Kamarátka na chudnutie

Ajulka

Jessical,
mám osobnú skúsenosť. Mne vyberali dva na tvári. Následne ich posielajú na rozbor. Pár dní čakania (a možno aj nervov)a aspoň budeš vedieť na čom si.

carey

Jessical ahoj, no ja mam taku skusenost, ze je lepsie znamienka vyberat, moze to byt dost nebezpecne, akurat mi dnes kamoska pisala ze je so znamienkom na onkologii, a boji sa co bude dalej.
Ja som bola tiez na vyberani a nebolo to skoro vobec, ale tak mozno zalezi aj od chirurga ktory ti to robi a od toho na ktorom mieste to mas.

JessicaI

Dievcata prosim poradte mi. Kozna ma poslala so znamienkami na ruke a chrbate na chirurgiu aby som ich dala odstranit. Ja sa vsak bojim a pocula som aj to, ze sa to nema robit. Co vy na to? Aky mate nazor na odstranenie tychto hnedych fliackov na pokozke?

Helus

ahojte kocky
Ajulka super,ze nemocnica sa nekona.
Carey tesim sa s tebou,ze mas lepsiu naladu.
Light ty si ako gula namydlena,ides na svoju vysnivanu vahu,ty to dotiahnes daleko,si nasa krvna skupina.
Metracek okopavala som jahody+ hrasok,a priatel kosil travu.Baby teraz som mala na obed neuverite opeceny spekacok+ varene zemiaky s petrzlenovou vnatkou+paradajkovy salat,a priatel to iste,len on mal opecene kuracie prso.Taku som mala chut na spekacok,a som teraz spokojna vecer bude cvicit.Doschudnutia kocky.

Ajulka

Ahojte kočice,
mala som ísť teraz na operáciu, ale dobrá správa, tá sa odkladá a možno ani nebude potrebná. Mala som z toho trošku (dosť) stresy. Takže včera som znovu začala cvičiť, doma kardio 45min. Dnes pôjdem do telocvične. A kúpila som si aj "rifláče". Váhu stále nemám na vysnívanej čiarke, ale namiesto županu do nemocnice sú nové, letné, vytúžené rifličky.

JessicaI

Ahojte dievcata. Ja to teraz prehanam so sladkostami ale ved aj viac pracujem... v zahradke alebo s drevom. Aj dnes este budem vozit drevo do drevarne a ukladat takze si myslim,ze aj sladke hadam mozem.
Mam pre mna radostnu spravu. Dcera, kt. je teraz v zahranici pride v auguste na 2.5tyzdna domov. Pojdeme spolu na kupalisko..... juchuuu.
Drzte sa dievcata, nech sa vam dari.
Doschudnutia.

metracek

LIGHT ja som chcela vediet aky den mas od zaciatku 90 dnovky moja dcera ma 40 a neboj sa ked sa ty citis dobre tak je jasne ze po zdravotnej stranke si v poriadku,CAREY dobre si to pochopila ziaden stres ty to zvladnes a obed s priatelom si uzi HELUS ty uz okopavas ja ete nemam co tak pekny den musketierky

metracek

ahojte dievcata,LIGHT ta vaha ubuda kazdemu individualne ja som dala za 1 mesiac dole 6kg a dcera 2 kg niekdo da na zaciatku viac a potom menej a naopak podstatne je ze ty sa citis dobre len tak dalej zachvilu sa ti blizi na vahe 80 kg tak len pokracuj a dotiahni to do konca ,ja som dnes vysmazala sampiony a ktomu zemiacky dcera zeleninu ja mam vahu nemennu a som s nou spokojna takze po tej 90 dnovke ziadne priberanie tak sa drzime dievcata doschudnutia

carey

Baby dakujem vam za podporu :), vcera som mala dost zly den, ale verim ze dnes to bude lepsie, mate pravdu negativizmus este nikomu nepomohol.
Dnes budem doma, ale zajtra ideme s priatelom na obed, tak sa vyvetram.

Inak dnes som sa vazila len tak ze co a vaha stale 66kg, nic sa nezmenilo, tak aspon to.