Kamarátka na chudnutie

JessicaI

Ja sa od sviatkov neviem nakopnut. Stale nieco jem a casto si kupujem a jem sladke co som pre sviatkami nerobila. Dufam, ze to nejako prekonam a zase budem chudnut. Teraz mam 94,5kg.

baaboo

Dobre ranko :)

tak ako sa dari?
mne celkom fajn....sice som sa nevazila, ale citim, ze kila idu dole.....zacala som aj so sestrou cvicit podla jedneho videa.....trva to 30 min. a musi sa to cvicit 10 dni....potom dalsich 10 dni dalsie video atd. celkom ma to bavi.....je to trosku narocne, ale aspon som sa konecne donutila nieco robit :) ....a samozrejme po piatej uz nejem....
pozerali ste niekto tie extremne premeny? ako klobuk dole....normalne ma to nakoplo :)

drzim vam palcuchy :)

metracek

ahojte, tak som sa bala tej 90 dnovej rozlisovacej diety ale super.dnes som si robila pizzu na cely plech dala son si na to len zavarane leco mnam na veceru mam celozrnne croasandy tie som kupila v kaiflande a dala som si ich piect spolu z pizzou.vcera som mala kolozvarsku kapustu bez masa super.uz som si tu knihu aj kupila 10 eur lebo pozerat stale do pocitaca sa mi nechcelo mala som ju prefotenu. uz teraz som presvedcena ze to zvladnem na zaciatku som sa bala toho varenia ale 3 dni varim a 4 den je ovocny to je super.

miselka007

Baby vcera som to nevydrzala a odvazila som sa ale nie rano ale podotykam ze vecer a co som tam nezbadala? -2kg :DDD
taka som bola rada a este viac ma to nastartovalo, aby som vsetko pekne vydrzala a bojovala dalej..
drzim palce babule :)))

JessicaI

metracek

ja som sa mala dat na zdrave chudnutie uz davno...rada sa prejedam a tak sa stalo,ze som to doteraz nedokazala. Vazim sa kazdy den a pisem si to pretoze ma to tesi ked je na vahe menej a ked je viac tak si z toho nic nerobim pretoze viem podla doterajsich vazeni, ze to zase pojde dole.

metracek

jessical budem ti drzat palce aby si to zvladla,je vyborne ze si zacala s tou vahou nieco robit lebo cim skor clovek zacne tak o to ma potom menej kil zhadzovat,ono to pojde urcite dole ale skus sa nevazit,ja som v minulosti uz chudla a za 1 mesiac som neschudla nic uz som mala mindrak a potom behom tyzdna som dala 5kg dole to bola radost.ono to cele ani nieje o dietach ale naucit sa zdravo stravovat a neprezierat sa.da sa to.

miselka007

Ahojte babenky, tak ako som uz pisala o tej posilke tak som to aj dodrzala.Pekne kazdy den som bola trosku vypotit krv na strojoch a pokracujem samozrejme aj dalej lebo sa veeelmi dobre citim po tom.Konecne pre seba aj nieco robim :) teraz to zregulujem tak na 2 max 3x do tyzdna lebo uz je to spoplatnene.Zatial to bolo tyzden zdarma kedze tu posilku otvarali ako novu u nas. K tomu este aj drzim dietku co som nasla na nete (dodam neskor link ak chcete len momentalne som v praci,tak az ked budem doma) a mozno ze ju aj poznate.
Uplne som musela vynechat cukor, sol, alkohol a minimum oleje. Denne pijem zihlavovy a ocistny caj, tak tiez jablcny ocot a mam napisane co sa ma´denne papat. Zacina sa to rano ciernou kavou a papa sa 3x denne. Je to dieta na dva tyzdne, potom tyzden pauza a potom znova, tak urcite ju poznate.

Vazit som sa este nevazila lebo este nechcem ale vsimla som si rano ze mam trosku mensie brusko :)) tak to hadam bude mat dobre ucinky.No uvidime, hned ako sa odvazim vam samozrejme napisem :))

pa pa a vela stastia babenky :))