pekný deň :) touto cestou si hľadám kamarátku parťáčku na chudnutie. aby sme si vzájomne pomáhali..radili si a podporovali sa . nehľadám niekoho kto chce držať hladovku, ale skôr zmenou jedálnička a pohybovými aktivitami schudnúť približne 15 kg. vo dvojici to ide lepšie :)
Kamarátka na chudnutie
ahojte,CAREY tu veceru neries tortila s kur.maskom a zeleninou to nie je nic v pohode ,HELUS ja som tiez chudokrvna a zeleza mam malo dokonca mi robili vsetky vysledky lebo nevedeli kde sa mi straca mali podozrenie ze v stolici a nakoniec z nicoho nic mam zeleza dostatok ale ako kedy clovek sa nemoze hned pre vseto stresovat ja som bola s klbami na denzometrii a v pohode a mam dojem ze som sa lepsie citila s klbami ked som schudla a cvicila vtedy bolo mi uplne super ked som mala nadvahu to boli bolesti ale teraz si zaklopem v pohode,inac ja ta obdivujem ty ked ides do restiky zoberes si svoj chlebik a neriesis ci sa niekto pozera ,inac myslis si ze by si mala celiakiu 30 rokov a nic ze by ti ten chlieb neskodil a az teraz ozaj ako sa to vlastne zistuje no z krvi ale co musi mat clovek zvysene aby to mohli urcit na tu diagnozu ,ozaj tak 1 kus maska veeela kapusty a 3 lokse no a na veceru uz nic len pol litra caju a vecer pri talente kavicku som riadne najedena lokse sa mi vydarili na jednotku no nemala by som vas provokovat ale ked si to dam z mierou a nevyjedam ziadne kolace ani sladkosti a chipsy tak si vahu pekne udrziavam prisla som na to ze sa to da tak doschudnutia
ahojte kocky mna priatel vcera pozval na obedoveceru,a mala som rebierka,a doniesla som si svoj bezlepkovy chlebik,ale to bolo dobrucke.
lepok ja mam zistenu reumaidnu artitidu,ale lieky mi nezaberaju,tak idem pod taky stroj,ze kazdy klb mi bude nasnimany,a budu zistovat,kde mam aky zapal,je to nieco ako CT.Docerta aj s celiakiou,doktor vravel ze som ju mala asi aj 30 rokov,alebo cely zivot,som bola chronicky chudokrvna,a nevedeli zistit preco.brala som pripravky aktiferin,dlhe roky,a zelezo som nemala stale,pod normu.ale uz s tym nic nenarobim.peknu nedelu kocky moje.
Ahojte, tak ja som sa dnes držala normálne s jedlom, na obed som mala rybu na pare ale vecer sme si sli sadnut a dala som si tortilu s kuracim maskom a zeleninkou, mnam ale dobrota bola, sak clovek si musi aj dopriat raz za cas. Zajtra sa ide pekne cvickat :)
Inak fakt ta stranka co dala Jessical je super, dnes som to mamine hovorila, lebo ona robi klasiku nezdravu, tak ja si spravim salat s jogurtom prvy rok a rybu ja mavam lososa na pare uz asi 3 roky, kolaciky su druha vec, ale nemyslim si ze by som to nejako prehanala, faktom je ze ked jem zdravo cely den, tak na to sladke chut nemam. Sak uvidíme ako to pojde dalej.
Pekny vecer :)
JESSICAL vyborna stranka ako sa stravovat na vianoce ja robim kapustnicu bez smotany salat zemiakovy robievam s jogurtom bielym je fakt vyborny vsetko do neho dam mrkvu,vajicko,cibulku,kyslu uhorku a kukuricu a zalejem do teplej vody dam ocot a cukor a tak to rozmiesam osolim mnam mnam rybku robim na masle ,vinko mozem namiesto tvrdeho alkoholu ale nedat si linecky kolacik tak to bude tazke ale mam recept dobry na zelatinovy kolac je tam sice slahacka a kysla pochutkova smotana no to neni moc dietne ale ved skoro kazdy pribere cez sviatky vianocne kila sa daju zhodit rychlo tie ma vlastne ani netrapia ale zbytok roka si musim davat pozor co jem tak doschudnutia
tak dievcata bola som na prechadzke 1,5 hodiny a az potom som si dala tie strapacky a priznavam sa aj troska slaninky ale uz budem bez vecere dam si len kavicku a vodu ale pochvalim sa uz som dala dole tie 2 kg takze mam znova 72kg ale ja chcem 69 ja chcem pod 70 kg ked aj 1 dkg ta cislovka je taka lakava ale ja to do tych vianoc dam zajtra ma sice caka masko pecene ,kapusta a lokse no da sa chudnut z toho mna porazi to aby som sa ovladala cely zivot ale ja to zajtra zvladnem kapusty viac loksu jednu aj masko 1 kusok a vychadzku tak doschudnutia
Ahojte,
Tak sa nejak kazím v stravovaní, KILEČKO tiež halušky s kapustou,ale ja aj so slaninkou - krče, nakolko som nedala bezlepkovú múku ale aké boli dobre !!! Bol mi nasadený L- thyroxín, tak myslíš,že sa nemusím báť priberania ? Uf a to chcem chudnúť. Ináč nejak mám po hormone vlčí hlad. Helus to ideš zrejme na magneticku rezonanciu ale nemyslím,že to bude vďaka celiakií, skôr asi reumatické, keďže kku celiakií sa pridružuje ďalšie autoimunitné ochorenie a klby+celiakia sú obidve AI. ochorenie, ale držím palečky nech neni tomu tak.
Doschudnutia kočeny vianoce sú za dverami hihihi.
Vcera
R: banan
D: 2 banany
O: spagety
V: kur.maso so zemiakmi (v restike)
Dnes
zatial iba obed: filet z lososa so zemiakmi
Ahojte kocky, kilecko to presne aj ja obmedzit pecivo, pohyb a je to :) nakupila som si spaldovu celozrnnu muku, takze aj ked nieco zahustujem, je to aspon zdravsie. Ja mam na obed filet z tresky v jogurtovom dresingu a zemiaky na pare so zeleninou. Som si povedala, ze aspon raz do tyzdna bude ryba. Inak poobedie travim s priatelom tak sa tesim :)
Prajem vam krasny dnik
ahojte ,no ja mam stitnu vyoperovanu a som do konci zivota na liekoch tiez som sa predtym vyhovarala ze priberam z liekov na stitnu mozno to aj bola trosku pravda ved su to hormony ale ked som zmenila radikalne jedalnicek tak vaha isla dole a bolo po vyhovorkach mne treba obmedzit len pecivo a neprejedat sa hlavne vecer dnes mam brokolicova polievka kremova a halusky z kyslou kapustou nepomastim oskvarkami no nie je to moc dietne ale ked si to naberiem z mierou tak v pohode doschudnutia
Ahojte kocky,ja som doma z prace,a hura vikend volny.
Lepok aj ja mam od vcera nasadenne kortikoidy,a hned ked mi to doktorka dala,som sa zhrozila a povedala jej PANI DOKTORKA,VED Z TOHO SA PRIBERA,A JA POTREBUJEM SCHUDNUT.Ja to mam na klby,mam zapal a som sa bola objednat na take vysetrenie,ako CT.do tunela,kde mi budu vsetky klby snimat.neviemci je to nasledok celiakie,ale do smrti uz budem na liekoch.Ale co ma nezabije,to ma posilni.Pekny vikendik vam prajem spoluchudnuce.