pekný deň :) touto cestou si hľadám kamarátku parťáčku na chudnutie. aby sme si vzájomne pomáhali..radili si a podporovali sa . nehľadám niekoho kto chce držať hladovku, ale skôr zmenou jedálnička a pohybovými aktivitami schudnúť približne 15 kg. vo dvojici to ide lepšie :)
Kamarátka na chudnutie
Dakujem za Vasu podporu... potrebujem ju.
Hned mi je lepsie ked viem, ze so mnou drzite.
Ja som od 1.1.2013 zhodila z 96kg na 93,5kg. Povodne som mala v septembri 2012 pri vyske 164cm asi 106kg.
Chcem do leta aspon na 85kg.
Sama som zvedava co dokazem...
Mate moju podporu...vydrzat!
Drzim Vam palceky a mohli by ste uviest ubytky od 1.1.dievcata ktore ste zacali?
Kto zacina s chudnutim v najblizsom case? aj by som sa pridala...
96 sa drzi ako lepidlo..Ba V
Zdravim
Tak ahoj Katusik 123 :)Dnes som i ja ukazkovo jedla. 5x denne malinke porcie, teda 1x ma este len caka na neskorsiu veceru. Ja musim nieco male, inak sa nevyspim. Skusala som uz vsetko, ale 5x denne je pre mna a moju psychiku:)to najlepsie...zavidim stacionarny:)ale mozem aspon pilates, zevraj sa po nom nechudne velmi,ale ja ani nechcem nejak zavratne...postava je po nom krasna a pocit tiez. Tak ti drzim palce zajtra sa ohlas:) pa
Jessical nesmies to takto brat lebo ta z toho porazi.Ja viem ake je to tazke odolavat takymto pochutkam.Sama to velmi dobre poznam ked priatel papa vyprazany syr, kolegyna kebab a kolaciky a podobne somariny.
Ja momentalne obedujem kuracie prsia so salatom a zeleninkou. A aj ked sa kolegyna vedla mna napchava kebabom, tak mi to vobec nie je luto.Pretoze stale mam v sebe ten dobry pocit ze nieco pre seba robim.Jem zdrave veci a nepcham do seba bars co, chapes ma?
Ja viem ze je to tazke odolavat ale ked uvidis druhych ako sa napchavaju mastnymi tazkymi jedlami a sladkymi, tak vzdy mysli na to ako oni budu o niekolko mesiacov vyzerat a ako budes ty vyzerat ked budes pekne zdravo jest..
Drz sa a urcite to nevzdavaj :) drzim ti palce
Dievcata je to tazke...
Dnes mali kolegyne na obed kacicu, kapustu a vyborne knedliky a ja som mala trosku kuracieho masa na ananase a polievku. Som z toho hladna az mi je zima.
Jasne berganot :) ... ja som sa dnes snazila jest 5x denne a malo...a vecer 1 hod. rychla chodza lebo stacionarny este nemam postaveny...zajtra by uz mal byt tak ked nie 3x aspon 1 za den sa budem snazit cvicit :D
Odkaz pre Katusik 123...to je presne tolko kolko potrebujem ja. Bude to tiež moja prirodzena váha. Nechcem cvičiť 3x denne ale 3x týždenne a striktnejšia úprava stravy. Môžme začať takto spolu od zajtra...ak si už nezačala...
Gratulujem tym co sa im dari. Mne sa podarilo nabrat na 96kg.
Dnes som si vsak vstupila do svedomia a dufam,ze tento tyzden to uz bude lepsie.
Ahojte baby,tak zajtra mi uplynu dva tyzdne co som drzala dietu.Teraz mam tyzdnovu pauzu a potom znova.Mam dole 4kg ale hlavne mi to islo v centimetroch.Vsimla som si to na nohaviciach a na opasku, posunul sa mi o dalsiu dierku :))
Takze teraz mam tyzden pauzu a potom znova, samozrejme chodim stale do fitka a neflakam to :))
Drzim palceky :))
Ahojte baby,mohla by som sa ku vam pridat?? :) surne potrebujem schudnut za 2 tyzdne naspet na svoju vahu...takze -4 kg...planujem cvicit 3x denne tak dufam ze sa mi to podari! Drzim aj vam palce ;)