Kamarátka na chudnutie

Ajulka

Vyhľadala som si testy čajov a Klember už zrejme nekúpim. Aj keď som počula, že takého testy si objednávajú výrobcovia aby podporili predaj svojej značky. Čomu dnes veriť? :-)) Noro, dík za tip. Určite si budem takéto testy čítať častejšie a nie len čo sa týka čajov....

Noro 29

Pozor na Klember čaj: Co ukázaly testy: Tento čaj hodnotí odborníci z VŠCHT v Praze nejhůře. Zdravotní tvrzení je nepovolené a zavádějící. Pokud výrobce v doplňkové informaci uvádí minerální látky a vitaminy, a pokud z tvrzení vyplývá, že potravina je jejich významným zdrojem, je potom povinen uvést jejich hodnoty. Rozbory prokázaly, že tento čaj obsahuje nadlimitní množství reziduí pesticidů.

Hodnocení: Čaj BERCOFF KLEMBER dostal jako jediný v našem testu pětku. Jednak pro nadlimitní množství reziduí pesticidů, dále pro zavádějící tvrzení o jeho účincích a nedostatečném informování o množství minerálů, stopových prvků a vitaminů, které slibuje.

JessicaI

ahoj001

mi sme v tomto chudnuti rovnake aj ja sa lubim prejedat a skacem s vahou hore, dole a zase hore.
Kazdu chvilu sa rozjem a stale si hovorim, ze uz sa nebudem prejedat. Som zvedava kedy sa mi podari zhodit tie strasne kila.

Dievacata gratulujem vsetkym co ste vydrzali ovladat sa. Klobuk dole.

metracek

ahojte tak pekne pocasie len som nemohla ist na slniecko zdravotne problemy ale bola som na zahradke peso treba pohyb ,AJULKA povedz tomu tvojmu manzelovi ze mi vieme ze nas chcu take ake sme ale mi to robime kvoli sebe chceme sa zdravo stravovat a dobre vypadat inac ze ho pozdravujem aj moj niekedy frfle zas si na tom internete a co moze byt rad ze som si nasla kamosky ktore mi pomohli schudnut a minule som si dala rezne a on ze nejedz lebo priberies a mas 3 novych siat inokedy zase daj si nechudni uz si dobra no povedzme si uprimne kto by tym chlapom vyhovel,dnes som bez vecere vydrzala musim sa vratit na povodnu vahu 68kg,WALERI tebe to super ide s tym vodnym dnom kazdu sobotu mas moj obdiv aj moja dcera si dava vodny den viac krat ako ma uz na nej vidim ze sa zacali kilecka dolu hybat ale este ma kus cesty pred sebou ale ma cas do svadby este no neviem ci si neda 2 tyzdne macingovu aby si zmenila jedalny listok tak doschudnutia dievcata

Ajulka

...práve ma rozosmial manžel. Keď zbadá, že ťukám do klávesnice, vždy sa ma spýta: "Už zase chudneš?". Dnes ešte k tomu dodal aby som vám odkázala, že ma bude ľúbiť aj keď budem mať 100kg. Pekné nie? Samozrejme mu neverím, ale hneď mi to zlepšilo náladu. Žeby som si šla naložiť ďalšiu misku zmrzliny? :-))

Ajulka

Ahoj001, pri diéte veľmi škodí rozčúlenie. Podvečer ma véééééľmi vytočil a napálil jeden xxxxxx chlapík až sa mi triasli ruky. Riešila som to miskou zmrzliny, čokoládovou tyčinkou a pohárom vína. V takomto rozrušení som na kilečká úplne kašľala. Poučenie pre mňa: Vyhýbaj sa dievka pánovi xxxx , nevytočíš sa a v konečnom dôsledku nepriberieš! Pre Teba Ahoj001: Dúfam, že taký xxxx v Tvojom okolí nebehá.
Zajtra si určite budem nadávať, že nestál za tie sladkosti, ktoré som si ani riadne nevychutnala, ale čo už. Dúfam, že sa mi o ňom aspoň nebude snívať.
Prajem aspoň vám kočky príjemný večer.

Helus

Ahoj001 musis sa zacat zdravo stravovat,a sladkosti,a palacinky s nutelou,mozes len 1 mazimalne,ale najlepsie by bolo take vobec nejest.Aj ja som volakedy skakala jojo efekt,a roky -10 a zachvilu +10 kil hore..
Ajulka ten pslovac caj poznam,ale zajtra si kupim ten od metracka.Doschudnutia kocky.

ahoj001

Ahojte, ja sa trapim uz od asi marca
teraz a som ako na hojdacke raz aj schudnem nejake to kilo potom priberiem a vaha sa mi drzi skoro na tom istom bode, vela prehreskov robim minule som napr. zjedla palacinky s nutelou a nebolo to vôbec jeden krat ale take tri ci styri razy, niekedy zasa jem okolo deviatej vecer potrebujem nakopnut nastartovat minule leto som dala dole asi tak 15 kil teraz by som chcela dat dolu dalsie a nie anie absoolutne nemam disciplinu.V lete ideme na dovolenku v auguste a nechcem teda vyzerat v plavkach ako vrece zemiakov. Pioradite? Nastartujete ma?

Helus

Ahoojte kocky moje zlate.
carey drazim ti palceky ty to zvladnes,verim ti.
Metracek zajtra si ten caj idem kupit.
Ajulka a ty aky mas cajik na chudnutie napis nazov,nech si kupim hned obi dva.Kocky pekny zvysok peknej nedele.