pekný deň :) touto cestou si hľadám kamarátku parťáčku na chudnutie. aby sme si vzájomne pomáhali..radili si a podporovali sa . nehľadám niekoho kto chce držať hladovku, ale skôr zmenou jedálnička a pohybovými aktivitami schudnúť približne 15 kg. vo dvojici to ide lepšie :)
Kamarátka na chudnutie
Jessical
ty sa tiež každé ráno vážiš? Ja tiež, a aj si to píšem. Veľa ľudí ma od toho odhováralo, ale mne to pomáha, aspoň viem ako sa držím. Zatiaľ mi to našťastie ide po nejakých dkg dolu, a raz týždenne sem napíšem úbytok.
Už teraz viem, že budem mať dva náročné víkendy: túto sobotu zabíjačka a večer (na celú noc) hodová zábava, a ďalší víkend 50-ka. Dúfam, že to ustojím.
Držme sa!!!
ahoj 001
Ja som isla tiez trosku s vahou hore. Do zositka kde si pisem kazdy den rano vahu som napisala poznamku "vyhybat sa bryndzovym haluskam". Jedla som ich dva dni a mam priblizne o 1kg viac.
Dnes na ranajky ako obvykle ale na desiatu mam Pomelo s kavou. Strasne ho mam rada. Teraz bolo v Tescu lacnejsie ako inokedy tak som si zobrala do prace. Je super. Na obed mame rezen so zemiakovou kasou. Olovrant si dam asi len jogut s ovs. otrubami a veceru mam salat s kuskom tmaveho peciva.
Do chudnutia dievcata... nech nam to ide stale dole na vysnivanu vahu.:-)
Ahojte,
moj den sa vcera tak pekne zacal a skoncil hrozne, do vecere som sa drzala ale vecer som si dala tvaroh s vanilkovym cukrom a jogurt s vlockami,
len tak ma to napadlo mala som na to chut a vaha mi dnes aj po vcerajsom jedle ukazala plus 0.5 kg.
Dnes sa zacinam zase drzat, rano bol rozok s ramou a paradajkami a paprikou,
desiata jablka, obed bude ryba so zem. pyre vecera este neviem.
Nevzdavam to.
Hybat sa velmi nemozem kedze som na pn a budem asi este do piatka, len mi zacalo uz chutit jest co mi v prvych dnoch pnky nechutilo.
bisobela
presne to iste si hovoerim aj ja ked trochu zhresim... nic sa nedeje, je to vpohode. Len to nesmiem zacat prehanat stale.
Minule ma manzel ponukol cokoladou a ja som odmietla. Povedala som si v duchu "Potrebujem to? Som hladna?" kedze som si odpovedala, ze nepotrebujem a az taku velku chut na nu nemam. Odmietla som ju. Jedol ju predo mnou a ja som bola uplne kludna.
Katie46
daj sem-tam vediet ako Ti to ide...
drz sa.
JessicaI
ďakujem moc pekne za nejaké tie rady.
tak ja som došla teraz domkou a dala som si ryžu so zeleninou.
Na raňajky som mamke nakazala nech mi kúpi grah. rohlík a šunku hyd. a nejaku zeleninu.
Tak a keď ráno vstanem tak pojdem pekne papať raňajky! :)
* mimochodom som si kupila ten čaj :)
skusim či mi nejako pripomôže :)
Krásny večer !!! :)
no aj ja som sa vcera vytesovala z mojich 4 kil dole a dnes som prisla z prace a co ma cakalo doma?? teple prave bugrinove kabace a dala by som si aj rano, ale ked ja ich milujem take teple, prave upecene :( ale nevadi, nic sa nedeje, co sa zabijem, nabuduce dobehnem :))
lu
gratulujem. Ten caj uz nepijes? Mas dajaku novu zazracnu metodu?
Ja som zo vcera na dnes trochu pribrala. Hore islo 70dkg. Presne vsak viem preco. Prisla som z prace a dala som si dve porcie bryndzovych halusiek. Zjedla som ich z chuti a zatazilo mi to zaludok. Nechcel potom poriadne pracovat. Toho sa musim vyvarovat...
noo, akurat som sa len tak odveci postavila na vahu, ze sa ceknem...a mam 83,5 kg..vcera som mala 84,5...som rada...a akurat si robim sojove rezance..
Jess
kuracie masko na takyto spôsob mam rada a este ked je to mierne pikantne..mnam mnam :) ...a hlavne sa mi paci, ze to vydrzi dlhsie v chladnicke....len ja mam masko na veceru, tak som nechcela aj na obed....
nakoniec som si spravila zapekane zemiaky s brokolicou a k tomu ten salat.....lebo som pred dvoma dnami kupila brokolicu a zabudla na nu....tak teraz musim este nieco vymysliet na zajtra....asi polievku si spravim....taku bez smotany....
ja som zacala vcera dukanovu dietu. dufam,ze aspon nieco schudnem.