Kamarátka na chudnutie

Helus

Ahojte kocky moje zlate.
Light ty si ale sikulka,ides nam prikladom ,ze to netreba vzdavat.Prijmi moju uprimnu gratulaciu.
Metracek som rada,sme sa takto nasli,ja sa zajtra odvazim,aler na opasku som si posunula o 1 dierku,zaujimave vaha mi nesla dole ale cm ano citim to podla nohavic,ze ich mam volne.ja som od rana mala vybavovacky po ortopedii som behala,klby ma bolia,mam lieky,tak to uz bude dobre.Ranajky boli 2 pomarance+1 jablko,obed ryza+maso dusenne+ uhorka.Idem varit obed a poobede do prace,pekny den vam prajem tu strasne fuka,uz od vcera.DOSCHUDNUTIA KOCKY.

metracek

odkaz pre JOZEFA pozrela a precitala tu odporucanu stranku CHRIS POWELL byva teraz v televizii a radi ludom chudnut a pomaha im pri tom je to aj dnes tak sa pozri ja tam ziadne tie pripravky nevidim ze by im daval len zdrava strava a cvicenie to pomaha ludom schudnut ziadne CHYTRE potraviny ,proteiny ani zelenina a preto ze som CHYTRA tak by som si taketo chytre produkty nikdy nekupila a po 4 mesiacoch zdravej stravy a troska cvicenia mam ubytok 11kg v pase 11cm a v stehne6cma bokov 7cm moje BMI je 22,2 takze len tolko

metracek

Ahojte dievcata,VY ste vsetky uzasne a dakujem za pochopenie sme kazda z ineho kuta a predsa tak blizko kilecka nas zblizuju Ta 90 dnovka nieje na zmar po nej moze uz clovek aj zhresit a kilecka nejdu hore ja som zacinala 7.1.79kg a teraz si drzim kulilincek pod 68kg a dam si uz vsetko no nie 5 knedli ale len 2 stacia mi uz dnes rano 2 parky pol bagety a 2 bomboniky a kavicku no musela som ked mame dnes sviatok dcery mi hned rano zablahozelali dcera sa drzi statocne rano 2 kiwi a na obed prirodny reznik a v pondelok si dava vodny den vobec s tym nema problem lebo chce nieco pre seba spravit to su jej slova jaj 3 bombon som zjedla hned odkladam krabicu lebo pride ujo JOJO EFEKT vsetko sa sice moze ale s mierou tak sa pekne drzme dievcata spolocne tie kila porazime doschudnutia musketierky

light 100

PEKNEE RAANKO KAMARATKY = spoluchudnuce a uz SCHUDNUTEEE :) No mam velmi dobry pocit ze sa mi podarilo zdolat ten vodny..som tak ZDRAVO SEBAVEDOMA :)ze nerobim tu 90tku nazmar :)Vcera som robila segedinsky,pre seba som si odobrala a pridala viac zeleninky na sposob borscu,lebo som nechcela so smotanou.AAALE som si dala vecer len tak = slahacku= sak bielkovina :)Dnes si varim hustu zemiakovo ciicerovu polievku so zeleninkou.AHOOJ AHOOOJTEE KOCKY...doschudnutia MUSKETIERKY,drzme si PASTE :) :)

light 100

AHOJTEEE KAMOSKYY :)DAKUJEEEEM ZA SILNUU PODPORUUU SILNE GRATULACIE :) HELUS ja tiez som zmenila miesto VAAZENIA :)a je mi luto ze nemozes papkat tie nanuky...ale Ty si sikulka urcite najdes naahradu :)JESSICAL ja som zo SPISSKEJ NOVEJ VSI.METRACEK ja Ta chapem ,ze mas ten pocit,ze niektorym ludom mozes ist na nervy= VYMAZ SI TO Z HLAVY...TY SI PROSTE UUUZASTNAAA...co si dokaazala.Ja tiez urcite (aj som to osobne zazila)viem o takyyych ludoch co ZAAAVIDIA AJ CHOROBU...!!!ale to oni majuu PROBLEEEM so sebou !!! a poslem ich do teplyych krajiin :)WALERI som rada ze si ZDRAVO SEBAVEDOMAAA...nemas sa co ospravedlnovat METRACEK JE SUPEEER :)AJULKA no ja som silno :)premyslala nad tym vodnym dnom ,preto to nahle rozhodnutie....ale Ty to uz mas v maliicku :)

light 100

AHOJ JOZEFE dojala ma veta- DEN BEZ POCITOV VINY,alebo EMOCNA STRANKA KONZUMACIE MOZE BYT SILNA.A najviac to = CHYTREE...a PO PREBUDENII do 30min .Ja po prebudeni do 30min idem = kde kral chodi peso :)JE TO REKLAMA NA TICHO :) STRES STRES...pisem za seba :)CAAAU

JozefSolc

Chudnutie výživou je na Slovensku nová vec, základom je dokonca to, že je treba jesť a pravidelne a okrem toho ešte brať výživu. Na Slovensku je to úplne nové, len pár mesiacov. Plán je tu: jozefsolc.vemma.eu . Základom je celkové ozdravenie organizmu prírodnou komplexnou a hlavne extrémne dobre vstrebatelnou výživou v koloidnej forme a potom organizmus sám postupne uberá tuky a zahusťuje svaly.

Helus

Ahoojte dievcata moje.
LIGHT ty si ale sikulka,prijmi moju uprimnu gratulaciu.Aj ostatne kocky,gratulujem k uspechu.Ja som sa dneska vazila na inom mieste doma,ale vaha stale rovnaka,nic hore,ale ani dole.Ale aj tak dobre.Ale dneska som zhresila 1 nanukom,a nikdy viacej,viem,ze nemozem,ale bolo to silnejsie,a po chvile som to trpko olutovala,ked som sa zvijala nad misou.veru pre mna ostava jedine ovocie,ked ma prepadne chut na nieco,alebo mensi hlad.Ale uz je dobre,nemozem si dovolit ziadny prehresok,musim tvrdo dietne.Kocky ste tu super,a verim,ze ked schudnete,tak neopustite toto forum.Doschudnutia musketierky.

metracek

nie,nie WALERI vobec som sa neurazila ja len chcem aby sa to podarilo aj ostatnym dievcatam ako mne lebo ten pocit stoji za to ale je pravda ze niektorym ludom mozem ist na nervy ale tu su take neni sa podporujeme a je to uzasna vec lebo clovek potrebuje blizke osoby ktore su naladene na rovnaku vlnovu dlzku a to sme my tu vsetky preto sa to aj vola kamaratka na chudnutie a fakt vam poviem ze mi z HELUS sme si sadli povahovo mala som pocit ze ju poznam uz roky bola cudzia osoba a predsa taka blizka tak pokracujeme dalej dievcata doschudnutia kamosky moje