pekný deň :) touto cestou si hľadám kamarátku parťáčku na chudnutie. aby sme si vzájomne pomáhali..radili si a podporovali sa . nehľadám niekoho kto chce držať hladovku, ale skôr zmenou jedálnička a pohybovými aktivitami schudnúť približne 15 kg. vo dvojici to ide lepšie :)
Kamarátka na chudnutie
Jessical
este som chcela dodat zeby to bolo tym cajom???:)
juuuj baby ahojte, tak vcera som pisala, ze islo dole len jedno kilo, ale dnes som sa postavila na vahu a ono su to 4!!!!! :) asi mam pokazenu vahu, jezisko by mal doniest novu :) drzim vam palce, hlavy hore zvladneme to
jessical...totalne ti dakujem....ides sa skusit stravovat tak ako si to napisala....budem jest totalne malo...najhorsie je to, ze ja by som aj cvicila, ale robim len nocne a to je na h...o.....strasne si ma povzbudila...dakujem ti...
ahojte kocky....dlhsie som tu nebola
bola som na par dni u tety.vcera som sa vratila...a teda nemam sa cim chvalit....vaha isla isto hore...rano sa odvazim...
dnes:
na ranajky ovsena kasa, doobeda som mala grep a jogurt s trochou tvarohu...
na obed kuracie prsia a zel. salat a na veceru tiez salat a trosku ryze...
a rozmyslam, ze by som isla cvicit....len mi je taka zima, ze sa mi nechce z postele...:/
a baby....vam, co ide vaha dole gratulujem....:) a prajem, nech sa vam aj nadalej takto dari :)
ahoj 001
Podla mna popas malo. Ono je to dost tazke zistit kolko treba zjest. Ja jem tak aby som nebola hladne a vzdrzalo mi to tak 2,5 az 3 hodiny.
Zuzana76
podla mna sa dobre stravujes. Ja to robim podobne ako ty.
lu
nevzdavaj sa ... treba pit vela cistej vody, pripadne nesladenej jemne perlivej mineralky. Ja som tu spominala aj caj s nazvom STIHLA A FIT. Dostat ho kupit napr. v TESCU je to zlta krabicka s obrazkom pupavy a malin. Ten caj mi fakt pomaha. Okrem toho pijem na lacno asi pol hodiny az hodinu pred ranajkami salku teplej vody s citronom. Vraj to nastartuje lepsi metabolizmus. Ranajky mam vacsinou celozrnne pecivo akekolvek s natierkou alebo maslom napr. RAMA a nejaky salam pripadne aj platkovy syr. Naucila som sa k tomu jest ladovy salat. Na desiatu jablko alebo banan s kavou, pripadne nizkotucny jogurt namiesto ovocia. Ja si do jogurtu zatial davam aj ovsenne otruby vraj su zdrave. Asi 3 lyzicky. Obed jem normalne len menej. Snazim sa vsak v jedalmi vyberat jedla skor s kuracim, morcacim masom. Ked mam vsak velku chut na bravcovy rezen tak si ho na obed dam. Vela vela pijem vody. Skoro stale takze aj pred obedom a poobede. Olovrant tak ako desiatu. Vecera lahka... salat, jogut, alebo len malo normalneho jedla. Napr. jedno male masko a trosku zemiakov. Pripadne trochu nejakej cestoviny. Ak je malo hodin a este nejdem tak skoro spat dam si este aj pred dvadsiatou hodinou nieco male ako napr. mrkvu. Nemozem chodit spat s uplne hladnym zaludkom, pretoze nemozem zaspat a stale mi je zima. Takze tak dve hodiny pred spanim si nieco male dam. Kila idu dole a to skoro vobec necvicim raz za cas rano zo 5 cvikov po 10krat. Viac sa snazim chodit a hlavne nevyuzivam vytah v praci. Ak niekomu tento popis pomoze budem rada. Drzte sa...
skuste mi este niekto pomoct prosim vas....166, 84kg
zuzana76.....dakujem ti...a este sa chcem opytat, ci aj cvicis?ja zase nejem vela, ale nejde mi dole vaha, mam nervy a najhorsie je to, ze robim nocne...akurat teraz som hladna a jem jablcka...takze za tyzden sa ti podarilo 3kg...parada, gratulujem..
lu
za týždeň, ale ako som už písala, bola to radikálna zmena. Prestala som naozaj žrať! Keby si vedela, ja som jedla celý deň "vkuse". Stále, stále som niečo žula v ústach a ešte aj veľmi veľa sladkostí... vlastne som jedla aj keď som nebola hladná, a to len preto, že mi to chutilo...
Teraz môj pracovný deň:
Raňajky: 1/2 celozrnný rožok so syrom a zeleninou
Doobeda: Káva, ovocie (jablko alebo pomaranč...)
Obed: čo si pripravím: napr. kuracie mäso so zeleninou, varené zemiaky
Poobede: ovocie
Večera (keď prídem domov cca 17,00 hod.): čo mi chutí, ale ak je to niečo kalorické, tak len málo... Napr. minule som mala chuť na zákusok, tak som si urobila šálku kávy s mliekom a dala som si ten zákusok.
Medzitým pijem čaj a minerálku a večer ešte niekedy schrúmem mrkvičky alebo mandarinku.
Presne sa to popísať nedá a vieš, je to všetko individuálne, ale papkám máličko a hlavne nie ťažké a tučné jedlá. Ale zase, ako som písala dám si aj sladké keď mi chudí, len nie toľko ako predtým. Predtým som zožrala namiesto jedného koláčika 4-5 kusov.
Používam rozum, veď nežijeme preto aby sme jedli ale jeme preto, aby sme žili.
Ahojte,
ja ráno jeden jogurt s celozrnnym pecivom
desiata mandarinka
obed spenats vajickami dvomi
olovrant este neviem ale asi zel, ovocie
vecera este neviem
vaha sami rdzi na 85 kg.
Zuzana 76 a vsetci aj ja gratulujem k ubytku na vahe, je dolezite asi vytrvat na zvolenej ceste.
zuzana76...za kolko si dala dole 3kg?? a ako? myslim, ako si sa stravovala???