Kamarátka na chudnutie

Ajulka

Metráček, ten čaj som minule mala v rukách, no potom som ho vrátila a dala prednosť akciovému (v peknej krabičke :-)). Vyskúšam.

Ajulka

Práve sme sa vrátili z grilovačky a dnes veru rybky neboli ale len samé klobásky.. :-((

Veeeeeeeľmi, veeeeeeľmi pomaly mi dnes nabiehalo toto fórum (spomalený internet) a zahľadela som sa na meno jej zakladateľky MIROSLAVY. Určite nepredpokladala aké bude úspešné. A podarilo sa jej zhodiť plánovaných 15kg? Pritom ma napadlo, že ani Waleri sa dlho neozvala... A čo potom nevidím???? Posledný príspevok je práve od nej!!!
Waleri, úprimne gratulujem! Myslela som, že si to už vzdala a na nás zabudla. :-)) Nesklamala si.
Držte sa dievčence.

waleri

Ahojte dievcata,

usmevne a uspesne prispevky,prijemne citanie.

Tak ja som sa rozhodla po sobotnajsom vodnom odvazit,moj ubytok od 1.2. k dnesnemu ranu
- 12kg, to bolo jasania,aj s prehreskami,ale zase s opetovnym dodrziavanim ako na hojdacke,ale urcite mi pomohli sobotne vodne,vodove,dni a zvyseny pohyb.
Pokracujem dalej a kedze je uz trh bohatsi,tak aj strava je pestrejsia a jednoduchsia.
Ja som si satnik nemusela obnovovat,mala som odlozene uplne nove rifle este aj s cedulkou,aj letne nohavice.
No,este chcem nejake to kilecko dat dolu,tak aj nadalej nam prajem vela sil a chuti a co najmenej nastrah.

pa

metracek

ahojte dievcata a mame krasnu slnecnu nedelu priroda vola ,CAREY drzim palce nech ti statnice dopadnu vyborne a ta virtualna oslava bude ako inac a potom vitaj v klube musketierok AJULKA su dve verzie bud chce dedko tu babku uhryznut ,alebo si ich doma vytahuje nech ma od babky pokoj a dava si ich do mesta nech sa aspon pousmieva na zeny a co nech si dedko uzije istoto bol sympatak ,ozaj doporucujem dobry caj kupeny v Tescu od firmy Bercoff KLEMBER nazov dovidenia celulutida bylinny wellnes obsahuje l carnitine zeleny obal vyskusajte ja na rano 2 oblozene chlebicky a na obed kura ryza a vecera asi nic nech sa toho 1kg zbavim inac pride druhe kg vela vody a cajika k tomu kavicku bez tej neviem byt tak prajem pekny den a idem si dat 15 minut brusakov kym sa kura upecie pohnem tie chlebiky co som mala rano tak doschudnutia musketierky

Ajulka

Dobré ránko dievčatá,
ešte k tomu deduľovi... Priznal, že doma má ženu "sekeru", vraj sa jej bojí, musí doma pomáhať, umývať riady, okná... a potom, keď ujo vypadne z domu chce si užiť "slobodu". Podozrievala som ho, že či si aj tie zuby nedal vytrhať len preto aby si mohol vyjsť trošku poharašiť...
Dnes ma čaká znovu grilovačka. Na ráno som si zaliala čajík na chudnutie a kávičku. Manžel si neodpustil otázočku vraj či čajík zaberá a že má aspoň peknú krabičku... muži!!!!!...

carey

Ahojte, tak zajtra den D, potom sa ozvem, ale snad budeme virtualne oslavovat, co poviete? :) ja sa ucim ako blazon tieto 3 dni.

Ajulka aj mna rozosmial tvoj prispevok, super.
Uz sa tesim ked tu budem moct byt casu a reagovat na vase prispevky, lebo teraz som mimo nejak.

Zelam pekny dnik

Helus

Dobre nedelne ranecko kocky moje .Ja pijem kavicku+ zeleny cajik,porobim este trosku poriadok a hajde hou idem pre vnucku a von do sadu Janka krala ku dunaju.Navarene mame,tak ideme si uzivat pekjne pocasie.dcera je chora bude lezat,tak jej dobre padne,ze zoberiem slecnu von.
Ajulka dobre som sa zasmiala,tak komplimenty dostavam aj ja,ale na vino,to ma este nikto nepozval,to musel byt moderny dedko.Ale potesilo,ked o 13 rokov menej ti hadal.
Light si super ako ti to ide dole,si na velmi dobrej ceste po schudnuti,sa aj udrzat,vies sa kontrolovat,a ide ti to dobre.Doschudnutia kocky.

LIGHT 100

Cafte kocky :) METRACEK = ze co tam po zuboch hlavne ze dedko videl ze ma AJULKA o 13 rokov menej = aspon sa aj dobre nasmejeme tu na fore. Nemam nic nove = VAAHA STOJII.Asi som sa ZABLOKOVALA !!! ,sak vcera som bola hladna vkuse = a vecer som nemohla zaspat tak som musela zjest 2 polistirenove chlebiky o 23hod !!!tak to som urobila prehresok,NEEVADIIII = dnes si dam BACHA :)ranajky - jabka ,obed varene kurca z polievky a cisty vyvar s chlebom...DRZME SA MUSKETIERKY PAAAAAAAAAAAAAAA :)

metracek

ahojte dievcata,tak meno si nebudem menit nebojte nevyzeram ako fitneska ani modelka to mam len 10 kg dole a som spokojna ze sa mi ich podarilo dat dole este by to chcelo doladit postavu a teraz som zas 1kg dala naspat ale to viete vecer 3 oblzene chlebiky no co zdrave stravovanie budem musiet mat po cely zivot.AJULKA tak som sa uz davno nezasmiala co tam po zuboch hlavne ze dedko dobre videl ze mas o 13 rokov menej,tak sa drzme a doschudnutia dievcata

Ajulka

Light100, som rada že som Ťa pobavila. Teraz som 90DD nedržala, akurát raňajky mám stále ovocné. No chcela by som znovu začať naplno... Stále nie som v cieli. Aj dnes ráno som začala... Ráno ovocie, obed grilovaná ryba, cuketa, paradajky a poobede som upiekla rebarborový koláč a neostalo len pri ochutnávke. Bol skvelý a naozaj "bol". Padol celý plech. No nebola to len moja zásluha, to zase nieee.