pekný deň :) touto cestou si hľadám kamarátku parťáčku na chudnutie. aby sme si vzájomne pomáhali..radili si a podporovali sa . nehľadám niekoho kto chce držať hladovku, ale skôr zmenou jedálnička a pohybovými aktivitami schudnúť približne 15 kg. vo dvojici to ide lepšie :)
Kamarátka na chudnutie
Vitam vsetky nove spolubojovnicky v chudnuti a drzim paste... nech sa dari prekonavat nastrahy jedal a maskrt.
ahojte...som sem nakukla a som rada ze neskusam chudnut sama...prave som dojedla jablcko a do mobilu som si nainstalovala app na zaznamenavanie hmotnosti.uvidim ako to pojde dalej ztial sa drzim treti den...vsetkym drzim palceky...
Dievčatá,
tak sa pripájam aj ja potrebujem dať dole 10kg. Začala som s tým,že viac dodržiavam pitný réžim,ten som vôbec nedodržiavala,ďalej chcem jesť viac zeleniny,ale neviem ako pripraviť šalát stredozemného typu,tak ak niekto poradí,,ale ryby a šalát by na začiatok chudnutia stačil,no aj kuracinanech hodí recept,tiež chcem urobiť krevety a tak,ale bohužial ešte som to nejedla,tobôž.aby som to pripravila
Dievcata mne sa podarilo tych 96kg najskor posunut na 96,5kg.
Zacala som vsak chodit do prace a to mi pomohlo. Mam viac pohybu a nejem v praci tolko co doma takze dnes rano 94,8kg. Do leta by som chcela dosiahnut 85kg a neskor mozno do dalsieho roku dosiahnut aspon 77kg. Podla vysky 164cm by som mala mat ovela menej ale mam tazke kosti takze mi to bude stacit. Mam 44rokov tak nemusim to zase az tak prehanat ... ved modelka uz zo mna nebude.
Ahojte,
musim sa vam pochvalit, ze 1 kg je uz dole, dnes som si stupla na vahu a mam z dvoch kg nabratych za sviatky 1 kg dole... tak sa tesim, podarilo sa mi nejest par dni od takej siestej takze to islo trosicku dole, nadalej pokracujem ranajky obed vecera a dlhe prechadzky rychlym tempom.
Vcera som bola s kamoskou na kave a ta mi dodala motivaciu ku chudnutiu, pribrala tiez za posledny rok asi tak 12 kg a chce to dat dole tak sme si slubili ze sa budeme navzajom podporovat. Ako ste na tom? Piste.
Cry, skus chudnut zdravo, naozaj si mozes znicit telo a choroby sa ozvu po case nie hned teraz, potom budes nestastna z toho.
cry
urcite sa stravujes zle a to prehanadlo to si teda zalila.
Znicis si zdravie ked sa budes stravovat tak ako pises.
Potom Ti bude nanic to, ze budes stihla.
Chudnut treba zdravo aby sme mali aj v starsom veku radost zo zivota.
Ahojte, babky, tak ako sa vam dnes darilo? Ja to nechcem zakriknut, ale vcera som si dala prehanadlo, dnes som behala na wecko, snazila som sa nejest, bola som na 2hod prechadzke rychle tempo.. dnes som mala 1x kapucino- ten prasok s vodou a teraz light jogobellu jogurt.
Ahojte baby, drzim vam palce, ja som teraz tiez trosku zacala, tak uvidime :)
Ahojte babenky, tak aj ja som papala sladke cez sviatky aj sa co to popilo ale chvalabohu doma uz nic sladke nie je. Takze uz od dnes idem do fitka. Otvaraju u mna nove fitko takze az do 9.1. je vstup zdarma a potom si kupim pernamentku. Uz mam aj jedalnicek vypracovany pre mna takze hor sa do toho. Normalne sa tesim a uvidime ako to dopadne. Drzim palce babenky :)))
ahoj cry, vitaj...
zdravim vsetky spolubojovnicky,
u nas uz nie su kolace takze pekne na to idem pomalinky, vcera som bola na dvojhodinovej prechadzke s kamaratkou,
ktora sa tiez snazi schudnut po sviatkoch, ona je taka malinka ze pribrala nejake to kilo a hned sa chce zapisat na jogu alebo podobne veci.
Stravuje sa velmi dietne je chudunka, ale oni to vsetci maju v rodine - cize aj geny.
Ja by som chcela schudnut hlavne zo zdravotnych dovodov, mam pecen obalenu tukom bola som na vysetreni, lekar mi povedal, ze ked schudnem, bude to lepsie aj s pecenou.
Tak vam drzim vsetkym palce, nech sa vam dari a napiste ako pokracujete.
Budem rada a dufam ze aj ostatni.