Kamarátka na chudnutie

waleri

Carey, Petulla pripajam sa k Ajulke,aj pre mna ste HVIEZDY DŇA!!!!

Novym dievcatam prajem vela odhodlania a sil.

pa

Silviag

Carey aj ja dodatočne Ti gratulujem.
Keby to tak už moja dcérka mala za sebou. Tá je teraz tretiačka na gymnáziu.Práve dnes išla do Martina na medicínu sa pozrieť ako to tam na škole funguje. Mám tam bratranca prodekana a ten ju išiel previesť školou.Chce byť zubárka. Volala mi,že je z tej školy unesená.Len je to dosť ťažka škola. No uvidím čo z toho bude. Obdivujem ju....
Pekný deň. ..

Ajulka

Carey gratulujem. Spomenula som si na ten nádherný pocit, keď som mala tesne po štátniciach. Uži si ho, vychutnaj. Chudnutie aj všetko ostatné pôjde teraz s toľkým endorfínom ako po masle.

Petulla, Ty potvorka jedna :o), neozveš sa a potom búúúm 3kilečká dole.

Dievčatá, normálne tieto úspechy prežívam s vami a zrazu mám skvelú náladu (aj keď to usmoklené počasie....). Carey, Petulla, pre mňa ste HVIEZDY DŇA!!!!

Silviag

Helus u vás neprší? U nás leje ako z krhy. Tiež som sa tešila,že pôjdem po robote do záhradky sa odreagovať aby ma nepokúšala chladnička.
Ja som bola včera v záhradke. Okopala som mrkvu a petržlen a popresádzala červenú repu.Aspoň trochu pohybu a večer som si dala len jogurtík.
Doschudnutia....

Helus

Kocky nove vitam vas.
carey prijmi moju uprimnu gratulaciu.ja som bola na zahradke a teraz pijem kavicku a poobede hajde do mesta ved mam dovolenku,treba si ju uzit.Doschudnutia musketierky.

Silviag

Ahojte kočky ako čítam vaše príspevky,vás obdivujem ako vám to dobre ide v chudnutí.Ja držím od pondelka 13 dňovú. Zatiaľ mi to ide.Matracek ten čajík Figulan aj ja pravidelne pijem v robote ako od smedu, mne tiež chutí ale ešte viac popradský na chudnutie /taký ružový obal/.Práve teraz som si zaliala Figuran a v druhom pohári mám čistú vodu s citronom.Dobre zaháňa chuť na jedlo a nevyhrávajú mi tak cigáni v bruchu.
Petula mať tvoju váhu tak som šťastná, zatiaľ môj cieľ je aspoň 62 kg. Teraz mám 67 a výška 163.Musím schudnúť,lebo som si kúpila pekné nohavice a sú mi obtiahnuté a určite si nebudem kupovať väčšie.Držte mi palce a až mi dovolíte sa k vám pripojiť a informovať vás o mojich neúspechoch ale aj úspechoch.
Dnes som mala ráno jogurtík a o 10 hodine tvarohový jogurt, lebo tvaroh nemám rada. O 13 hodine mám kuracie mäsko bez ničoho.
Pekný dníček a doschudnutia.....

petulla

Tak moja aktualna vaha dnes rano 61,1 kg /- 3 kg odkedy som naposledy pisala/, tak sa pomalicky priblizujem k vysnivanym 57 kg a teda na plane su posledne 4 kg.. A ja viem, ze to tam dopracujem - skor ci neskor ;)
Tak sa drzte dievcata, nech sa Vam dari byt disciplinovanymi ;)

carey

Baby este som si vas necitala, poobede to dobehnem, ja len ze som to zvladla, som uz v podstate Mgr. uz len pracu napisat a obhajit, ale to nic, bude to super vsetko :)
Bol to inak des, od pol 8 rano do vecera do 7 sme tam cakali, ale stalo to za to.

Ajulka

Dobré ránko kočky.
Chia, Tvoja diéta mi veru nič nehovorila, musela som "gúgliť". Zdá sa mi dosť tvrdá. Asi ideálna pre milovníkov mäsa a mliečnych výrobkov. Kto si to nevie predstaviť bez sladkého, zemiačkov a cesta by mal na ňu rýchlo zabudnúť. Verím, že Ty to zvládneš. Stačí si predstaviť ako budeš vyzerať za tých osem týždňov. Držím palce.

Chia

Dobre rano Musketierky :)
Dakujem za privitanie, Jessical :)
Pacilo sa mi , ako si presne napisala, co vsetko si zjedla :)
Niekedy som na tom podobne, mozno ani cela strana by mi nestacila na to aby som napisala, co vsetko som pojedla, len s tym rozdielom, ze ked sa rano postavim na vahu tak mam o tie 2 kg viac.
Dnes zacinam s tou dietou, tak mi drzte palceee baby, budem sem chodit kazde rano a pisat svoje pocity a citat vase super prispevky :)
TAk doschudnutia? :) DOSCHUDNUTIA! :))