Kamarátka na chudnutie

metracek

AJULKA si ma pobavila s tvojim prispevkom o grafe ja som si davala cierne a cervene body do kalendara podla toho ako som cvicila a teraz si zapisujem to co jem do maleho zositka miery .kila a rozne recepty a uvahy o chudnuti no co uz s nami hlavne ze chudneme

Chia

Ak bude vyhovovat nabehni nato, aspon nebudem sama :)))
Ale ved vies vsetko co o tejto diete potrebujes, prva faza ziadne sacharidy, sladkosti a ziadne ovocie , trva dva tyzdne a potom dalej ako si pisala :)
Naozja som strasne zvedava :))
Ja sa uz rok vazim kazdy jeden bozi den :) tiez rano, po wc a v nohavickach :) No po novom sa vazim aj vzdy ked pridem z prace, neviem preco som si tak blbo zvykla sa vazit aj ked sa vratim z prace, musim si to odvyknut a vazit sa par krat to tyzdna, raz som citala , ze to nieje dobre sa tak stale vazit a ani nieje ,lebo akonahle som sa niekedy dostala po urcitu hodnotu na vahe,ktora sa mi pacila, automaticky som zacala papat jedno na druhe ako prasiatko :D
Dakujem za postreh Ajulka :-) Zeby som zacala aj ja robit graf? :-) ojoj v skole som sa ich narobila! :-)

metracek

CHIA isto o tom neviem nic to som len teraz vycitala z netu ,musim s dcerou o tom dat rec ale mame cez vikend oslavu tak posledne ham ham ona sice neporusi ja si z torty dam aj v 90 dnovke bola kazdy 3 den tak ak zacneme tak od pondelka a ja som sa uz asi 4 dni nevazila ze ako dlho ale zajtra skacem na vahu ja vzdy rano po wc v nohavickach a cez den sa nevazim vobec zajtra napisem aka je vaha po dnesnej pol kg treske a 2 grahamovych rozkoch ale nevadi nemam vycitky tak som si pochutila telo si ziadalo som v udrziavacej faze tak ked treba doladim to smerom dole kila navrch uz nikdy viac tak doscudnutia musketierky

Ajulka

Chia, naučila som sa váhu používať naozaj minimálne a to zásadne len ráno po WC s minimom oblečenia. Ale... pred 15 až 20timi rokmi som sa vážila každý deň ráno aj večer. Namerané hodnoty som zaznamenávala v bodoch a spájala úsečkami. Vznikal mi tak graf kde sa krásne dali sledovať úbytky na váhe. (Ach jaj, to som fakt robila?...)

Chia

Metracek,
ja som zacala len dnes, na ranajky som si dala prazenicu z 3 mensich vajicok, nie na oleji ale na teflonovu panvicu som rozotrela uplne minimum masla, len tolko aby sa mi to neprilepilo :) Potom som isla do prace a vratila sa az o 16 z prace a mala som si dat akoze "obed", obed o 16, cisty otras :D ale co uz narobim, tak som si dala kuracie masko na prirodno, len take osolene, okorenene, troska cervenej papriky a vegety, oregana a k tomu salat taky miesany no a na veceru som si dala konzervu tuniaka a to je vsetko, pijem vodu snad kazdych 10 min :-)
Ale mam pocit, ze som toho zjedla malo, hladna neni som vobec, ale nerada by som aby sa mi spomalil metabolizmus :/ Zajtra hadam na veceru tiez nejake masko alebo vajicka, vajicka mozes jest stale! :)
A myslim, ze si to pochopila absoluuuutne spraaavne :) Mozno vies este aj viac ako ja :-))))
Tak co ides do toho?? :)
Proste zaklad je vydrzat tie prve dva tyzdne, prvu fazu bez tych uhlohydratov a sladkosti :) Ja sama som straaasne zvedava, ze ci naozaj po tych dvoch tyzdnoch ( ak to teda vydrzim ) daco schudnem, lebo ja uz mam taky poprehadzovany metabolizmus aj cely organizmus, napr. dnes ked som prisla z prace som mala o takmer 3 kg menej ako rano :D Ale ja som zavisla na vazeni sa, tiez by som to mala odstranit asi, lebo je to demotivujuce - sem tam :-)
Ako to mate vy s vazenim baby? :-) vazite sa rano, po WC a nalacno? :)))

metracek

CHIA oprav a dopln ak som tu newyursku dietu zle pochopila takze prva faza sa drzi 2 tyzdne a to chude masko,ryby a zelenina 2.faza sa drzi 2 tyzdne a prida sa k prvej faze troska ovocia celozrnny chlieba mliecne produkty a 3.faza 1000kcal denne asi vsetkeho a cvicit ja nutne 60 az 90 minut denne a ked priberieme treba sa vratit k 1. faze jaaaj a prazenica v ktorej faze dopln prosim k tomu CHIA alebo pis co jedavas kazdy den inac na tych 5 davok by sa aj mne zle delilo a co tak na 3krat zjeme viac pa

Chia

Moze byt, ozaj neviem :-)
Dnes mam prvy den, uvidime ako dalej, chcela by som 7-8 kg dat dolu a bola by som neskutocne spokojna.
Problem vsak vidim troska v tom, ze nemam cas jest, resp.nemam si to ako rozdelit do 5 porcii na den, tak ale hadam to nebude az taky moooc velky problem :)
Drzte mi palce babyyyy a drzim aj ja vam velmi :)

metracek

CHIA pozrela som to na nete a podoba sa mi to na tu dukanovu no nie som si ista nedrzala som ju ale poznam ludi co paradne schudli z toho dcerina kamaratka dala dole veeeela kg je z nej modelka a teraz si to dala aj jej mama a uz ma dole 17kg no neviem ci by som bola na seba taka tvrda lebo ked clovek chudne fakt sa musi zapriet v jedle a len vtedy sa uspech dostavy lebo inac je to o nicom mam to vyskusane na sebe bud sa chudne poriadne alebo to clovek flaka a vysledky ziadne ja som z tej 90 dnovky dala dole ale bolo dobre ze som chudla v zime lebo v lete sa tazko odolava nastraham ale moja dcera sa drzi a myslim si ze je nastartovana kvoli mne lebo aj ona chce dat dole kila dievcata isli by ste na tu macingovu niekto s nami od pondelka ak ano napiste budeme sa tu podporovat a porovname vysledky

Chia

Ahoj Metracek :)
Vies co , neviem, ja som o Dukanovej diete citala ale uz velmi davno,cize neviem presne ,aka to je, mozno podobna, mozno presne ta ista, ja som tuto nasla pod nazvom "Newyorska" alebo tzv. dieta Davida Kirscha, pomocou ktorej ako som uz pisala Heidi Klum dala dole po porode vsetky poporodne kila a vyzera super!
Ako nie ze by som verila vsetkym rozpravkam co su popisane na nete :-) ale tato dieta sa mi zda, konkretne pre mna, celkom fajn, pretoze milujem maso a ryby a nemam problem sa obmedzit alebo uplne vyradit sacharidy a cesto a pod. , jediny problem ktory vidim v tejto diete, je ten, ze nemozem jest nic sladke, dokonca v tejto prvej faze ani ovocie. ALe ved pri ziadnej diete sa nesmie jest cokolada na kila ako to robim ja :)))))
No ved uvidime ako budem pokracovat, podelim sa s vami o uspechy/neuspechy :)

metracek

CHIA nie je to nahodou dukanova dieta a my s dcerou od pondelka uvazujeme nad macingovou ocistnou dietou ale iba na 2 tyzdne aby sme zmenili trochu stravu ja som to vtedy tiez mala tak sice som neschudla ale potom sa to nejak pohlo a znova pokracovala v 90 dnovke a dala som 11kg dole dcera ma zatial dole od 8.4. 5kg som si zdriemla zjedla 20dkg tresky idem si dat pol litra caju a pocvicim si 15 minut na koberci a pekny den za mnou ale nelutujem potrebovala som oddych tak doschudnutia musketierky