pekný deň :) touto cestou si hľadám kamarátku parťáčku na chudnutie. aby sme si vzájomne pomáhali..radili si a podporovali sa . nehľadám niekoho kto chce držať hladovku, ale skôr zmenou jedálnička a pohybovými aktivitami schudnúť približne 15 kg. vo dvojici to ide lepšie :)
Kamarátka na chudnutie
Ahojte,
ja mam dnes 93.8kg
ahojte.ja mam uz 3 den uspesne za sebou dnes som piekla indicke placky mnam,mnam,na veceru mam kus torty alebo 3 kopceky zmrzliny zajtra mam vitaminovy den takze len ovocie takze tiez super aspon nevarim.vcera som mala polievku z kyslej kapusty isli do nej zemiaky a zeleninovy bujon cibulka usmazena no aka mnamka aj manzelovy chutila bol prekvapeny ake to bolo dobre.som dobra kucharka ale aspon sa naucim nieco nove varit hlavne zdravo.ja sa nevazim az ten 29 den tak potom napisem.kniha sa vola 90 dnova rozlisovacia dieta .
ahojte, tak ja zase od dneska zarezavam... trochu mi to pomaha v nejedeni ale necham sa prekvapit ako to bude za par dni, vaha sa mi neposunula ani hore ani dole takze potrebujem este zhodit 1 kg vianocneho.
Stravujem sa tri krat za den ako ked som chudla cez leto a pijem vela vody teraz aj bylinkove caje.
neznasam pit vodu ale prinutila som sa pit kazdu hodinu pohar vody a ked to zratam za cely den tak je to 2.5 litra denne da sa to.29den 58a 87 denje vodny pije sa len voda a vtedy sa aj vazi.ti co vazia cez 100kg tak tych 13kg dali dole za 35 dni ale mne staci ked za 90 dni dam dole 12 kg.
stiahol mi tu dietu syn z usb kluca do pocitaca ale neviem odkial zistim.1 den je bielkovinovy 2.skrobovy 3.uhlohydratovy 4.vitaminovy kazdy den sa zacina ovocim,potom je tam na kazdy den napisane co varit alebo nahradny recept ak nieco nechuti.je sa 3 krat denne.ja osobne neznasam diety ale toto ma oslovilo a hlavne preto ze poznam ludi co dali aj 13 kg.dole je to ucinne.mne to za tych 90 dni stoji zato .nie je to o trapeni su tam super recepty.mam stiahnutu celu knihu neskor dam vediet odkial.
Metracek, kde si si stiahla tu dietu? Mozno by som sa o nu zaujimala...
A zaujimalo by ma aj to, aka je ucinna,
urcite napis ako pokracujes.
Ja dnes: rano rozok, paprika, syr
obed: stehno s jednym
zemiakom a kyslou uhorkou
vecera budu vajicka na tvrdo
je pol piatej a ja som este plna od obeda... bola som na dvojhodinovej prechadzke aj v takomto necase s dazdnikom. schudla som od vcera 300 gramov, mam vahu co mi ukaze aj gramy na stovky teraz som sa napila vela vody ja mam rada cistu takze sa snazim aj vela pit, okrem vody si niekedy davam aj bylinkove caje.
idem tiez do toho chudnutia 7.1.zacinam 90 dnovou dietou mam stiahnutu knizku vypada to dobre
potrebujem dat dole 12 kg za tych 90 dni.budem sledovat tuto stranku napisem obcasto je 28,58,87 den ked sa budem vazit drzte palce doma sa mi vsetci smeju ze nevydrzim a ani si neuvedomuju ako mi tym pomahaju ze to vydrzim
Ale ako si to môžem dať do mobilu- to zaznamenávanie hmotnosti? :) Či len do "kalendára"?:)
cry: app = aplikacia
neisac, čo je to app? Znie to dobre:)
Babky, ja sa budem vážiť až zajtra ráno, nejako stále nemám odvahu... sice neprispievam, ale čítam vás!!