pekný deň :) touto cestou si hľadám kamarátku parťáčku na chudnutie. aby sme si vzájomne pomáhali..radili si a podporovali sa . nehľadám niekoho kto chce držať hladovku, ale skôr zmenou jedálnička a pohybovými aktivitami schudnúť približne 15 kg. vo dvojici to ide lepšie :)
Kamarátka na chudnutie
Ahojte dievcata,veru priznavam sa dnes som uz necvicila,teraz som doupratovala skrine,ale som spokojna.A zistila so,ze kombinacia maso+ryza mi nerobi dobre,tazoba na zaludku,je to pravda,ze delena strava,ako pri 90 dnovke,nezatazuje travenie.Budem sa musiet zacat zaoberat touto kombinaciou.Doschudnutia musketierky.uz mam inac na ranajky nachystane v dozicke jablka+ pomaranc pekne nakrajane.
Ahojte dievcata,ja musim malovat kuchynu tiez nahanala som mole no co vam poviem same flaky nevadi omalujem ale prehadzali sme v kuchyni snad vsetko a nic sme nenasli az manzel na balkone oblavil mole v orechoch ved tie zozrali skoro cely sacok a nam nervy tak vidite treba podporit vyrobcov farieb ked sa nam tak dari aspon budu mat aj oni robotu aj mi a ako sa pri tom dobre chudne pohybu a pohybu tak doschudnutia
Jessical ze kvaplovu jaskynu :D:D vam to asi vtedy smiesne nebolo, ale si to tak vtipne napisala.
No stavaju sa riadne veci :D priatel raz vyhazdoval palacinku a ostala na plafone ale nesla ani dole, odvtedy povedal ze uz nikdy to nebude skusat :D
ahoojte kocky,ja som tak zosuchala stenu,ze ostala biela,to zase bude picung,sory za to slovo,ale priatel je pun tickar a na to si dava pozor,on maluje cely byt.ja som uz dnes nemala ziadnu kalamitu,a teraz si dam od obeda kuracie prso+ trochu ryze+ uhorku,a idem upratovat skrine,takze do pol noci mam co robit,ked to chcem spravit,a samozrejme,ze aj brusaky a cvicit medzi tym.Noo takto som si to naplanovala.teraz pijem kavicku,a cajik.Doschudnutia musketierky.
Ahojte dievcata... moja mama raz asi tyzden po tom co sme pred hodami vymalovali robila varenu slahacku na zakusok. Dala ju vsak potom do flase na bombicku a zatriasla. Mala flasu hore dnom a chcela zdobit, ale slahacka nechcela s flase von. Hned ako flasu zdvihla hore to ste mali vidiet ten spric na celu stenu. Ja som vtedy mislela, ze sa mame nieco stane. Musela som ju ukludnovat. Ta slahacka potom nesla dole zo steny pretoze bola mastna. Museli sme ist kupit tapetu.
Taktiez raz ked varila v tlakovom hrnci sladke mlieko Salko tak nan zabudla a mali sme doma kvaplovu jaskynu.
Ahojte baby, ja som teraz prisla, som aj zmrzla a to som mala tricko a kozenu bundicku., bola som s tou trenerkou, ale tak sme prehodili par viet, mala akurat trening, zajtra ideme cvicit, tak mi postupne vsetko povie aj s jedalnickom a tak.
My dnes asi pojdeme na rodinnu veceru, tak rozmyslam co si dam., ale pre mna tazke teraz jest zdrave veci, ked som poslednu dobu jedla vsetko mozne. Ale zvladnem to sak chcem mat peknu postavu :)
Helus, Silviag - tak to bola smola, hlavne Helus teraz vsetko prat, bude treba asi aj vymalovat stenu ci...priatel sa moze realizovat :)
Ahojte kočky. Riadne ste sa rozpísali.Nestíham čítať. Helus to ma mrzí s tou posťeľou aj ja som zle začala ďeň. Vyliala som pohár s vodou na celú kuchynskú linku. Mladšia dcérka Terezka /10 ročná/mi povedala " no super už budeš mať celý deň smolu". No dúfam,že to nebude pravda. V robote som si spravila kávičku, zjedla jogurtík a hajde niečo robiť.Som na štvrtom dni 13 dňovej a cítim sa dobre. Ešte som sa nevážila ale na nohaviciach cítim,že niečo už išlo dole z pneumatiky.
Včera u náš tak strašne pršalo a potom bola krásna dúha cez celú oblohu.
Moje zlaté držkajte sa a pekný deň...Pá
Ahoojte kocky ja som si nrano spravila caj+ kavu,a ked som si sadala do púostele,tak som rukou zavadila o pohar s kavou a hned bola cela na stene a nocnom stoliku,no hruza,priatel hned ze kalamita,tak teraz mozem prat aj postelne,lebo aj postel to schytala,den sa zacal blbo.Ale nevadi,dopijem a idem to poupratovat.Doschudnutia kusketierky.
Ahoojte kocky,ale ste poprispievali,dobre sa to cita.Ja som dnes necvicila vobec,boli sme cele poobedie vonku na trhu a potom si sadnut so znamymi na kofole,ja a priatel na pivku a fernete.uz sa mi dovolenka konci pomaly,a od soboty zase zarezavam.Dnes som mala macingovske ranajky,a super som si pochutila.Na zajtra mam uvareny sosovicovy privarok,a bude k tomu varene vajicko.S vecera zajtra bude zapekana cuketa,varim u dcery,tak si zoberiem z toho domov.Doschudnutia musketierky.
Light100 ty si sa teda do toho riadne pustila, aj vas obdivujem, ake ste skvele. Ja som dnes neodolala nanuku a bryndzovym haluskam :/
Ale uz sa chcem polepsit, sak ani suknu oblubenu neobleciem. Som zvedava co ta trenerka ale mala mily hlas v telefone sak zajtra vam poviem. Ja ked budem mat stanovene co mam jest tak to pojde, len ja potrebujem aby ma niekto kontroloval