Kamarátka na chudnutie

LIGHT 100

Jaaaaj AJULKAAA som sa s chutou nasmiala s Tvojim zazitkom......ze bez zubou :) a este drzis 90tku ? No ja dnes 4den=ovocie + zelenina.Stale som hladna,daco sa mi nepaci,alebo musim pridat vacsie porcie??idem si dat grep.PA

Ajulka

Ahojte žienky.
Metráček, nemala by si si zmeniť meno na fóre? Takto len zavádzaš ľudí. :o)) Vraj "metráček", to mi evokuje skôr vrece zemiakov a nie takú sexi kosť čo jej dávajú poklony mladý muži. :o))
Ja som včera sedela v čakárni u lekára a prihovoril sa mi jeden, aj na vínko ma pozýval a že aká som peknučká, ako cumlíček, hádal mi o 13rokov menej... No bol to len taký "dedulo" a pozor: bez zubov! Práve si po ne išiel k zubárovi! Tak neviem... Pekný deň dievčence.

Helus

Ahojte kocky moje zlate ja pijem kavickui+ cajik a doperie pracka a heluska hajde do lesa na turu.priatel je v robote,mysi maju cabes.Vcera som navarila jemu madarak,a dnes dokupim knedlu,a ja budem mat zeleninove ryzoto s ladovym salatm,doschudnutia kocky.

LIGHT 100

KRASNE RANKO KOCKY :) No mam +1kg to som aj cakala,lebo som sa bala ze vaha ide ryyychlo dole.Dnes mam oocie a zeleninku cely den,tak to aj dodrzim. No idem cvicit = stac.bicikel na zahriatie + kalanetika = ale len mierna zostava ,spolu max.1hod.Zatial cvicim iba 2x do tyzdna,velmi sa do toho nehrniem :)Teraz citronova voda a kavicka.METRACEK tak TY mas jaku postavu ? uz nie si modelka alee FITNESKA = mam taky pocit ,ze ked su zvedavi chlapi ,tak to niekam dotiahnes a budes priikladom dagde v TEL. RELACII= velkeee GRATULEJSN :)PAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA KOCKY = CMUKY CMUK

Helus

Ahojte kocky vidim,ze sa vam pekne dari.Tu je strasna burka leje uz 3 hodiny,bude dost vlahy na zahradky6 na polia.Zajtra som chcela ist do lesa na turu,uvidim rano podla pocasia.Doschudnutia kocky,a pekny a nicim neruseny vikend nam prajem.

metracek

dievcata a este nieco ja som dostala pochvalu od mladeho muza pytal sa ma ci chodim do posilovne a ja ze nie a on ze ale mas postavu fitnesky no som sa nasmiala ale potesilo ma to ,to viete od zeny sa pochvali nedockate tie mi este povedali ze priber ale pritom je tolko chudsich zien v mojom okoli a tie si nevsimaju to viete oni ocakavaju jojo efekt ale zatial ho nemam a spravim vsetko aby som si vahu udrzala inac v mojom okoli tie co drzali tu macingovu tak uz vsetky kila sa im vratili spat ale 90 dnovka zatial zabera a dobre funguje na to co vsetko pojem sa cudujem ze vaha mi nestupla tak sa drzme a inac tiez si musim kupit nove rifle tak sa drzme dievcata a pokracujeme v chudnuti a udrziavani

metracek

ahojte dievcata,no ja sa prejedam hlavne ked pridem s poobednej ja domov uz radsej nic nekupim musim pretat a rano skacem na vahu treba to strazit bola som na zahradke som narobena vsetko co malo byt posadene uhorky,rajciny,papriku mam malinku tu nemozem.JESSICAL ja som dala dcere odstranit chirur.znamienko na chrbte a na zahlavy ale jazvy riadne vacsie ako samotne znamienka a na zahlavy sme to museli dat sukromne zbrusit tu jazvu a potom si dala pod pazuchou odstranit ale laiserom v piestanoch bezbolestne a bez jazvy ja som si tam chcela dat tiez vybrat znamienko ale bolo cierne tak ma poslal chirurgovi a ten mi ho pekne vybral no aj lekara si treba vybrat .JESSICAL len si to uzi s dcerou a bude prekvapena ze mas kileciek menej ,tak doschudnutia musketierky

LIGHT 100

CAUTE KOCKY :) No ja sa tiez chystam na nejaky chirurgicky zakrok ,ale musim dostat poriadnu davku odvahy :) potrebujem odstranit vyrastky = podobne bradaviciam ,ale nie su to bradavice :)ked sami podari schudnut tak potom.....Dnes som mala velku chut na grahamove rohliky na ranajky ku kave a potom na desiatu k cajiku ,namiesto ovocia.Na obed gratinovany Hermelin s americkou zeleninou.Bola som si sadnut s koleginkou na kavicku a zakusok a na veceru som si dala cestovinu so spenatom s tofu na masle a k tomu paprika paradajka = zajtra som zvedava ked sa postavim na vahu urcite budem viac vazit = som zvedava zajtra napisem.No tak sa majte kocky zlate prajem kraasny viiikend Caute musketierky = doschudnuta.

Helus

Ahojte kocky.
Jessical mojej veducej pred tyzdnom tiez vyberali pred tyzdnom na tvari,neboj sa poznam vela zien v okoli,ktorym to robili,a ziadne problemy s tym potom nemali.ja pijem kavu+ zeleny cajik,a na ranajky mam jablka+slnecnicove semienka,obed bude gulasova polievka taka hustejsia z mleteho masa,skusam nove recepty z netu.A poobede idem pre vnucku do skoly,a na prechadzku ku Drazdiaku,su tam kozicky+ kone,ideme im odniest mrkvicku,radi jedia.Doschudnutia kocky.