pekný deň :) touto cestou si hľadám kamarátku parťáčku na chudnutie. aby sme si vzájomne pomáhali..radili si a podporovali sa . nehľadám niekoho kto chce držať hladovku, ale skôr zmenou jedálnička a pohybovými aktivitami schudnúť približne 15 kg. vo dvojici to ide lepšie :)
Kamarátka na chudnutie
Ahojte musketierky,neda mi,sa nepochvalit,mam o -500g dole huraaaa.Konecne sa to pohlo,tak sme na tom metracek rovnako.Idem si zacvicit,a hajde potom do prace.
Carey hned si pisem receptik,a musim pozhanat ovsenee bez lepku.Doschudnutia kocky.
Ahojte dievcata,rano 69kg v pohode,rano som mala chlebik vo vajicku prvy krat v tomto roku som si pochutila teraz moc chleba nejeme tak nech sa aspon takto zje ale dcera si nedala mam cajik navareny a varim borsc na zajtra dcere aby mala lebo ma vitaminovy den ale dame si vsetci vonku je skarede pocasie ale doma tych 15 minut brusaky dam,LIGHT100 vies ono clovek musi byt 3 mesiace ozaj tvrdy na seba lebo potom chudne cely zivot a uspechy nikde viem to z vlastnej skusenosti tak nech sa nam dari musketierky doschudnutia
ahojte, baby dnes som si spravila na ranajky ovsene placky, dam receptik keby dakto chcel: 50g vlocky + 1 vajícko+ 1bielko + trosku skorice, sušeného ovocia + a lyzicka medu, dat na panvicku a jedlo je hotove :)
Ja som tak pozerala dnes a tusim mam mensie brucho :) ja sa tiez hlasim k tomu ze pomaly dalej zajdes, takze pokracujeme pekne.
Ahojte,mne tak isto vaha stoji a podla cm mam menej.Vidim to aj podla oblecenia.Metracek ved si len udrziavaj ,mas dobru vahu ,netreba ti uz chudnut ,nechaj tomu volny priebeh aj dcere = ja sa drzim hesla POMALY DALEJ ZAJDES A MENEJ JE VIAAAAC. PAAAAAAA kamosky.
Ahojte kocky,ako ste sa dobre rozpisali.
Ja neviem,dnes sa ma 1 zena+ 1 chlap v robote pytali,ze ci som neschudla,a ja hned,ze nie,vaha neukazuje.Ale oni tvrdia,ze ano,ze je to vidiet,takze neviem,ale merat sa mi nechce,asi som sa odvodnila,a zmena stravy.
mETRACEK JA POTREBUJEM CVICIT.
lIGHT zrovna dnes som u nas v obchode pozerala caje na chudnutie,a take som tam vobec nevidela,ale pojdem do tesca,alebo Kauflandu cez vikend.
Carey diky za jedalnicek,super veceru sis vymyslela,niekedy aj ja vyskusam.
Silviag ja nemozem mliecne,inac by som ju vyskusala aj ja,skoda.
Waleri ten zazracny napoj vyskusam cez vikend,vyzera zaujimavo.Doschudnutia musketierky.
SILVIAG,ja som si spomenula ze presne pred 10 rokmi som drzala tuto dietu z kamoskami v praci a pamatam si ze nam bolo veselo pri tom to mlieko mi velmi chutilo a bala som sa ho a nakoniec som prisla na to aka som bola z neho nasytena a ako zeleninu sme mali vsetky mrkvu lebo jej kolegyna mala vela ale uz si nepamatam kolko som z toho dala dole HELUS ty mas super upravenu stravu a to doladit postavu to len cvicenim ale ty mas inac dobru postavu nemusime vyzerat jak fitnesky ja sa budem drzat pri vahe 67 az 68 kg maximalne 70kg zdrava strava ako vzdy a po cely zivot a cvicenie ako vzdy doma 15 minut brusaky ale dcera no ja neviem kg idu dole na nohaviciach to vidno len to brucho chcelo by to intenzivne cvicit ale to by sa jej muselo chciet ja to za nu nezacvicim ja jej mozem len varit zdrave jedla
AHOJTE spoluchudnuce kamosky; dik SILVIAG...urcite si to idem urobit ,ale radsej dam vlazne mlieko pre zaciatok.HELUS ten caj je Bercoff KlemberALOE VERAfruit a ja mam Japan CHerry a LIME,je este viacej druhov a je to biela krabicka,mozno si ho uz pila,mne velmi chuti.Tak sa drzme musketierky,PAAAA
Z Á Z R A Č N Ý N Á P O J
odporúča lekár
(preklad z HU)
ZÁKLAD: 1 zemiak, 1 mrkva a 1 jablko – stredne veľké (aby ste dostali za hrnček, resp. kto koľko naraz vypije, lebo zakaždým treba urobiť čerstvý nápoj !!!)
Všetko dobre umyť, narezať a rozmixovať !
Takto získanú šťavu je treba vypiť ihneď, začerstva !
Do nápoja môžete pridať šťavu z citrónu alebo z limetky, tým dostane sviežejšiu chuť.
Tento zázračný nápoj má dobrý vplyv na nasledujúce ponosy :
1. Zabraňuje rastu rakovinových buniek.
2. Lieči vredy a zabraňuje ťažkým pečeňovým, obličkovým ochoreniam a ochoreniu pankreasu.
3. Zabráni srdcovému záchvatu a vysokému tlaku.
4. Posilňuje imunitu.
5. Zlepšuje zrak a zmierňuje červené a suché oči.
6. Odbúrava bolesti svalov.
7. Odbúrava jedy pomáha pri vyprázdňovaní a zabráni zápche.
8. Zlepšuje dych v ústach.
9. Zmierňuje menštruačné bolesti.
10. Znižuje horúčku.
Nápoj vôbec nemá vedľajší účinok.
Je veľmi výživný a ľahko sa vstrebá.
Je veľmi účinný aj vtedy, ak by ste chceli schudnúť.
Dobré by bolo nápoj konzumovať 2 týždne.
Prosím, dbajte na to, aby ste nápoj konzumovali iba ČERSTVÝ !
Kedy konzumovať?
* Konzumovať ráno nalačno ! Za hodinu môžete raňajkovať !
* Kvôli rýchlemu výsledku denne vypite dve dávky, ráno a poobede pre 17.00 hodinou!
* Za hodinu môžete večerať !
vyskusam cez vikend,,,
zdravim Vas vsetky a nech sa dari!!!!!!
dobry vecer, ja som si dnes vymyslala veceru, kupila som si lahodkove tofu, osmahla na panvici so sojovkou, s mladou cibulkou, k tomu redkovka a sucháre alebo pecivko mnamka, dobre to bolo...len neviem co si dam na druhu veceru, lebo sa mi to dnes cele posunulo.
Vy co mate dobreho ?
Matracek ja som dala dole 5 kg prvý krát.Ale prvé dni dietky som to nevidela na kg ale na veciach, hlavne nohavice mi boli čoraz väčšie.Ubudlo mi hlavne z bokov, zadku a pneumatika okolo brucha sa mi vytrácala. Bola som upozornená aby som sa odvážila až po 10 dni. Dietka sa dá vydržať, ale pre mňa bol najhorší deň mlieko a to 1 a 9 deň.Ale sa ti musím priznať, niekedy som to aj porušila,hlane čo sa týka mäska. Ja som bez mäsa hotová. Môžem mať zeleninový šalát ale k tomu kurac.mäsko. Zvládla som to.Po tejto dietke som nabehla na delenú a tá je super. Môžem si kombinovať ako ja chcem, len nesmie porušiť zásady živočíšnej a rastlinnej skupiny. Skús je super. Môžeme sa dohodnúť a začať spolu. Pá...a doschudnutia