pekný deň :) touto cestou si hľadám kamarátku parťáčku na chudnutie. aby sme si vzájomne pomáhali..radili si a podporovali sa . nehľadám niekoho kto chce držať hladovku, ale skôr zmenou jedálnička a pohybovými aktivitami schudnúť približne 15 kg. vo dvojici to ide lepšie :)
Kamarátka na chudnutie
Dievcata som na tom hrozne,pribrala som asi 4kg, ale nevadi po novom roku to dam zase dole. Teraz to nejde... som hrozna... ja viem.
A to už bol Silvester? :D
Dakujeme Jessical, ako si na tom?
ahojte, prajem vam oneskorene pekne vianoce a stastny novy rok 2013.
Ako vam to ide? Ja som si dnes stupla na vahu a vaha ukazala o dve kila viac,
budem sa snazit to dat do silvestra aspon scasti dole. Takze dnes som mala 86 kg. Bola som aj vonku dnes takze som mala aj pohyb planujem aj zajtra. My uz mame skoro vsetko dojedene kedze sme boli na to viaceri, zostali len medovnicky trochu kapustnice a ovocie. Zajtra idem zase nakupit, len take lahsie jedla.
Mile spolubojovnicky,
prajem Vam prijemne prezitie Vianocnych sviatkov, vela pohody a lasky, stastia a zdravia. Veseleho Silvestra a radostny vstup do Noveho roku 2013.
V roku 2013 prajem vsetkym dosiahnut tuzobne ocakavanu cislicu na vahe.
Ahojte,
citala som zaujimavy clanok o chudnuti. Bolo to na stranke minibazar. Volalo sa to dieta. Ak chcete precitajte si.
Ahojte, zasa pisem od mamy, my sme sa pred mesiacom stahovali do inej casti mesta, takze este stale nemame vsetko v poriadku, ja sa stale drzim na 84 kg nejde to ani hore ani dole a to jem aj sladke aj normalne jedla, v tychto dnoch sa snazim zase motivovat aby som trochu dodrziavala rezim, cez sviatky budem u mamy mama moc nepecie ani ja nemienim piect a po sviatkoch dufam bude hore len kilo alebo dve najviac, budem sa snazit vela chodit,co je moja laska a po sviatkoch ked vsetci naberu pat ci tri kila ja budem stale rovnaka, tieto dni som bola zase na pn-ke cize mala som stale klud takze mozno preto mi vaha nesla tak hore aj ked som jedla piate cez deviate. drzim vam palce na vianoce, aby ste moc nepribrali, este sa ozvem.
Zuzka vyborne aj 4kg su perfekt. Hlavne, ze to ide dolu aj ked pomalicky. Aspon sa nam to tak skoro nevrati spat.
Len tak dalej...drzim paste.
Jessical,
no ja na tom tiež nie som nejako slávne... tiež som poľavila...
Dnes je práve mesiac a výsledok?
12.11. 89,5 kg
12.12. 85,5 kg - 4 kg
Najprv mi váha dlho stála na mieste, potom sa mi húpala hore-dolu, a tak som sa nejako odmotivovala a naskočilo mi kilo hore.
Ale pokračujem... Ono sa to určite zase pohne. Len vydržať!
Uvidíme, čo to spraví cez sviatky.
Ahojte,
ja som isla s vahou hore dokonca som dosiahla az 94kg. Dnes rano som mala 93.6kg a vobec sa mi nechce obmedzovat sa. Napchvam sa cokoladami a apolitankami viem,ze to nemam robit ale mam problemy, kt. ma deprimuju a vtedy vzdy siahnem po sladkom. Vsak ja sa z toho casom dostanem...
Ako ste na tom? Dari sa chudnut?