Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kamarátka na chudnutie

metracek

odkaz pre lu.kup si knihu 90 dnova rozlisovacia dieta od breda hrobat a mojca poljansek 1 diel stoji 10 eur vysiel uy aj druhy diel ze su tam dalsie recepty idem si aj tu kupit.

metracek

ahojte tak som neodolala a chcela som vediet ci ta 90 dnova dieta s mojim telom roby a aka radost 4kg dole.som prijemne nastartovana.vaha je po 12 dni.na cvicenie nemam cas som dost pracovne vytazena sedava robota.chodim 35 min peso do prace.ta dieta mi vyhovuje nevolam to uz dietou lebo si varim a naucila som sa normalne jest a neprejedam sa.drzim sa V Y D R Z A T

JessicaI

baaboo

dakujem za info. To nieje chudnutie ani pre mna. Nedala by som sa na to. Je to podla mna nezdrave chudnutie.

baaboo

Jessical

ja som to pozerala.....ide o javorovu ocistnu kuru....robi sa z vody, javorovy sirup, stava z citrona a kajanske korenie....
lenze okrem tohto napoja, cistej vody alebo matoveho caju sa nesmie nic ine.....ziadne jedlo....
ja by som po dvoch dnoch asi odpadla od hladu.....mi stacilo, ked som bola jeden den len na jablkach....

JessicaI

Kto pozeral vcera Reflex na Markize. Prisla som neskoro k TV a boli tam nejake malinovky na chudnutie. Vraj dali aj recept. Prosim neviete ako sa tie stavy robia?

baaboo

kikia

cvicime podla Jillian Michaels.....kukni na youtubku....ma tam toho viac....ale my cvicime 30 Day Shred Level 1 .......este 4 dni....a potom ideme na level 2 ......mne vyhovuje, ze to ma len 30 min. kedze som predtym skoro vobec necvicila....a aj tych 30 min. mi da poriadne zabrat. :)

kikia

baaboo - prosim ťa aké video to cvičíte? chcem niečo čím by som doplňala moje treningy na spinningu. niečo na doma - čo je zadarmo a nezaberie čas cestovanim atď. díííík!!!

Zuzana76

Ahojte babenky,
dlho som tu nebola a ako tak čítam nie som sama čo som išla s váhou hore. Teraz mám zase 87,5kg. Ale už som sa pozbierala a zase som začala jesť rozumne. Veď zachvíľu je tu jar a ja si nemám pomaly čo obliecť. Všetko mi je malé a vyzerám ako hurka.
Mám 3 ciele:
do 31.01.2012 ísť na 84,9kg
do 28.02.2012 ísť na 81,3kg
do 31.03.2012 ísť na 77,3kg
Myslím, že je to reálne, takže dotoho.
Tiež pozdravujem ďalšie kočky, ktoré sa sem k nám pridali.

miselka007

Jessical ja som toto mala tiez.Stale som si nieco kupovala ked som bola v obchode, ale mna to chvalabohu preslo.Ani neviem ako ale ja uz si maximalne kupim len nejaku musli tycinku a nic viac.Ja uz ani na tolko sladkosti nemam vobec chut.Ani neviem ako to preslo, ale odkedy chodim do posilky tak na sladke ani nemyslim, az ja tomu sama neverim.Tak namiesto nejakej coko si skus kupit musli tycinku ak take lubis a hotovo.Tie ti az tak neuskodia ako normalne cokolady a keksiky.

Drzim palce :))