Kamarátka na chudnutie

lu

jessica ahoj, mam ten caj, kupila som si ho asi pred tromi tyzdnami, zacala som ho pit aj ja...no nevidim nic....idem sa teda snazit k tomu chodnutiu dako...dakujem vam baby...

JessicaI

baaboo

k tym zemiakom by som si ja dala este opecene kurasie prsicka. Posypane bylinkami a korenim. Teraz som nap. na obed mala kuracie prsia opecene, kt. som si vcera vecer naklepala a vlazila do stavy z vajec a roznych korenim, horcice a kecupu. Asi to poznate. Vzdrzi to v chladnicke aj 4dni namocene. Takze si to sem tam vyberiem a vysmazim.

Dievcata kupila som si v Tescu v akcii ananas light. Keby som mala nahodou chut na sladke alebo aoko prilohu k masu. Ananas pomaha chudnut a v tomto je malicko cukru takze vyskusam.

JessicaI

Katie46

ten caj je dostat kupit napr. v Tescu a vola sa "Stihla a fit". Precitaj si prispevky o chudnuti co boli popisane doteraz. Prepiciaj si pripadne aj ine temy akj tam najdes dobre rady, kt. mozes pouzit.
Moja dcera tiez chodi na VS od rana do vecera. Taktiez chce schudnut par kg. Stravuje sa 5x denne podla toho co sa tu pise a urcite nevynechava ranajky. Rano si spravi do skoly fit buchticku s pomaz. maslom a kuracou sunkou alebo nieco podobne a medzi ranajkami a akoze obedom si dava banan alebo ine ovocie. Treba vela pit cistej vody pripadne caju. Sladkosti obmedzit na minimum. Tak do chudnutia...

baaboo

Vitaj Katie :)
ja si robim pecene zemiaky len s kvapkou olivoveho oleja.....mam od vcera uvarene zemiaky v supke....takze ich dnes len prekrojim, posypem cervenou paprikou, trochu cesnaku a dam na 20 min. do truby....takze myslim, ze take mozem :)

a ty mas obed fajn...ale nie je dobre, ze neranajkujes....to je zaklad...a mala by si jest aj ked necitis hlad

Katie46

ahojte baby :) prečitala som si vás! :) nedalo mi to tak som vám napísala :) ste super ide vám to gratulujem.
CHcela by som sa k vám pripojiť ak by sa dalo :)
mám 20 rokov :) 165 cm a 65 kg :) potrebovala by som tak zhodiť 10 kg ... mojím problémom je že nejem pravidelne chjpodím na VS a tam máme len 5 min prestávky a sedím tam od rana do večera takže ani na obed nestíham ísť.
Môžem sa spýtať na ten čaj? fakt pomáha?a koľko stojí? Ja denne vypijem 3 litre vody alebo čaju :) čítala som že je to zdravé :ˇ)

baaboo pečenie zemiaky ? :) sa môžu ? :)

nevyznám sa moc do jedenia :) taže tak :) sa pýtam :)
teraz akurát mam pred sebou čajík ... raňajky som nejedla necitím sa hladná a na obedik si dám ryžu s dusenou zeleninou je to fajn ? ... * dneska škola mi začína naštastie 15:00 :) takže sa napapkám

baaboo

dobre ranko kocky:)

bisobela krasne ti to ide dole ...tlieskam :)

ja som akurat dopapala ovsenu kasu...a kukala som do skrinky a mame tam hrozne vela sladkosti....tazko sa potom chudne, ked to mam vsetko na dosah :/ hadam odolam...
na desiatu si dam asi jablcka....obed: pecene zemiaky a zeleninovy salat.....a na veceru mam dusenu kapustu a kuracie stehno...

pekny den vsetkym :)

JessicaI

bisobela

tesim sa s Tebou. Pekny ubytok na vahe.
Moja dcera tiez zacala pit ten caj a vaha jej ide dole. Uz mi krabicku caju zobrala na ubytko kde chodi studovat VS. Tiez sa jej zapacil.
Tak len tak dalej...:-)

JessicaI

lu

nepisala som, ze treba jest totoalne malo. Jedz tak aby si nebola hladna. Pridaj viac zeleniny aby si bola sita a hlavne zdrava. Jest malo sa tiez nasmu telu nepaci a prieci sa, robi si potom zasoby pretoze sa boji ze nedostane tolko kolko by malo dostat. Porcie co si jedla doteraz len o trochu zmensi. Asi tak o jednu tretinu. Mozes jest aj v noci ved si hore a pracujes. Medzi jedlami vsak dodrziavaj nejaky odspup aspon 2,5hodiny ked nie 3hodiny. Ked si rano pojdes lahnut tak pred tym tiez nejedz aspon 2,5hodiny. Ked Vstanes daj si tu citronovu vodu co som pisala a neskor tak ako som pisala ranajky. Ten caj co som spomenula pijem 2x niekedy 3x za den. Podla chuti a moznosti. Drzim paste.