Kamarátka na chudnutie

jupiik

Ahojte baby, tak dnes som sa odvážila po týždni toho cvičenia P90X a mám jedno kilo dolu. Super, ak to takto pôjde každý týždeň, tak budem len rada.

pa pa :)

JessicaI

Ahojte,

dnes dopadlo vazenie dobre. Mam 91,4kg z povodnych 106kg pri vyske 164cm a veku 44r.

Prajem pekny den spoluchudnucim a taktiez vela uspechov. Drzim vam paste.

jupiik

Jessical ten obed čo mám, tak je tam dosť zeleniny, tak som nechcela ešte k tomu aj ryžu alebo zemiaky. A čo sa týka toho shake, tak na to som sa pýtala. Je to kôli tomu cvičeniu a aj som sa informovala na to v obchode a aj som si o ňom čítala. Má to byť namiesto večere + po tréningu alebo cvičení. Tak uvidíme :))

JessicaI

jupiik

vitaj. Prajem Ti vela uspechov.

Podla mna je Tvoje stravovanie vporiadku az na ten obed. Ja by som pridala trosku ryze alebo zemiakov.

Ultra Loss Shake
nepoznam. Neviem ci je to dobre ako vecera.

jupiik

Ahojte baby, už dlhšie vás tu čítam a vidím že sa asi pridám aj ja. Je to určite lepšie keď sa podporujeme viaceré. Tak asi tak o mne: mám 24 rokov, 168cm a bohužiaľ 85kg. Je to sakra dosť ale mám to tak rozložené po tele že mi toľko nikto netypuje,našťastie :)

Moje raňajky:
ovsené vločky uvarené v mliečku so škoricou a nakrájaným jabľčkom.
Obed:
Zapekané kuracie prsia s broskyňami, zeleninou a plítkovým syrom.
Večera:
Ultra Loss Shake

Pijem tento shake kôli tomu, že každý deň cvičím P90X. Zajtra to bude týždeň čo sa tomu venujem. Pijem to aj po tréningu a aj namiesto večere, tak uvidíme či volačo pomôže. Samozrejme že pijem dosť čistej vody, nesladeného čaju a medzi jedlami mávam ešte ovocie alebo zeleninku.

Tak som vážne zvedavá,ak pôjdu nejaké kilá dolu, určite sa pochválim :)) Tak držím palce aj vám

JessicaI

Ahojte,

dnes dopadlo vazenie dobre. Mam 92,2kg z povodnych 106kg pri vyske 164cm a veku 44r.

Prajem pekny den spoluchudnucim.

JessicaI

Ahojte

ano vahu si zapisujem. Preto aby som nestresovala ked navazim z jedneho dna na druhy viac. Takto vydiet, ze to sem tam zakolise, ale pomalicky to ide stale dole. Taktiez si tam robim poznamky ked zjem nieco z coho mi vaha ide smerom hore. Aspon viem coho sa mam viac vyvarovat. Mam tam aj poznamky kedy som si dala zakusky a pritom vaha nesla hore, ale dole. Ako napr. vcera. Zjedla som vecer dva zakusky a keksiky, pretoze sme oslavovali dcerine narodeniny. Rano vsak bola vaha o par dkg nizsie.

Prajem vsetkym vela uspechov.