Kamarátka na chudnutie

Helus

Ahojte kocky moje,
Light cim je vaha vyssia tym sa chudne lahsie,tot moja skusenost za som dala za 3 mesiace dole 15 kil.Idem do zahradky okopavat doschudnutia kocky.

light 100

Dobree raanko kocky = no ja som sa postavila na vaaahu = MAM SA ZACAT BAAT???uz sa ozaj bojim ,ci je to normalne takto chudnut METRACEK? uz mam 91kg! !tak to ide RYYYCHLO,nenastane u mna nejaky zdravotny SKRAT ?! dnes mam DRUHY den 90tky a jem normalne ,este si mysliim ze viac a takto kila idu dole?ale fakt :0 aj VAM takto rychlo ubudalo = ALE CIITIM SA FAJN,SUPER.Dnes mam ryzu na obed a saampinonovu omacku,rano banany,teraz si davam citronovu vodu,bude kavicka so sojovym mliekom,este vypijem cviklovu.. stavu,kym odidem do prace.Vrobote si uz vsimli ze ako som schudla.PApa kocky CMUKY CMUK

metracek

CAREY nestresuj to ma kazdy pocit ze sa uci a nic nevie moja dcera to sem tam tiez hovori a potom ma zo skusky A ,len si viacej ver si predsa sikulka ved si uz skoro v ciely takze ziaden stres vyvetrat hlavu a pokracovat v uceni uvidis ze po statniciach nam napises ze to bolo lahke ,kazdy na tvojom mieste by sa stresoval ved je to zodpovednost a ty si zodpovedna,dievcata vidim ze menime satnik to je dobre ja mam tiez 3 nove podprsenky ,LIGHT ide ti to super len tak dalej a ktory den mas v 90 dnovke ,tak doschudnutia musketierky

Helus

ahojte kocky,
Carey chod na prechadzku bud sama,alebo s priatelom,mas proste depku,a to treba rozchodit.ja som bola s prietelom po obchodoch,kupila som si nohavicky+2 podprsenky,som spokojna.Potom ma priatel opozval do restiky na obed,mala som americke zemiaky+ miesany salat,a priatel mal grilovcane kridla+ dip+ chlebik.Pochutila som ei.Doschudnutia kocky.

light 100

Ahojte kocky zlate = HELUS tiez TI gratulujem :)no mne to tu veeeelmi pomaha,na tomto fore JASNEE ze sa tu budeme stretavat :)aj mne je uz spodne pradlo volne ,prave som sa prehrabavala vo veciach ,co som uz chcela vyhodit... a su mi dobree :)HELUS prajem Ti skvelu dovolenku :)METRACEK ja som uz nevydrzala si kuupit daco nove,ale to sa da spravit= zuzit =to je najmenej:)= S RADOSTOU.chcem to drzat nadalej tu 90tku=robi mi to dobreee .AGNES precitala som si to = ale ja dzusi pijem hlavne zrana max 3dc= to aj dcera pije,ona nema problem s kilami.Ale ja som cukor obmedzila a hlavne kavu uz nesladim ani caje...sem tam si osladim,ked mam povolene sladke v 90tke :) CAREY musis sa odreagovat,ale poriadne=daj si PAUZU aspon jeden den :)Tak sa majte kraasne a piiste baasnekocky zlate :)DRZME SA= AHOJTE

carey

ahojte, sledujem ako sa vam pekne dari, aspon z vas mam radost.

Ja som posledne dni strasne skepticka, nechce sa mi ucit, cim mam menej casu tym sa mi viac nechce, a mam dojem ze si toho vela napamatam, neviem co robit :/

Helus

Ahojte kocky,ale musim sa vam pochvalit,dnes som bola u otca,mimo Ba a nevlastneho brata zena,ma pochvalila,ze som perfektne schudla,a ja ze nie,vahu mam rovnaku,ona neveriula,ze je zo mna púomaly polovicka.Nechape to,asi som sa odvodnila,ona to inac nevidi,ze cm mi zisli.Teraz vyrazam si pokupovat spodne pradlo,lebo nohavicky a podprsenky mi nesedia,su mi veelike.Doschudnutia musketierky.

metracek

ahojte dievcata.tak super LIGHT dole kilecka nove oblecenie ak si mala cas na to oblecenie este si mala pockat lebo kilecka pojdu este dole a vydrz tu 90 dnovku az do konca budes milo prekvapena HELUS ty uz kilecka stravou asi nedas dole,lebo stravu mas ty super nastavenu treba ti trochu ale pravidelne pocvicit a bude to dokonale dovolenku si uzi v kruhu rodinky,dievcata popiste co mate nove ako sa vam dari JA som stale na tom rovnako dnes mam UH den takze spagety a zajtra vitaminovy uz som nakupila ovocie a zeleninu a mam novy uces manzel ze super ze som u kadernicky lebo k tej postave treba aby boli aj vlasy upravene ved to je koruna na hlave tak sa drzme dievcata doschudnutia musketierky

Agnes999

Super dievcence ze sa vam dari. Viete o tom, ze ovocne stavy nie su moc dobre pri chudnuti? Ja som to este donedavna nevedela, nakupovala som si pomarancove stavy a pila vo velkom, scucla som aj liter denne a ze preco som nechudla. Priatel pil pivo, ja pomarancovu stavu a myslela som si, ze jak dobre pre seba robim. No trt, uz pijem aj ja (obcas) pivo :-) Tu to dobre vysvetluju: diva.aktuality.sk

Helus

ahojte muskewtierky´´´´´´´´´´´,ja som sa dnes vazila,a mam ubytok -100g,smiesna cifra,ale potesila.Ja mam dnes volno,a od zajtra cerpam staru dovolenku,nutenu,ale nevadi,budem sa venovat domacnosti,vnucke,a samozrejme,budem chodit do lesa na tury,a zacnem intezivne kazdy den cvicit.Tot su moje plany.Na ranajky mam struhanu mrkvu s ananasom+struhanym jablkom.Doschudnutia musketierky.