pekný deň :) touto cestou si hľadám kamarátku parťáčku na chudnutie. aby sme si vzájomne pomáhali..radili si a podporovali sa . nehľadám niekoho kto chce držať hladovku, ale skôr zmenou jedálnička a pohybovými aktivitami schudnúť približne 15 kg. vo dvojici to ide lepšie :)
Kamarátka na chudnutie
ahoojte kocky moje zlate.
LIghtgratulujem ti si velka sikulka.Toto forum ozaj pomaha,a dufam,ze tu sa budeme stretavat,aj po schudnuti.Doschudnutia musketierky.
Ahojte kocky ,este sa mi nestalo ze som na prvy sup kupila oblecenie= vyskusala som = BERIEM PLATIIM :)jak mi pomohla ta 90tka a VY kocky...... tu na fore :) kupila som si kostym =top sukna a sako = na svadbu.Rano sa vaazim a super ,po vcerajsku-sladkosti :)Zajtra na obed cervenu kapustu dusenu- masko.Dnes som viac pochodila po nakupoch som zistila ,ze uz sa mi ovela lahsie chodi = minus dobryyych 7kiiil.Objavila som jablkovo cviklovo cucoriedkovu 100%tnu stavu je super na ten vitaminovy den.Tak sa majte kraasne kocky zlate.AHOJTE.
Ahoj Helus poslala som ti mail odpis
ahojte kocky,ja som sa rano zabudla odvazit,tak som sa ponahlala na rentgen,ale zajtra sa vazim.a od zajtra idem pevne na cvicenie,mam od stvrtku staru dovolenku do 24,a na vikend idem uz do prace.Mam na plane tury,a cvicenie,musim sa nastartovat.Doschudnutia musketierky moje.
ahojte dievcata tak po tej 90 dnovke jem normalne a vaha sa stale drzi tak som rada LIGHT kedysi som v telke pocula ze pol litra vody s citronom je najlepsie na vecer stiahne sa zaludok skus WAU ty si sikulka a uvidis ked ti zacne vaha ukazovat na zaciatku cislo 7 to bude radosti dievcata je uplne jedno ako ktora chudneme hlavna ze zdravo sa stravujeme a niekdo potrebuje sebadisciplinu ja som bola tiez na tom tak ze potrebujem urcit co mam jest ale mozem si vyberat v tom dni jedla tak sa drzme a doschudnutia musketierky
Ahojte kocky.WAU ako sa stravujes?,u mna asi len ta 90tka zabera=nastava pri nej sabadisciplina ,ze nejem piate cez deviate(vcera som to trosku presvihla ,nevadi).Ja rano nalacno citronovu vodu.Ide Ti to dobre,drzim palce.Odkedy chudnes?
Kde tolko cestujes? Dnes mam ovocno vitaminovy =4den,mam pripravene jabko ,banan,avokadovy dzus do prace =na obed si dam zeleninovy salat,a vecer cviklu nejak dochutim :)DRZIM PASTE DOSCHUDNUTIA MUSKETIERKY AHOJTE :)
ahojte kocky ja uz som doma aj osprchovana,a teraz som si uvarila zazvorovy cajik z cerstveho zazvoru,drzim nam vsetkym palceky.Doschudnutia kocky moje.
Tak už som tu dlho nebola /5 dnú/docestovala som domou v poriadku a od manžela dostala pochvalu z váhy 86,80kg mám dnes 82,00kg.to už sa píše krajšie týždne sa mi darí dať dole 40dkg som spokojná od 12.4.aj ked 90tku nedržím.Držím všetkým palce.
Dorazila som to slahackou s grankom.Dala som stacionarny 15 min.Idem este na brusaky a mozem ist spinkat bez vyycitiek haha= cavte.
Ahojte kamaratky :) METRACEK super si to dala :)HELUS diky za GRATULEJSN aj VY VSETKY STE sikulky. No ja som to teraz prehnala :) neberte si zo mna priklad,dnes mam dovolene sladke:bola som v cukrarni na sacher,teraz som si dala 7kusky RAFAELO=vcera som dostala ku dnu matiek :)ale uz mi je slaaadko dam si neskor grep a nadnes konec = duufam.Zajtra ovocie zeleninka = 4 den .Ahojte kocky ,majte sa kraasne.PAAA PA