pekný deň :) touto cestou si hľadám kamarátku parťáčku na chudnutie. aby sme si vzájomne pomáhali..radili si a podporovali sa . nehľadám niekoho kto chce držať hladovku, ale skôr zmenou jedálnička a pohybovými aktivitami schudnúť približne 15 kg. vo dvojici to ide lepšie :)
Kamarátka na chudnutie
Metracek,s tym sebavedomim som to myslela uprimne,to tak srsi,tak radostne a je to super.
Nechcela som sa Ta dotknut,ved je preco,je dovod,byt sebavedoma a zdravo sebavedoma.
Mozno bol prispevok nevhodny,moc osobny? no ja nie som ani zlomyselna,ani zavistliva a ja sa tesim aj ked sa nepoznam osobne.
Ja som mala obdobie,ked som schudla 10kg a presne,ludia ktori to myslia uprimne sa prejavia a druhym pozornost okolia ide na nervy a daju Ti to na javo.Mne sa to stalo a kolegyna mi to aj povedala,ze jej to uz ide na nervy a nemusia mi to stale hovorit.No,sme vseliaki.
A ja som v tom case bola zdravo sebavedoma tak vnutorne sebavedoma nie povrchne,tak som vychadzala zo svojich pocitov.
Tak ak sa Ta moja veta dotkla este raz sa ospravedlnujem.
Drzim Vam palce a nech sa Vam len
dari.
Clovek ziskava skusenosti aj takouto formou.
ahojte dievcata,som rada ze sme sa tu dnes zisli vsetky pokope to asi tym skaredym pocasim vzdy tak nedockavo cakam co mate nove som rada ze sa nam dari aj ked niekedy s prehreskami ja mozno posobim sebavedome odpustite dievcata ale ja sa tak tomu vytesujem ze som to dokazala a do prace ked si dam nove saty to viete jedny pochvalia a druhe ohovoria za chrbtom lebo niektory ludia aj chorobu zavidia ale ide o to ze ja som spokojna dnes som navarila sampionovu polievocku a spenat som si dala s vajickom a zemiakmi dcera len spenat zajtra ma bielkovinovy den tak spravim rezne na prirodno aj v cesticku ,tak sa dievcata drzme a doschudnutia
Ahojte dievcata,
novym a aj uspesnym dievcatam gratulujem k vysledkom - pekna praca a prajem vela sil a radosti.
Metracek,z Tvojich prispevkov priam srsi taaaaakeeeee,veeelkeeee sebavedomie,krasny pocit aj pre mna a ja Ti musim a chcem poslat jedno velke - cmuk na licko.
Ty si to dotiahla priam na modelku,s Helus ste si vymenili par komplimentov a boli to mile prispevky a prijemne sa citali,ste podarene,vyborne baby s krasnymi vysledkami.Mate moj obdiv,uprimny !!!!
No,ja to obcas tak flaknem,ale vsetky tie stresy,ktore boli, ma pokazde vtiahli ako magnet do sveta sladkosti-cokolada.Objavila som skvostnu coko,nie u nas, inak by som odtajnila znacku (a neviem ci skoda, alebo chvalabozku),ale minule som ani zaspat nevedela pre jej pritomnost v chladnicke,tak potajomky a hlavne potichu som ju navstivila,no proste ........mam take
pomenovanie v tychto situaciach a hlavne po konzumacii,ale nebudem pohorsovat...Tak som mala obdobie,ze ulietam na cokolade a uz si ju nekupim,lebo aj bola urcena pre niekoho ineho, no ja som ju neposunula spravnym smerom ani myslienkou.
Aj som si navarila vybornu mrkvovu aj kremova bola polievocka,ale prisla som domov a finito-koniec.Tak som sa Vam tu teraz odpezentovala.
Inak, soboty mam vodove,k turistike pribudlo bicyklovanie.
Dnes som si na trhu nakupila zeleninu,hlivu,zemiacky,kalerab,mrkvu,cibulku,uhorky,uz je to take veselsie,farebne,budem chrumkat.
Nevazim sa a ked sa odhodlam,dam hned vediet.
Drzte sa,nech sa nam dari...
Metracek, v praci riadne ohur v novom autfite a daj vediet. Si uzasna motivacia pre dceru,ale to Ty vies,drzte sa..
Helus Ty mas za sebou krasny uspech zhadzovania kg,tak vela,vela zdravia.
Z coho Ty cerpas energiu_? Obdivujem.
Prepacte chybicky ak sa vyskytli,ale nechce sa mi citat a opravovat.
Zdravim Vas vsetky...pa
Dievcata ste fantasticke...gratulujem vam k perfekt vykonom a vysledkom.
Drzte sa aj nadalej mate moju podporu.
Tesi sa s vami a dufam, ze aj ja to dam pod aspon pod 80kg ved mam aj ja vo vas skvelu podporu.
Light100, mňa si teda sklamala....
Niééé, robím si žarty! :o) Práve som Ti chcela napísať, že Ťa dnes podporím a vodu budem držať aj aj, už tretí víkend za sebou. A ty čo? Dobehla si ma. Samozrejme gratulujem!!! Ten prvý je najdôležitejší, zistíš či to dokážeš.
ahojte dievcata LIGHT100 si jednoducho jednicka ja som ti pisala ze to zvladnes mne tiez kamaratky tu na fore pomohli zdolat vodny den ako WALERI a AJULKA ,takze teraz ziadne prehresky a natvrdo zdolaj uz len 60 dni a potom uvidis tu radost prajem ti ju viem aky je ten pocit uzivam si ho a keby ste vedeli ako sa tesim ked si oblecem tie saty nove do roboty mozno ze inspirujem aj ostatne zeny chudnut sa jednoducho oplati aj zdravotny stav sa vylepsi nohy si oddychnu ked nebudu musiet nosit tolko kil tak doschudnutia musketierky
Kraaasne raano VAAAM prajem KOCKY :) :) :) CHVAAALIM SA = VCERA SOM TO DOKAAAZALA = VODNYYY DEN tak ako maa byt v poradii 29den-90tky !Nic som nepresuvala ,lebo som si povedala ked ste to dokazali VY kocky ( co ste drzali a drzite 90tku)tak nebudem ziadna hotentotka a urobim to PRE SEBA :) No zaciatok: 12.4.2013 = vaha 100kg,pas 115cm boky 137cm.DNES= 93kg,pas 108cm,boky 130cm = po vodnom dni.Som rada ze VAAS tu maam,ze sa podporujeme navzajom :)Vcera ranajky =,voda s citronom,desiata = kaavicka(cista)obed=mineraalka,olovrant= kavicka,vecera riedeny pomarancovyy dzus,VODA Z VODOVODA :)Samozrejme medzitym este caje = 3x zeleny,puerh,stihla a fit :)No vecer som si skor lahla a prepinala telku... A dnes raaano SUPER POICIT,ze som to zvlaaadla,preto ta cvala=aj VDAKA VAAM MUSKETIERKY :)Teraz mam pripraveny ovocny salat jbko kiwi s klickami= kavicka.Dnes varim mesko,este neviem...Tak sa majte kraaasne AHOJTE :) .
Jaaj Vam zaavidim dievcata ze STE sa mohli stretnut :),skoda ze som tak daleko od BA.Tak METRACEK pri tej vyyske = MODELKA !!! HELUS tak si sikulka ked vies vytvarat tie chutne jedla na tu Tvoju dietu :)CAREY TEBE prajem = nech Ti ide lahsie to ucenie :) AGNES gratulujem :)JESSICAL gratulujem = si dobraaa ! :)
CAREY ja som rada ze som tu v utajeni a tie kila sa mi podarilo dat dole pomocou internetovych kamaratiek musketierok na tomto fore takze velke DAKUJEM vsetkym a inac keby mi dobre zaplatili mam v skrini od minuleho roka riflovu suknu a tiez ju tak natiahnem aka je mi volna skoda ze ma nikdo nezavola ha ha ha to by bolo penez tak doscudnutia musketierky
Ahojte kocky,
Metracek dakujem ti pekne za kompliment,a rano sa vazim,v chodbicke,bez koberca,a som velmi zvedava,co mi tento krat ukaze.Predsa koberec je makky.Inac som si dusila zaklad segedinu s kapustou,a odobrala som si s toho,a zahustila som to potom Hraskou,a priatelovi klasicky so slahackou,ale je to chutne.Mna nejaka celiakia+ laktozova alergia nezastavi,carujem s cim sa da,vdaka metracek za inspiraciu.kocky idem pomalu spat rano vstavam o 5,30 a do vecera.Doschudnutia musketierky.