pekný deň :) touto cestou si hľadám kamarátku parťáčku na chudnutie. aby sme si vzájomne pomáhali..radili si a podporovali sa . nehľadám niekoho kto chce držať hladovku, ale skôr zmenou jedálnička a pohybovými aktivitami schudnúť približne 15 kg. vo dvojici to ide lepšie :)
Kamarátka na chudnutie
Ahojte dievcata. Vitaj Chia.
Ja som sa vcera prejedala. Na ranajky som si dala chlieb s ramou crenovou pomazankou a platkom sunky s ladovym salatom ale zabila som to polkou studentskej pecate. Desiata jablcko a kava. Na obed som isla do nasej jedalne a zjedla som cely obed aj s polievkou. Potom som asi o 3 hodiny zjedla termix cokoladovy a po 2hodinach som mala kavu s chlebikom ako na ranajky, 4ks buchty makovej a tvarohovej z nedele a misku tvarohovej zmrzlinky. Neskor banan a jeden keksik EGO a na to jogut cokoladovy. Isla som spat s tym ze som to zase dnes prehnala a musim s tym nieco robit. V posteli mi ale skrkalo v zaludku ako keby som za cely den nic nejedla. Rano... PREKVAPENIE... ked som sa vazila som mala o 80dkg menej ako vcera. Neviem ako je to mozne...ale som rada,ze nemam po tom vcerajsku o 2kg viac.
Dnes sa uz dufam budem kontrolovat v jedeni...nemozem to prehanat kazdy den.
Prajem vam pekny den. Doschudnutia...
Ahoojte dievcata,ja pijem kavicku a zeleny cajik.Na ranajky bude banan+ velike jablko,priatel ma zobudul,uz som bola hore sice,ci mju spravim prazenicu.Tak on take vydatne ranajky,a pojdeme do zahradky,ved dovolenka mi pomalu konci,ake dobre bolo mat par dni starej,a tak ma na nu natlacili.
CHia ja kuknem na nete co je to za dietu,ale ja mam potravinove obmedzenie,tak neviem.Ja sa zdravo stravujem,a som spokojna,aj ked nejake kilecko by som este rada dala dole.DOSCHUDNUTIA MUSKETIERKY,A PEKNY DEN VAM PRAJEM.
Ahoj Ajulka,
dakujem za prvu podporu :)
Vacsinou v zivote vzdy dosiahnem co chcem, len s tymto chudnutim sa mi nejako stale nedari.
Posledne leto som schudla 6 kil, tak som bola so sebou spokojna, velmi, no teraz ich mam naspat a citim sa strasne tucna.
Od zajtra zacinam, resp. chcem zacat drzat tzv. Newyorsku dietu, urcite to baby poznate, tak sa chcem spytat, ci s touto dietou mate niektora nejake skusenosti, alebo popripade poradit nejaku dietku :)
Budem vdacna za kazdy jeden nazor a kazdu radu a tak isto sa rada budem delit o svoje uspechy/neuspechy :)))
Pekny vecer Musketierky:)
ahojte dievcata,no k tym cajom ja neviem doporucila som vam ho lebo mi chutil a doporucim aj dalsi poradili mi ho dievcata z dukanovej diety tu na fore je to caj FIGURAN kupila som ho v lekarni je od firmy FYTO PHARMA chutil mi dnes mala som ho na zahradke a este som dnes kupila v kauflande PU ERH NA CHUDNUTIE popradsky obsahuje l karnitin je to caj na odburanie prebytocneho tuku a detoxikaciu s matou,slivkou a ananasom ja vypijem aj obycajnu vodu ale rada si zalejem do pollitroveho pohara daky cajik na chudnutie a tieto mi zatial chutili akurat na ten caj FIGURAN ma upozornila v lekarni ze bude redsia stolica ale po vypiti nic velmi mi chutil akurat tam pisu ze do 14 rokov sa nemoze ale to uz davno nemam a ten popradsky je aj na znizenie hladiny cholesterolu v krvi no tak ja neviem dievcata musite sa rozhodnut sami aky caj si kupite ja vam davam do pozornosti len caje ktore som vyskusala a chutili mi ,tak doschudnutia musketierky
Ahoj Chia, vždy sa tešíme z novej posily a spolubojovníčky. Ak si prečítaš aj staršie príspevky, zistíš, že niektoré kočky tu už dosiahli krásne úspechy a niektoré (vrátane mňa) sa za svojím cieľom ešte stále "plazíme" :o). Noooooo, dala si sa do boja, tak bojuj a my sa tešíme ako sa podelíš so svojimi úspechmi.
Dakujem za odpoved :)
Az teraz som si vsimla, ze som reagovala na nejaky prispevok z pred vyse roka :D :D No nevadi,
som rada, ze sa mi aspon niekto ozval,vdaka :)
Takze musketierky? Rada sa k vam pridam :)
Ja mam taky pocit, ze zhresim kazdy druhy den, jeden den vydrzim jest doslova ukazkovou stravou , no na druhy den opat vyslovene "zeriem" :/ a tohoto zlozvyku by som sa rada zbavila, tak dufam, ze s vasou pomocou a podporou sa mi bude darit lepsie ako doteraz, aj ked je mi jasne, ze 99% zalezi na mne samej, no akakolvek podpora, aj ked len takato virtualna ,je super :)
TESIM SA na nove prispevky,
pekny vecer :)
Ahoj CHIA PEKNE TA TU VITAM,SME MUSKETIERKY,KTORE SA PODPORUJEME NAVZAJOM.LEN TREBA PISAT,AJ KED CLOVEK ZHRESI,POSTAVI SA A IDE DALEJ DOPREDU.DOSCHUDNUTIA MUSKETIERKY.
Ahojte! :)
chcem adresovat tento prispevok pani (slecne) "MIR0SLAVA" :)
som tu nova, neviem ako funguje odosielanie prispevkov, cize neviem , kde sa to zobrazi, dufam, ze spravne, ak nie, chcela by som reagovat na prispevok o hladani partacky na chudnutie :)
Tiez by som sa (nez pride leto :D ) zbavila zopar nadbytocnych kilogramov ) a viem, ze "ve dvou se to lepe tahne" :)
Tak ak mas zaujem, rada sa stanem tvojou partackou aby sme sa navzajom mohli podporovat a pomahat si, radit si atd :)
Tesim sa na ozvanie a pripadnu "spolupracu" :)
Pekny vecer vsetkym :)
Ajulka,Metracek dakujem .... pokracujem...
s Vami to ide lahsie.
Nech sa dari aj nadalej.
pa
ahoojte kocky.
Noro dik za INFO,ESTE DOBRE,ZE SOM SI TEN CVAJ ESTE NEBOLA KUPIT,AKURAT SA CHYSTRAM,A BUDEM SA MUSIET POPOZERAT,KDE JE O TYCH TESTOCH PISANE,DOZVIEM SA URCITE ZAUJIMAVOSTI.DOSCHUDNUTIA KOCKY.