Kamarátka na chudnutie

mimma

Ved pisem, ze tento jedalnicek mam ked niesom s priatelom. Ked sme spolu tak by si neverila kolko toho pojeme... chlebicky, cipsy, cokolady, kolace...
Takto som jedavala cca 5x do tyzdna. To az teraz od minulej nedele sme spolu moc neboli, tak som chcela jest normalne :)
Bmi mi vyslo 18 - podvaha... no neviem, nevyzeram tak :D
Ale dakujem za vase nazory :-)

kilecko

MIMMA z toho co pises co jes to na pazravost nevypada ani zdaleka to ja by som ti vedela nieco povedat o pazravosti ty jes uplne ukazkovo a na tvoju vysku klobuk dole ze 57kg tak pri tej vahe a vyske by som umierala ja mam 175 a ked som mala vahu 67kg som si pripadala jak modelka ale moze to byt aj vekom ty si urcite mladucka ozaj ake mas BMI nemas ho nahodou na hranici anorexie ale neuraz sa tak len tolko ale ostan na stranke vzdy si rada precitam co jes ja ked budem mat 68 kg budem stastna

mimma

No baby ani by ste neverili aka som pazrava :-)) jem vsetko a hocikedy, hlavne, ked som s priatelom, lebo on teraz pribera a nabera svaly tak furt papame:D ale tak zaujimave je, ze si drzim svoju vahu 178/59.

A posledny tyzden som malo s priatelom, tak jem normalne a potom to takto vyzera - takyto jedalnicek. Za ten tyzden som teda zhodila 2 kg cize moja dnesna vaha bola 57kg. Trosku malo na mpju vysku, ale ked mne tolko jedla staci tieto dni, ked som sama, tak co uz no...

R: banan, jablko
D: 2 banany
O: rizoto s hubami
V: cottage so zeleninou

kilecko

ahojte ,dievcata vy ukazovo papate no ja dnes rano zemla ,na desiatu polievka a na obed trojboj kapusta lokse maso treba dojest vsetko z nedele a teraz som dojedla mandarinku a idem si dat pol litra caju na chudnutie rano bola vaha 72kg fajn drzim to CAREY nezufaj ty si mlada robotu najdes ,LEPOK zlcnik mam v poriadku tiez som si myslela ze mam kamen a nic ale vsak som rada ,ziadny zaklad pod chalupu hi hi ,inac to chudnutie nam ide celkom dobre a rozhodla som sa dopijem caj a idem do posilky nechce sa mi ale aj tak pojdem nebudem na nete zavislacit a vyvalovat sa na gauci a pozerat telku doschudnutia

carey

Ahojte baby, ja som dnes bola na dalsom pohovore, no nic moc :/ na ranajky som mala 2 menšie ražné celozrnné chlebíky s troškou masla a s medíkom, na desiatu menší strapec hrozna s bielym jogurtom, na obed bude asi pečené kura s cestovinou a šalátom.
Mimma fain ze tebe ta strava tak vyhovuje, ale ja by som asi umrela od hladu z toho mnozstva :)
Inak kupila som si nizkotucny tvaroh a neviem ako ho vyuzit, same by som to nezjedla, hm zeby nejaku pomazanku? Musim kuk na nete

Lepok

Ahojte,
mne bola zistená celiakia a aj neznašanlivosť mlieka a mliečnych výrobkov z krvi na alergologii a následne poslaná na gastro na biopsiu z tenkeho čreva,
Kilečko,ale tieto potiaže čo ty popisuješ, vyzerá skôr na ochorenie žlčníka - to bolo u mňa a tak som už bez neho.
Raňajky: jablko s mrkvou, obed - kuracie prsia na prírodno a zel. šalát olovrant a desiata: tvaroh s annanásom, večera vaječná omeleta s bezlepkovou žemličkou.
Mimma - vidím,že ti pevná vôľa nechýba, len tak ďalej.

mimma

R: banan, jablko
D: jablko
O: kuracie maso na mede s ryzou
O: tabulka 85% horkej cokolady
V: knackebrot so sardinkovou pomazankou + paradajka

kilecko

no si pamatam HELUS ked si mala vtedy tie problemy no ja neviem ci by a niekdo dostal na tu hadicu neda sa to vysetrit aj bez nej ja mam niekedy po jedle problemy tak ma nafukne a stvrdne mi brucho potom si dam kvapky a pohoda ale mavam to casto musim si to sledovat po akom jedle to mam raz zo spagiet a bolonskej inokedy z kyslej pochutovej ale chyta ma to casto ved si pamatate minule mi ako bolo zle tyzden a som dietovala a zlcnik mam v pohode ze by mi bolo dobre ked nejem tolko peciva no budem si to sledovat CAREY to vies mi ked zjeme troska viac tak hned to citime ja sa rano odvazim dufam ze mi kila nepribudli po loksach doschudnutia

Helus

kilecko veru cely zivot mi bolo tazko po jedle,po kave nikdy,ale ked som sa najedla tak hej.A dost casto som zvracala,a mala hnacku po jedle.Pred stanovenim diagnozy,som aj 4x za den vracala,aj ked som zjedla biely jogurt.Ale mala som vo februari bolesti pod lavym rebrom,a trvali asi 2 mesiace,tak sa zacalo zistovat,a lekari hovorili,ze je to z chrbtice,tak som dostavala injekcie+ tabletky,a nic nezaberalo,obvodna krutila hlavou,a este som zacala mat krce,po tych liekoch,az sama som sa vypytala,ze chcem ist na hadicku,a hned na gastre mi povedal,ze je to dispoizicia na celi,a hned kazalvysadit muku+ mliecne,a po 5 dnoch bolesti ustupili,a potom prisli vysledky z biopsie,ze celiakia,doktorka nechcela verit,ze v 48 rokoch,uplne prepuklo.Ale uz je super,aj v restike pozeraju,ale jaim hned vysvetlim,pricinu.A beru to uplne normis.pekny vecer a idem sa chystat na rano do prace.pekny zvysok vecera.

carey

No bola som si zacvicit a citim sa lepsie, kilecko no praveze som sa vcera poriadne najedla, ale bola som potom taka nafuknuta. Este rozmyslam co si zajem, som hladna dala som si sice trosku morcacieho maska so zeleninou, ale tak citim hlad. Co ste dnes robili ?