pekný deň :) touto cestou si hľadám kamarátku parťáčku na chudnutie. aby sme si vzájomne pomáhali..radili si a podporovali sa . nehľadám niekoho kto chce držať hladovku, ale skôr zmenou jedálnička a pohybovými aktivitami schudnúť približne 15 kg. vo dvojici to ide lepšie :)
Kamarátka na chudnutie
Ahojte baby :)
Ako pokracujete v dietovani a chudnuti? :)
Ja celkom fajn, ale v nedelu som porusila, dala som si zmrzlinu jahodovu!! nevedela som odolat :( ale vaha nesla hore vobec, no vcera som si dala dietu este prisnejsiu, jedla som cely den len zeleninu a vecer len tuniaka, rano som sa chcela odvazit a co sa mi nestalo?? Pokazila sa nam vaha!! :D Priatel sa to snazil opravit, resp. najskor sme si mysleli, ze su len zle baterky, no potom sme zistili, ze vaha vypovedala svoju lehotu :D
Dnes mam volno tak sa chystam si ist kupit novu vahu, lebo bez odvazenia sa akosi stale neviem zacat den! :/ ( viem, ze to nieje dobre)
Uz ma aj lakalo dat si jogurt ovocny, co mame v chladnicke, ale prekonala som sa :D
Vcera sme boli na nakupe, tak ma lakalo pokupovat cokolady a vsetko mozne, lenze mi bolo jasne, ze ked to kupim, tak to aj vsetko pojem , tak som sa ovladla a nekupila ziadnu sladkost :D A lepsie aj tak :)
No stale je tu aj priatel, ktory ma rad na ranajky sladke kolaciky, babovecky, vianocecky a podobne, takze to ma tu stale strasiiiiiiii ale dufam, ze sa ovladnem , cim skor musim vypadnut do mesta a polietat obchody, buduci tyzden sa chystam na velke letne nakupy tak si pojdem poprezerat obchody a aspon pri tych krasnych veciach zabudnem na jedlo :D
Inak uz ste to skusili? :) pri nakupovani sa nielenze dobre spaluje, lebo lietas po obchodoch, vyzliekas sa obliekas sa :) Ale pri tych krasnych veciach, kabelkach a vsetkom moznom nemyslim na to , ze som hladna :D :D
TAk to len taka moja skusenost na zaver :)
PRajem vela uspechov a drzte sa a drzme si palce, doschudnutia kocky ! :)
ahoojte kocky ja som pozerala to dievca,ked som prisla z prace a aj ja som zaspala.dnes som si bola v lekarni pre celiaticke vyrobky,a oni ani nevyzeraju dobre,tie chleby,zemle,cestoviny.Ale musim vyskusat,a mozno zmenim nazor.Ale hlad je hlad,a zajtzra sa odvazim,hore neslo nic iste,a dole neviem,mam sice volnejsie rifle,ale vahu uz neriesim,citim sa takto dobre,a len cvicenim mozem ist dole.uz nemam co zo stravy ubrat,to by som vyslovene hladovala,aj teraz som stale hladna,a klamem to vodou+ cajmi.A na obed si idem urobit ryzu+ dusennu cuketu,maso nechcem ani vidiet.Doschudnutia kocky.
Ahojte kočky ...Ja som tiež len začiatok premien pozerala. Nemôžem uvriť ako môžu takto strašne pribrať.Ale nedopozerala som to. Pozerám s dcérou na Nove film Gympel. Je to dobrý seriál a hlavne tam hrá herec Brzobohatý ml.Dcére sa strašne páči, tak ja sa jej prispôsobujem a sledujem aj ja.
Baby dnes mám 9 deň pijem iba mlieko. Dúfam,že to neporuším.
Aj ja som rada,že ste ma k sebe pekne prijali. Veľmi mi pomáhajú tieto príspevky ku chudnutiu a podpore.Pekný dníček a doschudnutia....
ahojte kocky,tak dcera po nastupe do zametnania zmenila nazor a chce dotiahnut 90 dnovku dnes ma 52 den dusim ryzu a varim v bujone sojove slize s mrkvou a potom to dam dokopy ale to bude mat na zajtra do prace,ale musi k tomu pridat intenzivne cvicenie schody a brusaky ak chce skutocne schudnut uz ziadna oslava nas necaka az svadba a tak do vtedy treba postavu zmenit a moze si ist kupit aj dcera nove saty to je jej motivacia JA sa drzim po oslave len 1kg naviac ale chcem zacat riadne cvicit nech dam dole brucho LIGHT 100 sa mi zda ze ty mas s nami tu 90 dnovku ktory den mas ty a ako sa ti dari popis a daj nejaky receptik ,HELUS ja som tiez pozerala tie premeny ale na to dievca som zaspala co to tak davaju neskoro a tie reklamy to tak akurat na spanie dopozeram to dnes doobeda ,piste dievcata tesim sa na kazdy prispevok napiste ako sa vam dari v chudnuti a tak v zivote sme tu celkom fajn particka musketierok doschudnutia dievcata
Ahojte, tak film vcera sa celkom dal, ale videla som aj lepsie. To pocasie by uz mohlo prestat a vykuknut slniecko :)
Helus ja som videla zaciatok tej premeny,toho chlapa, akoze nechapala som ako vobec moze chodit. Ja som zaspala teraz ako cvicim, tak zaspim velmi rychlo :D
V piatok sa chcem odvazit, ci nejaka zmena nastala, ale tak po tyzdni nic necakam. Inak citim sa lepsie, ked nejem tolko peciva a tych mliecnych vyrobkov.
A vy ako s dietkami ?
Metracek - inak super ze mas cislo 31, lebo ja tiez nosim take cislo, vidite sme rozne postavy a toto cislo nosime viacere :)
Ahoojte kocky,prave pozeram EXTREMNE PREMENY.Noo takto vyzerat,strasne,mlade dievca,bude mat co robit.
Metracek kde si moja,a ko vam ide macingova.Ja budem zajtra na obed mat nejaku cicerovu hustu polievku,musim popozerat recepty.Doschudnutia kocky.
Carey prajem ti príjemný zážitok, ja som už nebola v kine ani nepamätám.Asi pred 2 rokmi som bola v Žiline na 3D s deťmi na Šrekovi.Perfektný pohľad na nás s okuliarmi. Deťom sa páčilo, len mladšia 10 ročná dcérka mala alergiu na tú klimatizáciu. Dostala tam strašnú nádchu a dusilo ju. Museli sme jej dať spreje na alergiu, ktoré používa.Odtedy sme neboli, ale chce tam ísť. U nás v Prievidzi je teraz nákupné centrum Korzo a tam je tiež toto 3D kino, tak má za úlohu si vybrať film alebo rozprávku a pôjdem s ňou.
To len tak na okraj....
Pekný deň a doschudnutia....
Ahojte, ja som dnes bola cviciť, mám dosť svalovicu na ramenách, ledva ruky zdvíham, ale spravila som si obedík kura+špenát a zemiaky na pare dobré to bolo, Idem dnes do kina so sestrou po dlhom čase, tak bude relax.
Držte sa
Ďakujem Helus za povzbudenie, práve papkám šalátik zo zeleninky. Dúfam,že to na tej zelenine vydržím a neporuším.
Tak ty sa chystáš do roboty a ja o 16 hodine končím a hajde domov za rodinkou.Niečo pokopkám v záhradke a skontrolujem skalku čo mi v nej niečo nové kvitne a už bude večer.
Variť nemusí na zajtra, budú dojedať z nedele.
Doschudnutia.....
Ahojte kocky.
Silviag drzim ti palceky v dietke,nech tie kila idu dole.ja si idem zacvicit,potom rychlo obed navarit a hajde do prace,a studeny den za nami,vecer si vas precitam.Doschudnutia kocky.