pekný deň :) touto cestou si hľadám kamarátku parťáčku na chudnutie. aby sme si vzájomne pomáhali..radili si a podporovali sa . nehľadám niekoho kto chce držať hladovku, ale skôr zmenou jedálnička a pohybovými aktivitami schudnúť približne 15 kg. vo dvojici to ide lepšie :)
Kamarátka na chudnutie
Ano Jessical,
3kg dole, ale ono sa to prejavilo preto, že som sa konečne prestala prežierať a tiež som dovtedy za deň pojedla toľko sladkostí, čo iní možno za týždeň.
Uvidím, ako to bude o ďalší týždeň, zatiaľ mi to ide fajn pretože jem konečne nielen ústami ale aj rozumom...
Zuzana76
to je pekny vysledok. Ak dobre pocitam tak 3kg dole. Gratulujem.
bisobela
Ja jedavam aj vecer... tak asi do dvadsiatej hodiny. Podla toho kedy chcem ist spat. Posledne jedlo di vsak davam nieco lahke nap. niykotucny jogut s trochou ovsennych otrub alebo nejaky salat a vynimocne ovocie. To jedavam hlavne doobeda alebo hned poobede. Vecer sa mu snazim vyhybat kedze obsahuje cukor.
Dievcata len tak dalej... zvladneme to.
Ahojte dievčatá,
ráno som sa zase odvážila a ...
... 86,5 kg.
Keď tak čítam Vaše výsledky je to super. Dúfam, že po nejakom čase sa aj ja budem tešiť zo svojej váhy :)
Držte sa!
jessical
dakujem, super padnu take slova a viem, ze spolu to dokazeme...ja som kupila caj, jeden mam doma, druhy v pracia neviem ci pomaha, zatial som sa nevazila ale pijem ho o stoset, lebo mi straaaasne chuti, tak ked sa odvazim a bude nieco dole, tak nieco na nom je a ak nie, aspon mam pravidelny pitny rezim :)je super
aj ja uz kaslem na diety, lebo snad ani nie je taka, ktoru by som nevyskusala, mam stastie to ze sa mi po nej kila nevratili, ale stravovat sa tak neda do konaca zivota, takze teraz sa snazim jest zdravo a po 17:00 uz nic, zaciatok bol tazky, ale teraz je to v pohode a k tomu, ked je cas tak cvicim, uz sa bojim ze ten steper aj zadrem :)) len keby bolo toho casu viac, ale snazim sa vyuzit kazdu minutu
Zachytila som ze tu bol nejaky caj ale nekupila som si ho zatial Pozrem este raz ako sa vola a potom mozno ked budem zdrava tak si ho kupim ked tak pomaha.
Gratulujem vsetkym k ich ubytku na vahe. Len tak dalej...
bisopela
nic si z tej vahy nerob, ved cim pomalsie budes chudnut tym lepsie pretoze to schudnute nebude mat sancu na jo-jo efekt.
Ja som spokojna aj ked to ide dole len po 10dkg. Tiez ked to nahodou na chvilu ide hore tak si poviem, ze to tak ma byt a ono sa to znovuda do pohybu smerom dole.
Ja som mala v septembri 2012 pri vyske 164cm vahu 106kg. Mam 44rokov a za cely moz zivot som mal tolko diet, ze si uz niektore ani nepametam. Teraz vsak viem, ze som robila najvacsiu chybu ked som chcela rychlo schudnut a vela. Preto sa stravujem tak aby som chudla co najpomalsie ale skoro stale az kym nebudem mat aspon 80kg.
Vyskusala niektora z vas ten caj o ktorom som pisala?
cize zo 103 alebo 104 kg na 85 kg asi od februara tohto roku doteraz.
Vyska 167 cm chcela by som to dat dole na 70 alebo 75 kg, vek budem mat v decembri 38 rokov
ahojte, no nie ste ste same, aj ja este bojujem, len neviem akosi mi to nejde...na sebe by som mozno aj videla, ked sa pozriem do zrkadla, ale naváhe to ukazuje menej o jedno kilo, niekdy max. dve :(
Ja som mala este v zime tento rok 103 kg co som este nikdy nemala. Odvtedy sa snazim neprejedat a male porcie,
cez leto som mala male porcie tri krat denne vecer druha vecera len kalerab alebo mrkva aj dva kaleraby cele alebo surova mrkva aj tri ks. Nejem sladke,
teraz jem aj viac krat do dna, doteraz to bolo tri krat do dna. Obed mam v robote, vecer len nieco male a ranajky napr. jogurt s celozrnnym pecivom alebo musli alebo pecivo s niecim samozrejme netucnym, medzitym jablka mandarinky, sem tam jogurt atd. Teraz cez pnku moc sa nemozem hybat inac chodim na prechadzky a chcela som sa prihlasit na zumbu no nevyslo mi to ale planujem.
baby, gratulujem vam, nech vam to ide, klobuk dole ako ste uz dali dole, perfektne