pekný deň :) touto cestou si hľadám kamarátku parťáčku na chudnutie. aby sme si vzájomne pomáhali..radili si a podporovali sa . nehľadám niekoho kto chce držať hladovku, ale skôr zmenou jedálnička a pohybovými aktivitami schudnúť približne 15 kg. vo dvojici to ide lepšie :)
Kamarátka na chudnutie
Ahojte kočky, cez víkend ste sa rozpísali.Pozorne som si prečítala vaše príspevky.
Matracek gratulujem pri kúpe riflí číslo 31. Ja má tiež také číslo ale aj vyšie, záleží kde ich kúpim.Držím palčeky v Mačingovej dietke.Urobila si mi chute na bryndzové halušky,asi cez týždeň ich urobím,ale potom poruším dietku.Však ich len okoštujem.
Helus to ma mrzí,že ti takúto diagnozu potvrdili.Ale u nás tiež je kopu ľudí,ktorý s tým žijú.Určite ty to zvládneš a rýchlo si zvykneš.
Light100 určite to budeš mať z počítača a daj si na ne mliečne obklady. Na vreckovku namoč do mlieka a priloš na oči a relaxuj po ležiačky. Mne aj mojej dcérke keď sa dlho učí to pomáha.
Ja so už na 8 dni 13 dňovej.Dnes mám same ovocie a zeleninku.V sobotu som varila gulášik a ten ja milujem, tak som si z neho musela dať, ale priznávam iba trošku.
Na ráno som si dala jablko a popíjala kávičku. Museli sme si v robote aj prikúriť taká je zima v kancelárií. Ešte si idem uvariť čajík na chudnutie .
Do schudnutia ......
Dobre ranecko kocky zlate ja uz pijem kavicku+ zeleny cajik a haajde za povinnostami.A na obed bude opecene kuracie maso+ dusenna zeleninka.A vecer v praci ryzove chlebiky so sunkou+ nejaky salat zeleninovy.Doschudnutia kocky.
ahooj kocky ja uz som z prace doma a citam si vas.metracek super a drzim palce k macingovej.
light nasmiala som sa ako si s tou vahou stala,a chudak manzel,mal infarktove rano,to muselo byt komicke.
jA VAM TICHO ZAVIDIM,TIE KOLACIKY,ALE UZ SOM SI NEJAKO ZVYKLA.Ale taku bryndzu by som si dala na chlebik,vsetky zakusky mi mozu byt ukradnute.Musim si nastudovat recepty na bezlepkovy chlieb,a cez tyzden sa chystam si upiect.musim pokupovat suroviny.Inac na ranajky mam nachystanu struhanu mrkvu,a ked budem este neskorsie hladna,tak mam hrusky.Doschudnutia musketierky.
CAREY=normaalne sa mi nahromadily sliny pri Tvojom priiispevku haha.No kocky ja som dnes vydrzala,som spokojnaaa = rano voda scitronom ,kava ,caj ,na desiatu mango dzus riedeny,obed varene paradajky s tekvicovymi jadrami to ako husta polievka,potom varenu zeleninu z nadelnej polievky,olovrant kava s ovsenym mliekom ale dala som si trochu tofu s kyslou uhorkou,vecera cervena kapusta dusena,pila som vodu ochutenu zazvorom a citronom,este si dam tej vody,ked budem hladna.Zajtra mam bielkovinovy den.Tak sa drzme pa.
cavte baby, tak my mame dnes oslavu, prisla rodina z ciech tak je veselo, som odbehla sa napapat :). My mame tolko jedla ze hruza, aási 3x druhy kolacov a zakuskov, vajickova rolada, masko a slaneho pagaciky a pod. Ale nedala som si a dufam ze ani nedam., len ma mrzi za mam malo pohybu, musim ho pridat, nech to ide dolu.
Drzte sa a peknu nedelu este
Jaaaj METRACEK beriem si Tvoje slovaa k srdcu.Veru neni to take lahke odolavat.....ale dnes uz si davam pozor ! Pre mna by bolo najlepsie ze doma nic nevarim ,nepripravujem,ale keby ja som dostala na tanieri pre mna vhodnee=to by bolo super.Tak sa DRZME MUSKETIERKY PAAAAAAAAAAAAAAAAA
tak chybicka nastala tie 3 kg chcem dat dole do konca juna
ahojte dievcata ,no vaha pomooooc 70kg ale vobec sa necudujem po oslave a to som este dostala tortu tu si dame dnes a LIGHT100 ja som robila bryndzove halusky ved nerobit nieco z majovej bryndze je hriech no ale ten puding si uz nemusela v 90 dnovke som neporusovala iba tak sa mi podarilo schudnut ja som bola teraz v udrziavacej faze to som si tak ja nazvala ze jem vsetko ale od pondelka sa musim vratit na dietu lebo by som nabrala kila naspat a to si uz dovolit nemozem ved mam uz kupene saty nove chcem dat do konca maja dole 3kg pojdu tazsie ale ked budem disciplinovana dam to do svadby musim vydrzat a potom sa na nej objem do sytosti ale poviem vam pravdu po vcerajsku sa mi tak zle spalo ja som sa v noci zobudila na bolest zaludka no ako sa hovori nie vsetko pre zajka a nech potom nejajka ked som dojedla kolac normalne mi bolo zo sladkeho az brrr ale nebojte ten kolac nebol len jeden no dnes z torty este okostujem a potom uz D O S T tak nech sa nam dari a ziadne porusovanie lebo len tak schudneme tak doscudnutia musketierky
Ahojte kocky,no ja som uz vacsiu sprostost nemohla urobit,ze som tu vahu odkopla daleko pod postel=dnes som mala zle tusenie,po vcerajsku=nejaka zdutaa,tak sa mi zaziadalo postavit sa na tu moju STARUUU vahu=nenapadne som sa zacala plazit(aby nezbadal manzel )aj tak som sa nedostala k nej chybalo takych 5cm,tak som si musela pomoct takym hakom co vesame slaninu ,nic lepsie ma nenapadlo,konecne som ju vytiahla,cela natesena a uz som isla ze do chodby ju polozim na dlazbu (na pevne miesto !)a vtom mi nejak ta vaha vypadla a ten BUCHOT,skoro som ju zachranovala = no v jednej ruke HAAK zo slaniny a v druhej ruke ta vaaha a vtom sa zobudil manzel (co som nekcela!)a prelaknuty ked ma zbadal tak ze co VYSTRAJAM........potom ked som sa postavilana tu vaaahu = ZLEE ZLEEE ZLEEE ukazovala = VIAAAC ! Po vcerajsku ,som vecer este robila hlavne pre rodinnyych prislusnikov puding,na dnes.A mne to bolo luto(a mala som 3den 90tky) ,ze nebudem moct dnes tak som ho s prepacenim zozrala veceeer a este aj slahackuuuuuuu a kopec granka navrch = nejak ma presla ta moja disciplinovanost !! AAALE uz od dnes PRITVRDIIIM !!! PRISAHAM :) HELUS ja mam tiez ZAZVOR,som aj zabudla, cely kusok v chladnicke idem si trochu nastruhat na cajiik,PRAJEM VAM KOCKY KRAASNU NEDELU,PAAAAAAAAAAA.
Ahoojte kocky,ja som uz doma z prace,a s radostou si vas citam.
Metracek ty si mala urcite narodeniny,ked si dostala kopec darcekov,ale kuknem do kalendara,kto ma meniny.Tak Metracek ak to boli narodky,tak vsetko najlepsie,a vela zdravicka,stasticka,a nech sa este dlhe roky takto stretavame.
light to bude od pocitaca,tie oci,aj ja som to mala isty cas.Kocky teraz pijem zazvorovy cajik,so struhaneho zazvoru,dobre mi padol po celom dni.Doschudnutia musketierky.