pekný deň :) touto cestou si hľadám kamarátku parťáčku na chudnutie. aby sme si vzájomne pomáhali..radili si a podporovali sa . nehľadám niekoho kto chce držať hladovku, ale skôr zmenou jedálnička a pohybovými aktivitami schudnúť približne 15 kg. vo dvojici to ide lepšie :)
Kamarátka na chudnutie
baaabooo, ja som ráno tiež dosť jedla. Teda som mala sladké. Na obed som si dala 1 malý kusok filé, bez ničoho. Som to pekne pokašlala. Teraz mám hlad, ale čo sa dá robiť, musím vydržať... :(
baby ja som sa prave rozhodla, ze budem ignorovat "ako na novy rok, tak po cely rok" lebo to co som zas dnes pojedla....uf az sa hanbim....my mame este stale kopu kolacov a stale sa im neda odolat...
ale dnes som sa odvazila...mam 78 kil...to uz je na mna strasne moc
zacnem si kazdy den zapisovat co som pojedla...aspon budem mat prehlad ...a aspon 3x do tyzdna cvicit....
tak sa drzte a cry vitaj medzi nami
Jessical, ja by som chcela schudnúť tak 15kg tiež. Lenže mám problém s chrbticou- úlomok na chrbtici, tak nemôžem veľmi cvičiť, ale snažím sa chodiť aspoň na 2hod prechádzky- rýchle tempo. Hlavne chcem docieliť, aby som jedla čo najmenej, hoci viem, že to nie je správne.... ale mám "lepšie svedomie", keď jem skôr tekuté veci- jogurt, acidko a pod., ten pocit, že mi to "nezaplní" toľko črevá...
cry
drzim paste.
Ak chces...napis ako si na tom teraz.
Ahojte, pridávam sa k vám, ak môžem:)
Zravim vsetky spolubojovnicky chudnutia.
Prajem v roku 2013 vela zdravia, stastia, spokojnosti a uspechov vo vsetkom co chcete dosiahnut... teda aj v chudnuti.
Novy rok som zacala s vahou 96kg.
Cez sviatky som vela pribrala a tak budem mat co robit aby som vahu zase rozbehla smerom dole.
Drzim paste...s usmevom do chudnutia.
Ešte raz šťastný nový rok, nech sa nám darí v chudnutí a dosiahneme vytúženú váhu!
Ako na nový rok tak po celý rok sa hovorí takže odo dneska sa už obmedzujem mierne. Takže ako vždy ranajky, obed, vecera nizkokaloricke a ziadne sladkosti.
Ako tento rok planujete chudnut? Ozaj a este som zabudla, kupim si permanentku do fitka uvidim co to spravi.... Vonku je zima a neda sa velmi vonku sportovat, tu permanenetku planujem vyuzivat teraz ked je chladno neskor v marci aprili planujem chodit von.
ahojte...
ja som tiez pribrala....ale ved o tom su sviatky.....:)
ja sa tiez dnes nemienim obmedzovat v jedle....ale od zajtra sa pustam znova do chudnutia....
takze prajem vela stastia a zdravia v roku 2013 a vela sil a trpezlivosti pri tom chudnuti....:)
Ahojte, pisem aby tema nezaspala..., ja stale o dve kila viac nejak mi nejdu dole. Dnes sme mam robila zltkove rezy tak som si dala, ved silvester je iba raz do roka. Od noveho roka musim ist dole s vahou.