Kamarátka na chudnutie

metracek

SILVIAG a kolko sa da za tych 13 dni realne schudnut po prvy krat si dala kolko dole ja nad tym uvazujem na tych 13 dni a potom sa vratit k 90 dnovke no ved uvidim

Silviag

Matracek ja som touto dietou schudla zo 74 kg na 66 pred dvoma rokmi.Držala som s prestávkami 3x. Teraz by som chcela to dať na 60 kg.Dúfam že sa mi to podarí. Keď som mala 74 kg tak som bola taká rozožratá, rozjedla som sa v robote s mojou šéfkou.Chodili sme na obedy a keďže sme mali známeho kuchára, tak nám ešte priložil viac jedla. Pred nástupom do práce som sa za dva roky prepracovala z 57 kg na 74 kg. Hrôza!!!!!Musím to dať dole. Táto dietka 13 dňová ma naštartuje a potom prejdem na delenú a na zeleninkové šalátiky.Ale poviemvám, už teraz sa dobre cítim aj so 66 kg.Pá

Silviag

Ahojte kočky.
Light to mliečko na obklady sa dáva studené alebo letné.Určite ti to stlmí bolesť.
Jedálnička sa aj ja držím, práve mi doniesla kamoška fitnes šalátik s mäskom.Už sa naň teším.
Ešte som sa nevážila, ale na rifliach to cítim, že sú voľnejšie.
Carey aj ja by som Ťa chcela poprosiť o jedálničej, možno sa nám zapáči a budeme so dodržovť aj my.
Doschudnutia ...pá....

metracek

uz netreba pisat mi tu 13 dnovu dietu nasla som ju na nete moze tam byt ubytok za 13 dni az 8 kg napiste mi dievcata nazor mate niekdo z tym skusenosti alebo poznate ludi zo svojho okolia dakujem

carey

Helus jasne mozem napisat. Tak na ranajky ja vacsinou jem ovsene vlocky so susenim ovocim, alebo tak moze sa aj chlebik s natierkom so zeleninkou, bebe dobre ráno, jogurt ,sucháre.
Desiata - ovocie alebo tvaroh s jogurtom
Obed - kuracie, morcacie masko so zeleninkou, ryza, zemiaky ( v mensom mnozstve), vyvar, ryby, tuniak.
Olovrant - piskoty, vyziva, suchare so sunkou. Vecera - bielkovina alebo z obeda co zostalo

metracek

Ahojte dievcata,tak som sa teraz po ranajkach vazila co nerobim ja vzdy len rano a brrrr70kg musim sa udrziavat cez 70kg ani deko naviac,pijem vyborny caj kupeny v kauflande popradsky PU ERH NA CHUDNUTIE na obale v predu polovica tvare zenskej v pravo a v lavo mata a rozrezana slivka tak ten mi chuti najviac ,neviem uz ktora z vas asi SILVIAG drzi 13 dnovu dietu napis ak to neni dlhe co sa tam je,cvicim poctivo len som pridala sem tam sladkosti musim vypustit a rano chlieb rozky v 90 dnovke je pecivo ale len 2 dni a po 1 krajci musim sa vratit k staremu stravovaniu dnes mam rizotko a zajtra cestovina a navarim borsc tam je zeleninky kopec z toho nepriberem tak sa drzme musketierky doschudnutia

Helus

Ahojte kocky.
Cerey poprosim,ta nemozes nam napisat na inspiraciu jedalnicek,mne nejdu kila dole,a chcela by som nejaku pomocnu barlicku.Istotne aj musketierky si zoberu inspiraciu.Doschudnutia,makam varit a hajde do prace dnes som mala vybavovacky,takze ledva stiham.

carey

Cafte, tak ja som dnes mala ist cvicit, ale teta to zrusila, tak pojdem zajtra. S jedalnickom sa zatial drzim, tak uvidime ako to pojde dalej. Som si myslela ze nevydrzim bez peciva a v pohode sa to da, asi je to len o zvyku :)
Idem sa pustit do prace, pekny dnik.

Helus

Ahoojte musketierky,ja mam o -100g.je to blbe,ale je to tak.neslo viacej dole,musim pritvrdit este v cviceni,lebo zo stravy uz nemam ani kde ubrat.teraz pijem kavicku+ cajicek a hajde hou za povinoostami.prajem vam pekny dnicek,a doschudnutia kocky.

Helus

Ahoojte kocky zlate,ale je tu prispevkov.
Light napis znacku toho cajiku ja som si dnes kupilôa zo zensenom caj a je dobry.na zajtra rano mam macingovske ranajky kavu+ zeleny cajik,a obed bude opeceny pangasius+ zeleninovy privarok.Dievcata doschudnutia,rano sa vazim.