Kamarátka na chudnutie

LIGHT 100

No uz som tu......ze vcera som na te PREMENY na Mark.tiez zaspala iba zaciatok som videla,no on ze sa kcel dat operovat,neviem ako skoncil.Kcela som povodne napisat co som este jedla,tak uz len tolko piate cez deviate=to je tym pocasiim ,urcite.Tak isto rozmyslam o novej vahe...lebo ta moja z roku 2 nejako podivne ukazuje.Metracek ja mam na tyzden v sobotu uz v poradi DRUHYY vodny den=tak raataj...haha.No ale co som dnes rano zistila = kila neubudaju,ale som sa meriala tak o 1 cm v pase a cezBOCNICE mam menej,tak super.Zajtra mam TRETIII den=rano ovocie, desiata ovocie ,medzitym kavicka ,cajiky .Kupila som si dnes novy caj s aloe vera tak som si uz urobila=treba zmenu.No a este zajtra obed spenatova polievka a vyprazany karfiol,dam si ho bez zemiakov (v jedalni v rob.)no apotom idem s koleginkou sadnut na fajnu tortu do cukrarne hihi uz sa tesim,potom doma uz len zeleninu.Jeezis ten caj je perfektnyyy uz mi vychladol ho pijem,som rada ze som si ho kupila,zajtra dam znacku ,lebo som nechala v robote krabicku asi si ho este pojdem dokupit.Jaj kamosky tak uz by som hadam aj mala ukoncit tento prispevok ,potrebujem si trosku pocvicit a popretahovat kosti,aj na bicikel ,lebo rano to nezvladam,dufam ze nezaspim na tom bicikli,uz teraz sa mi zatvaraju oci,nevadi idem na balkon pozberat pradlo ,nech ma pretrasieeeee.Tak cauteeee MUSKETIEEERKY PAAAAAAAAAAAAAAA

LIGHT 100

Ahojte MUSKETIERKY ,vela citania tuna tak fajn = dakujem Vaaam za dobre rady.....Silviag to mlieko ma byt studene na ten obklad na oci ?este som neskusala,ale urcite vyskusam.Tak fakt hnusne pocasie,kedy to skonci?!No ja dnes doobeda ovocie jablko banan asi 3 kavicky ,teraz stvrta a furt mi je na spanie vcera som tiez zaspala....potom dokoncim...PA

carey

Silviag jasne sak ja len tvrdim co mi bolo povedane a ze u mna to fakt pomohlo, tak na tom nieco bude. Ale kazdy podla seba.
Mne nevyhovuje asi ziadna dieta, len menej jest a upravit jedalnicek a pohyb.

carey

Silviag jasne sak ja len tvrdim co mi bolo povedane a ze u mna to fakt pomohlo, tak na tom nieco bude. Ale kazdy podla seba.
Mne nevyhovuje asi ziadna dieta, len menej jest a upravit jedalnicek a pohyb.

Silviag

Carey ja to mám v 13 dňovej diete ako 9 deň. Ja v skutočnosi nemusím mlieko. Ale táto dietka sa mi páči naštartovať kilá ku chudnutiu a potom ja prejdem na delenú, ktorá sa mi páčí už len z toho dôvodu,že si stravu prispôsobím k strave čo varím mojim deťom a MM.
Pá...

carey

Ahojte
Silviag - citam ze pijes len mlieko, mne trénerka povedala ze to nie je dobre, že mlieko samotné už vobec nepiť, lebo to zahlieňuje organizmus., tak ale ty musíš vedieť, je pravda, že ako sa ja mlieku vyhýbam, mám lepšie trávenie.
Inak ja na ranajky papam ovsene vlocky s vodou a susene ovocie, to ked si dam tak na to sladke tiez nemam velmi chut, treba skúšať.
Chia - môj názor na váženie je taký, že raz do týždňa, lebo aj tak váha nie je smerodajná, neviem mňa by to možno len stresovalo. Inak a podľa mňa môžes kľudne jesť na raňajky sladké, aj bábovku v pohode len už po tej 15 00 hodine jedz zeleninku a bielkoviny, a pôjde to dolu určite :)

Silviag

Ahojte dievčatá tak ja mám ďalší chod mlieka za sebou a ďalšie ma čaká o 16 hodine. Brucho mám už asi úplne prázdne. Idem si uvariť čaj aby sa trošku ešte zaplnilo niečim. Bože ešte prežiť pobede doma a večer.V robote sa to dá ľahšie vydržať ako doma. Tie nástrahy z chladničky. Bude to utrpenie, ale vydržím to ......stojí mi to za to....Držkajte sa a doschudnutia.....

metracek

CHIA mne chut na sladke zahnali ranajky od macingovej jedno jablko a 1 mrkvu nastruhat pridat hrozienka a zmiesat dohromady vyskusaj ja som takto jedla ranajky 7 dni a nemala som chut na sladke napis aky mas ty z toho pocit pa.CHIA sme tu aby sme si radili a podporovali sa spolu nam to ide lepsie tak len piste dievcata vsetky.

Chia

Ahoj Metracek :)
Dakujem krasne za reakciu :) a tiez za podporu, si zlataaa :)
Ja nemam teraz 90 dnovku ale tu newyorsku dietu, no vela citam aj tu na fore, ze asi neskor tu 90 dnovku vyskusam aj ja, urcite ta to nauci sa spravne stravovat a byt disciplinovana :)
A viem viem, ze nieje na tom nic zle, no niekedy sa vazim aj dva krat za den :D a tiez som to robievala tak, ze ked vaha ukazala viac, nejedla som a ked ukazala menej, zacala som sa napchavat a bolo po diete :D vies, preto myslim, ze to nieje az take dobre sa stale vazit, lebo ked mi ukaze menej prestanem byt disciplinovana a zacne žrat :D prepacte za vyraz ale je to tak :)
Tak ale posledny tyzden sa mi naozaj celkom dari, aj citim, ze sa mi stiahol zaludok, nezjem toho tolko aj ked ta chut na sladke je neskutocna, no stale si hovorim, ze to musim uz raz dokazat a vydrzat a s vami mi to ide lahsie takze dakujem metracek a aj ostatnym babenkam!!! :)))
A tu vahu kupim ale budem sa zasadne vazit len rano po WC ako ste pisali a hotovo! :))
VELKA VDAKA este raz:)) drzkajte sa babulky, krasny dnik prajem :)

metracek

ahoj CHIA reagujem na tvoj clanok,tu vahu si kup novu a ked sa chces vazit kazdy den tak sa odvaz ja som mavala tiez take stavy ze sa nebudem vazit ale vzdy som zlyhala a odvazila sa vsak nic neni na tom zle,k tej zmrzline v 90 dnovke je kazdy 3 den na veceru 3 kopceky oblubenej zmrzlinky len uz nic k tomu takze ziadne vycitky ,to ze si si nekupila sladkosti v obchode ti schvalujem ja som to tiez obchadzala a ked tak som kupila len pre clenov rodiny rozdelila im a bolo po pokuseni to je jedina cesta ako nezlyhat a z tymi obchodmi mas pravdu ked ideme v nedelu do obchodneho sstrediska tak ma bolia nohy riadne som nachodena ale ak chces dat kg dole nic si nekupuj potom si kupis tak ako ja potom budes mat lepsi vyber a pocit z toho a tie manzelove ranajky tak si daj 2kusky vianocky a k tomu pol litra caju ale len na rano aj ten jogurt ale tiez len rano hlavne sa obmedz v pecive a pridaj viac zeleniny a ovocie len doobeda uvidis ako ti kg pojdu dole tak prajem prijemne chudnutie a nezabudni DA SA TO len treba DISCIPLINU to ti pisem z vlastnej skusenosti tak doschudnutia CHIA.