pekný deň :) touto cestou si hľadám kamarátku parťáčku na chudnutie. aby sme si vzájomne pomáhali..radili si a podporovali sa . nehľadám niekoho kto chce držať hladovku, ale skôr zmenou jedálnička a pohybovými aktivitami schudnúť približne 15 kg. vo dvojici to ide lepšie :)
Kamarátka na chudnutie
ahoojte kocky,tak ja mam odo dnes potvrdenu oficialne celiakiu.A tie mliecne zaludok u mna nevie stravit,zato to vracanie a hnacky zo vsetkeho.Mam plno papierov,a informacii,takze musim googlit,a konecne aj bezlepkove cestoviny+ chlieb mozem skusat zaradovat do jedalnicka.a inac po dnesnej sosovici,zle nedobre,hned som mu to vravela,a strukoviny a kapustu vynechat mam.takze moje telo je barometer,a mam prisnu dietu,aby mi jedlo nesposobovalo tazkosti.A jablko si musim osupat,lebo aj po nom,mam tazobu.Ale dnes som si kupila pomarance,hnusky pre zmenu.AYle som sa moc rozpisala.Adoschudnutia musketierky,idem sa chystat na zajtra do prace.
caute baby, no tak ja som si dnes zacvičila, bolo to fain, citim tušim celé telo, šak konečne :) inaj jedálniček je taký sa mi zdá prísny neviem, ale povedala že ak chcem zmeniť doterajší štýl, tak je to najlepšie.
Inak povedala že sa mám vyhýbať mliečnym výrobkom, že to spomaluje trávenie a zahlieňuje organizmus, tak si dávajte na to pozor.
Prajem pekny vikend, ja idem ešte ku kamoške, ktorej idem na svadbu niečo riešiť.
Helus držím ti palce aby kontrola dopadla dobre.A príjemný víkend...
Silviag tak taketo ryzoto si robievaqm do prace,ale teraz som zjedla sosovicus vacom a mnam,a makam k lekarovi,ohladom tej mojej celiakie,idem 1x tak som zvedava,co mi púovie.doschudnutia kocky.
Helus ja som si kúpila ryžovar na varenie ryže, hoci ju viem urobiť aj v obyčajnom hrnci.
Ja som skôr mäskový typ ale v tomto hrnci si robím jasmínovú ryžu a na panvici na olivovom oleji si opražím podrvený cesnačík potom dám mrazenú zeleninku /najmä z Lidla/chviľku podusím a dám do kopy. Je to výborná dobrota. Môžeš si to dať aj zo zelenikovým šalátikom.
Ja som pred mesiacom kôli zlým výsledkom pečene držala ryžovú dietku týždeň. Jedla som len ryžu s touto zeleninkou a vtedy som tiež schudla.Len mne chýbalo mäsko a tak som to ozaj vydržala iba týždeň. A nakoniec som ani nebola na ďalšej kontrole, takže neviem či mi to pomohlo ale ja som sa cítila výborne, a hlavne všetko mi bolo voľné.
Pá...
Ahojte kocky.
chia gratulujem ti k ubytku,a nerob si tazku hlavu,ze si zjedla jablko,telo si to pytalo.
Silviag ja menozem nic mliecne,takze ti ticho zavidim.A ja nie som vobec masova,skorej mam rada ryzu,ale budem musiet poskladat si jedalnicek i nac.Doschudnutia musketierky.
Ahojte dievčatá....Mne je vždy ťažko na žalúdok, keď nedelím. Asi by si mala začať deliť mäsko +zeleninka.Vynechať prílohy zemiaky a ryžu.Ja keď dokončím 13 dňovú tak idem na delenú. A z vlasnej skúsenosti sa to dá zvládnuť a aj schudnúť. Je to len zvyk.
Chia gratulujem k úbytku ďalších kíl. Ide ti to super.Držkaj sa ale aj ostatné muškatierky v chudnutí....
Ja som mala ráno jogurtík a o 10,00 mliečko a o 13,00 zeleninku.
Pekný deň všekým......a držkajte sa
Ahojte kocky dobre ranko vam prajem.
JESSICAL ja vobec nejem sladkosti,a vaha mi dole nejde,telo vyhlasilo strajk,asi je mu takto dobre,sem tam zide par dekov,a viacej nic.stale som na rovnakej urovni.Doschudnutia musketierky.
Ahojte dievcence :)
Uz som dlhsie nenapisala, tak to musim napravit :)
Dala som troska na vase rady a upravila tu dietku svoju, tak, ze som tam pridala aj ovocie, lebo akosi som nemala co jest :D Myslite , ze to bude problem?? Samozrejme take ovocie , kde je vela cukru, ako napr. banany nejem, to vobec. Len priatel priniesol krasne jablcka, nevedela som odolat, tak som si dala. Myslite , ze je to velky prehresok v tej mojej NY diete? :) Inak od utorka je moj ubytok na vahe 2,1 kg :D Este takych 5-6 a budem spokojnaa :) Len to je este asi dlha cesta predomnou, nevadi, ale drzim sa, az teda na to ovocie... POradte prosiiim ak viete, ci ho mam alebo radsej nemam jest :)
Pekny dnik prajem vsetkym a doschudnutia :)
Dobre rano dievcata,
ja sa teraz nepohybujem s vahou ale nevadi... hlavne,ze nejde hore ked si v poslednom case tolko doprajem. Uz som mala doma dohovaranie,ze to prehanam so sladkostami. Snazim sa ich vsak jes len do 16hodiny.
Mna to snad zase prejde a budem fungovat aj bez sladkosti.
Drzim paste...do schudnutia musketierky.