pekný deň :) touto cestou si hľadám kamarátku parťáčku na chudnutie. aby sme si vzájomne pomáhali..radili si a podporovali sa . nehľadám niekoho kto chce držať hladovku, ale skôr zmenou jedálnička a pohybovými aktivitami schudnúť približne 15 kg. vo dvojici to ide lepšie :)
Kamarátka na chudnutie
Ahojte, začala som chudnúť 24.11. Potrebujem zhodiť presne 10kg. Ak sa podarí trošku viac, budem len rada. Zatiaľ sú to len tri dni, takže nič ťažké, ale chcem vydržať a myslím si, že ak sa budeme vzájomne podporovať, spevní sa mi nielen telo, ale aj vôla. Tak ako sa vám darí ? :)
Ja necvicim a chudnem. Keby som zacala cvicit tak tiez priberam. Snazim sa co najviac hybat, pripadne idem na prechadzku. Cvicenie nemam rada takze sa tym netrapim.
Ahojte mne sa podarilo schudnut 3 kila ale až po troch mesiac. Tri mesiace sa mi vaha nehybala a potom to odrazu kleslo. Cvičila som kazdý den. Cardio, alebo brusaky. Viac menej som sa dala na delenu stravu a zaradila kvantum zeleniny. Teraz som sa dostala do bodu udržiavania jedalniček tenistý, ale už necvičím....neni čas na to: škola, robota, priateľ a nič iné nestíham. Ale váha je tá istá...sem tam 2krát do týzdna trocha pocvičím brusáky a svaly v posilke u kamosa tak pol hodky. A ide to. Velmi veľa je o strave.
ahojte kocky. blahozelam vam vsetkym ktorym sa nejake tie kilecka podarilo zhodit. ja neviem co robim zle - snazim sa schudnut a namiesto toho priberam. cvicim viac menej kazdy den min tych 35min na rotopede, plus davam brusaky, sladkemu sa vyhybam a vysledok? o 1,5kg navyse. normalne som teraz chcela ist cvicit (aj som zacala - nejakych tych 10min) no to priberanie ma tak odradilo, proste som stratila akukolvek chut. zrazu taka apatia, ze naco sa snazim ked vysledok je uplne opacny. mam 165cm a 65kg vlastne teraz to smeruje uz k 67kg.
Nie som az taka silna ako sa zda... prave som sa napchala do prasknutia. Oslavujeme manzelove narodky. Zjesla som najskor trochu a potom som si povedala, ze jeden den ma nezabije a tak som do seba este nieco naladovala.
Citim sa hrozne... nie ze by som si to vycitala ale tlaci ma cele brucho. To som prepiskla...
Jasne Jessical, ze to zvladneme. Sme silne baby a uz raz a navzdy s tymto skoncujeme. Budeme sa pekne podporovat a vsetko pojde lepsie.. ja uz som skoro dva tyzdne nevidela sladke a je to uplne v pohodke. ked sa chce da sa to len to vsetko chce pevnu volu, ktoru samozrejme baby naberieme a niektore uz aj mame.
Drzim palceky :)
Mate odo mna velku pochvalu.
Len tak dalej... zvladneme to.
Zuzana76 presne tak, tak je super ze sa tu takto podporujeme. Lepsie sa mi potom splnaju tie ciele :)) A lepsie sa chudne. Je to takto fajne. Takze dalsie vazenie bude az buducu sobotu, tak som zvedava teda :))
Drzte sa babule :)
ide vam to vyborne
Jessical,
tebe to ide teda pekne dolu. Gratulujem.
Tu sú moje výsledky:
12.11. 89,5
19.11. 86,5
26.11. 84,9
No nato, že som bola v piatok a sobotu na zabíjačke je to fajn...
Jupiik,
som rada, že si sa pridala. Sme na tom podobne. Ja mám 165 cm a momentálne 84,9 kg.