pekný deň :) touto cestou si hľadám kamarátku parťáčku na chudnutie. aby sme si vzájomne pomáhali..radili si a podporovali sa . nehľadám niekoho kto chce držať hladovku, ale skôr zmenou jedálnička a pohybovými aktivitami schudnúť približne 15 kg. vo dvojici to ide lepšie :)
Kamarátka na chudnutie
Ahojte, ja som začala chudnúť 19. 11. a od vtedy cvičím každý deň. Jem normálne zatiaľ som ešte nebola hladná a odišlo už 5 kg :)
Ospravedlňujem sa,že sa tu môj príspevok objavil druhý krát, no napísala som ho do inej, podobnej témy.
Ale tu je už správne..:-D
Čavte.
Úplnou náhodou som natrafila na túto diskusiu. Viacero báb sa tu sťažovalo,že počas cvičenia a pri diéte pociťuje opačný efekt - priberanie- a to ich demotivuje.
Ja som síce mušia váha. Pred mesiacom som vážila 47kg, no rozhodla som sa, že si spevním, vyformujem telo a zlepším kondičku. Po mesiaci intenzívneho cvičenia (5 krát do týždňa + vynechanie večerného prepchávania sa cukríkmi)som pribrala na 50 kg. - tiež som bola trochu v šoku. PO premeraní mier som však zistila, že sú menšie na niektorých miestach ako keď som mala tých 47. Takže ja by som radila, namiesto váženia sa radšej premeriavať. Pretože cvičením sa naberá aj svalová hmota a tá je ťažšia ako tuk.
Ahoj tanja 22 ja som z Vrakune :) potrebujes nieco?
Som od Noveho Mesta nad Vahom.
je tu niektora z vas z Ruzinova?
baaboo
dakujem za podporu a gratulujem k Tvojmu vysledku.
Dobre rano dievcata....
chcem pogratulovat vsetkym spoluchudnucim,.....ide vam to krasne :) ...tlieskam
uz sa mozem konecne aj ja pochvalit....dnes som sa odvazila postavit na vahu......mam 72,9....to znam., ze tri kila isli dolu....moc sa tesim......a dufam, ze aj nadalej nam to pojde takto super....
a Jess.....nerob si z toho tazku hlavu..presne ako si napisala "nic to" ..kazdy mame obcas takyto "hriesny" den.....aj taky musi byt...ja som mala oslavu v nedelu...ale nedala som si vobec nic...ale to len kvoli tomu, ze mam protikvasinkovu dietu.....inak by som sa neudrazala a dala si aspon kolacik
pekny den vsetkym
Ahojte,
dnes rano po oslave 92.4kg,ale nic to...
Vitaj Didi1. Prajem vela uspechov.