pekný deň :) touto cestou si hľadám kamarátku parťáčku na chudnutie. aby sme si vzájomne pomáhali..radili si a podporovali sa . nehľadám niekoho kto chce držať hladovku, ale skôr zmenou jedálnička a pohybovými aktivitami schudnúť približne 15 kg. vo dvojici to ide lepšie :)
Kamarátka na chudnutie
Ahoj LIGHT 100 :) (nevadi hadam, ze ta tak oslovim, no prave meno nepoznam, zatial )
Oddnes som sa dala na tzv. Newyorsku dietu, vraj ju drzala Heidi Klum, Naomi Campbell, Sarah Conor atd.
Je rozdelena do troch faz, v prvej faze musis uplne vyradit sacharidy, mliecne vyrobky a ovocie, tato faza trva dva tyzdne, po dvoch tyzdnoch mozes pomalicky pridat celozrny chlebik a lahke mliecne vyrobky, ovocie a v dalsej faze ide len o to si udrzat vahu , najma teda cvicenim.
V kazdej faze by sa malo cvicit minimalne 90 min. denne.
Mozno som to nepopisala uplne presne, ale ved nieje problem to najst na nete :)
Ja som dnes zacala, som zvedava, ci to vydrzim, nemam problem existovat bez peciva alebo bez zemiakov, no pre mna bude strasny problem zit bez sladkeho, ale ved dva tyzdne neni su az taka dlha doba, no nie? :)
Uvidime, sama som zvedava :-)
Vyskusaj ak chces, mozme ist do toho spolu a vzajomne sa drzat, myslim, ze tie dva tyzdne sa daju v pohode vydrzat, ale len myslim, realita moze byt u mna uplne ina, staci sa nastvem a zacnem jest jedno na druhe , ale hadam s vasou podporou sa mi to nestaneeeeee :)
Ahojte baby :)
Ako tak citam, tak same uspechy v chudnuti, vsetkym uprimne gratulujem a obdivujem vas! :)
Som zvedava, ci aj mne sa take nieco konecne podariiiiii a budem mat svoju vysnivanu vahu.
Ajulka, si mila, dakujem velmi za podporu :)
Ja som strasny milovnik masa a mliecnych vyrobkov, na zemiaky a ryzu a pod. veci si velmi nepotrpim, no na druhej strane, bez sladkeho to bude naozaj horor pre mna :) Ale som zvedava, chcem prekonat sama seba a tvoja veta , staci ak si predstavis ako budes potom vyzerat , je tak motivujuca! dakujem! :-)
Prvy den mam skoro za sebou :) Na ranajky som mala prazenicku, na obed kuracie masko na prirodno s ladovym salatom, rajcinkami, redkovkou, uhorkou a paprikou a na veceru si planujem dat tuniaka.
Co sa tyka tejto diety, je tam napisane, ze treba jest 5 krat do dna, no lenze nakolko moja praca mi to nedovoluje, jem len tri krat do dna, hadam to nebude az taky problem, co sa tyka tekutin, denne nejdem pod 3 litre, pijem len cistu vodu a mineralku s citronom.
Som zvedava ako budem pokracovat :-)
Vsetkym este raz uprimne gratulujem a prajem krasny zvysok dna :-) Drzte sa a drzte palce musketierky :)
AHOOOJ VSETKEEEE MUSKETIERKY :) :) :)VITAJ CHIA :) :) CAREY blahozelaam.... Tak ,ale Ste sa riadne rozpiiisali = SUPEEER priispevky,neda sa na kazdyy prisp. reagovat ,je toho velaa(aspon pre mna )dlhsie som tu nebola,ale STE SUPEER !!!!! vseeetko ciiitam....No na tie cajiky = neviem co k tomu dodat,ja si myslim ze tie nase overene,co pijeme= suu v norme.No ja STOJIIIM NA VAAHE...dnes som mala na obed spagety...aj sladkost bola :)este neviem co na veceru = podla chuti :)do konca tyyzdna ked nepohnem DOOOLEEE tak musiiim pritvrdit ! ved to robiim pre seba = CHIA aku to mas tuuu dietu ? ze skusim daco prekombinovat ,ci to zaberie na mna ? No zatial pa MUSKETIERKY :)
Ahoojte kocky koolko púrispevkov,vitam nove kocky,a ostatnym drzim palce v zdravom stravovani.
Petula ty si ale sikovna,gratulujem ti.
U nas v Ba neprsi,normalne v krfatkych rukavoch som bola.Kym si priatel vyberal telefon,tak ja som v nakupnom centre zavitala do sypanych cajov,a hned som 3 kupila 1 na chudnutie,a 2 pu-erh,na vyskusanie.Doschudnutia kocky.
Jesiccal - asi viem o com hovoris teda o tom pocite, moja mama je neskutocne stastna ze sa mi to podarilo, samozrejme ze cela rodina, ale mama to asi vnima najsilnejsie. Je pravda ze nie kazdy na to ma, treba velku vytrvalost a odhodlanie, ale to asi pri vsetkom ak nieco clovek chce dosiahnut. Kazdopadne budem drzat palce, uvidis ako to nakoniec dopadne, napr. moja sestra skoncila OA a nesla dalej nic, lebo povedala ze ona by to nezvladla a ked videla co sa ja ucim a kolko toho je tak mi povedala, ze ma obdivuje, ze ona by to nemohla.
Ale ked ta jedna dcera je uz v tretom rocniku, to zvladne lavou zadnou :)
Dakujem vam vsetkym, ste super :)
Ja som teraz prisla domov, bola som s priatelom trosku, isiel do prace a ja do avionu na maly nakupcek.
Ja mam dnes leharo uz, este sa stale citim unavena zo vcera :D
Inak a vazila som sa vcera rano a presne 66,0 kg :D
Ajulka no dufam ze schudnem daco, lebo som tusim zlenivela teraz, musim sa nastartovat a potom to pojde.
Petulla - super vykon, blahozelam.
Silviag, dcera to urcite zvladne, ak ju tu este bude aj bavit tak nebude mat problem.
Mna to bavilo na bc., ale potom uz nie, ale tak treba to dotukat uz, tolko rokov sa clovek trapi a potom ten pocit :))
Ahojte dievcata, slecny, damy a v prvom rade ,,spoluchudnuce,, :)
Ajulka,
nezabudla som na vas, ja som stale tu.. len toho casu je pomenej, ale snazim sa nakuknut a precitat si takmer kazdy den, co mate ktora nove.. :) takze spat ku mne, tie zhodene 3 kg boli vydrete, vaha mi nejaky cas stala, ale vydrvalost sa vyplatila.. v strave nejake tie vazne prehresky neboli + denna rutina 2h kardio.. a opat sa to nakoplo a este to klesa.. :) ..aktualne ubytok 38,5 kg.. uz to znie az neskutocne, ale idem si za tym mojim cielom, sice ja uz ani neviem, kde beriem tu pevnu volu :))
Waleri,
dakujem za oznacenie ,,HVIEZDA DNA,, ale ja som iba ,,obycajna a normalna,, zena :) ..ale mile, ze ste ma takto s Ajulkou oznacili, ale zas ja si na takuto pozornost nepotrpim.. :)
Silviag,
ja meriam 165-166cm a pre mna by bola idealna vaha tych 55-57 kg, co uz mam skoro na ,,dosah,,takze idem si za tym co som zacala a snad do toho ciela dorazim.. ak nie, viem, ze som pre to spravila maximum a vydala zo seba aj posledne vypary :)
13.07. je moj carovny den /prejde mi 1 rok odkedy som zacala/ a urcite vysledky napisem aj vam :)
JessicaI
..drz sa, nevzdavaj to.. verim, ze na to mas.. nezabudni je to v hlave.. musis mat len pevnu volu a dokazes vsetko na svete.. :)
..vycarili ste mi usmev na tvari, dakujem :)
Carey aj ja Ti gratulujem a prajem aj nadalej vela uspechov vo vsetkom co budes mat vysnivane. Tiez by som bola rada keby mi uz aspon jedna z dcer(mam ich dve)dostudovala. U nas to je hudba buducnosti pretoze starsia sa dala na vysoku stavebnu a nejako sa jej zatial nepodarilo prejst do rocnika na bakalara. Je to skola 4+2roky a ona ma stvrty rocnik ale bakalar ak sa postasti bude buduci rok. Maldsia isla na anglictinu a po prvom tyzdni si zacala hladat pracu, ze to nezvladne a ked pracu nenasla odisla do Anglicka opatrovat deti. Co bude dalej to este nevie. Mozno bude hladat pracu a mozno sa rozhodne ist na skolu kde bude zacinat o dva roky neskor. Bojim sa aby to zvladla ked bude tolko prec zo skoly ci jej nevyprcha za ten cas vsetko co sa na strednej naucila. Nuz tak... len cakam co bude a niekedy mam z toho nervy a tak stale nieco jem.
Metracek ja idem žehliť, strojím sa už od nedele. Tak sa mi nechce a ešte aj to počasie.Stále hrmí a prší.Také deprimujúce počasie, dúfam že nebudem vymýšľať s jedení. Zatiaľ sa držím.Doma o 16 hodine ma čaká pečené kuriatko bez prílohy.A to ešte musím navariť niečo deťom a MM.Ani neviem čo.Pekný zvyšok dňa a ďakujem za privítanie.Som rada že ste kočky.Pá
Ahojte a vitajte nove dievcata.Tak u nas padol aj krupec poobede som zvedava co uroda.CAREY gratulujem a to si nic nevedela ty sikulka ,som rada ze pisete dievcata vzdy sa tesim ked pridem domov co mate nove,ja dnes oddych nic sa mi nechce robit musim si akurat zacvicit a leharo tak doschudnutia musketierky