pekný deň :) touto cestou si hľadám kamarátku parťáčku na chudnutie. aby sme si vzájomne pomáhali..radili si a podporovali sa . nehľadám niekoho kto chce držať hladovku, ale skôr zmenou jedálnička a pohybovými aktivitami schudnúť približne 15 kg. vo dvojici to ide lepšie :)
Kamarátka na chudnutie
LIGHT100 ty si z tou 90 dnovkou tak dako narovnako z mojou dcerou ona ma dnes 46 den ja jej to vsetko pisem aj co obeduje ale teba musim pochvalit mas to uz super zmaknute a paci sa mi ako si to jedlo pekne delis aj ja tu 90 dnovku uz mam v hlave ja som pozicala knizku kamoske ale je to jednoduche delenie ja ked som to drzala ja som sa skoro stale vazila nemohla som odolat teraz len ked sa prejedam tak skok na vahu ale chcem este brusko dat dole a bocnice ,tak Light len tak dalej uspech uz je na blizku polovicu uz budes mat za sebou teraz treba byt na seba prisna a dotiahnut to dokonca tak vela stastia a kil dolu
METRACEK SIIIILNOOO DRZIIM PASTE = VY TO DAAATE S DCEEERKOU=SI MOJ VZOR PAAAA
AHOJTE musketierky :) No CHIA ta dieta sa mi zda dost tvrda...moj nazor.Ja som vlastne asi v polke 90dnovej a som spokojna = AAAALE som si uvedomila ,ze robim chybu,ze sa casto vazim ,ako pises Ty= presne toto som zacala ,ked som isla vela dole na vahe , tak som si zacala viac davat na tanier... A HUPS kilecko nahor ! No a teraz trosicku pritvrdim = presne dodrziavat 90tku a budem sa vazit az po vodnom dni,tak ako treba podla tejto 90tky :)A HLAVNE JA SI MYSLIM ,ZE SOM SA NAUCILA JEST NORMALNE :)vdaka 90tke .Obedy mam v praci a doteraz som nemala problem s vyberom jedal podla dni 1=2=3=4 ,ked mam bielkovinovy den tak si dam nabok prilohu trebars zemiaky a zjem maso so zeleninou a zemiacky mozu byt na dalsi den na veceru,nosim si stale nejake dozicky :)uz to viem naspamat.A ked mam ovocno vitaminovy den ,tak zjem co sa hodi=zelenina je stale :)a hlavne som DISCIPLINOVANA ,lebo sladke mam dovolene a viem presne kedy MOZEM asi to mam uz ZAFIXOVANEEE :)Takze vdaka tejto straaanke a hlavne MUSKETIEEERKAM co mi tu dali dobree rady silnuu podporu,co som im za to faakt vdacnaaaa.Takze tak.PAAAA
Ahojte dievcata,tak som sa rano vazila a 69kg no mala som uz aj 67,7kg mohla by som dat dole na tych 67 to by bola moja idealna vaha ale by som zas musela upravit stravu asi od pondelka to spravim musim si to do hlavy dat a potom to uz ide moja motivacia nepribrat do novych siat co mam na svadbu a kupit si nove rifle a ideme na macingovu dietu dcera to uz rozhodla a ja sa pridam aj tak to budem varit ale len 2 az 3 tyzdne potom je tam uz vela masa potom sa vratime k 90 dnovej takze v pondelok by mala dcera 51 den 90 dnovky som zvedava ci dcera da dole dake centimetre lebo mne sa nepodarilo dat za 2 tyzdne nic ale schudla som a ta postava je dobra hlavne v stehnach som dala dole a v pase tak nam drzte palce budem pisat ako sa nam dari doschudnutia musketierky
aHOOJTE kocky ale je tu prispevkov.Ja som sa vcazila a nic neslo hore,ale ani dole stale rovnako.Musikm zacat tvrdsie cvicit,tak je moj pes zakopany.Prajem vam pekny dnicek.Doschudnutia musketierky.
Ajulka,drzim vsetky palce,päste,myslim na Teba a sprijemni si dnik napr. dobrou hudbou,ja to mam rada a pomaha mi to.
Ale,pekne si sa rozhodla.
Pa
cafte baby, tak ja som si prave dohodla stretko s trenerkou na zajtra na pokec :D a od pondelka chcem zacat cvicit. No som zvedava teda.
Dobre ranko vsetkym! :)
Jessical, ani mi tak nejde o tu dietu ako sa naucit spravne stravovat a nato musim mat vo svojej nedisciplinovanej hlavke zafixovane , ze mam dietu :) Lebo ak si iba poviem, ze budem sa zdravo stravovat a nebudem jest sladke a podobne, tak to jednoducho porusim a nevydrzim.
Takto, ked mam zafixovane, ze drzim dietu, tak to hadam aspon ako tak vydrzim a naucim sa zdravo stravovat.
Pretoze pred tym moje stravovanie vyzeralo asi takto:
rano som sa postavila na vahu a ked som s nou bola spokojna, jedla som absolutne vsetko nakopu a vela!
Na druhy den som sa postavila na vahu, samozrejme, ze tam bolo o 2 kg viac, zacala som zurit a prestala jest, cize som si dala ranajky, obed a na veceru caffe latte :D
Na druhy den boli dve kg zase dolu a cize som zase zacala zrat vsetko nakopu :D a takto to je uz od januara a uz som si povedala , ze dost, treba sa naucit riadne stravovat a zastavit ten nekonecny kolotoc. Navyse som zacala pracovat, cize som nedokazala uz potom vydrzat ani tu svoju hladovku a jedla som viac a viac a pribrala som behom mesiaca 5 kg, co je strasne vela.
Cize teraz tych 5 kg chcem dat dolu a tato dieta sa mi zda fajn, pretoze milujem maso a ryby a zeleninu tak isto a nieje to az take strasne drasticke , no uvidim, co vam napisem o par dni :-))) zatial sa to da :) Ale dakujem kraaasne za starrost! :-) Je ale dost mozne, ze budem musiet presttat po tyzdni kvoli nejakym problem, no aj ten tyzden mi staci nato , aby som sa naucila normalne stravovat, uz teraz to na sebe vidim ze nejem vsetko po kope a podobne, som sice len v 2. dni, ale vzdy som dietu vydrzala drzat, jeden den alebo ani to nie :) takze uz len teraz som vyhrala :D Uvidim ako dalej, budem sa s vami delit, inak dnes rano som mala o 1,5 kg menej ako vcera, ked to takto pojde dalej tak super :D Ale nie srandujem, to by osm schudla 8 kg a pribrala 16 :)Uvedomujem si to.
A Ajulka, rozhodla som sa pre vodu, znamena, ze nejes cely den , len pijes vodu vsak? Na detox to musi byt super, ked budem mat volno urcite to vyskusam aj ja :-)
Tak prajem krasny dnik vsetkym a doschudnutiaa :)
Dobré ráno žienky,
ráno som už vypila kávičku a chladne mi pollitrák zeleného čaju, no rozhodla som sa dnes pre vodu! Dobrovoľne zverejňujem, pomôže mi to v odhodlaní vydržať až do večera.
Pekný deň a pevnú vôľu aj vám kočky.
Dobre ranko
Chia nechces si to s tou dieetou este rozmysliet?
Nemas az taku velku nadvahu
(pises 7-8kg chces schudnut)aby si riskovala zdravie.
Priznam sa, ze ta dieta sa mi vobec nepaci. Precitala som si tiez o nej neico na internete a bolo tak dost negativneho. Pisu tam aj o jojo efekte.
Ja som zacala chudnut z Dukanovou dietou a musela som prestat kvoli zdravotnym problemom.
Da sa chudnut aj bez diety.