pekný deň :) touto cestou si hľadám kamarátku parťáčku na chudnutie. aby sme si vzájomne pomáhali..radili si a podporovali sa . nehľadám niekoho kto chce držať hladovku, ale skôr zmenou jedálnička a pohybovými aktivitami schudnúť približne 15 kg. vo dvojici to ide lepšie :)
Kamarátka na chudnutie
Lucy S.-ahoj lucy,ja by som potrebovala pomoct,chodím sem často,aj si čítam príspevky,ale nejak sa nemožem naštartovat,už neviem ozaj čo mam robit,chcem -ale nejde to,neviem prečo:(a ani vela nejem,nie je čas.máš aj mail??možem ti tam napísať???
Dobre rano dievcata,
ja som sa trochu rozjedla, ale nevzdavam sa a dam to zase doporiadku.
Ajulka dakujem.
Ahojte žienky.
Niekoľko dní som sa nedostala na forum a trvalo mi hodinu kým som prečítala všetky zameškané príspevky. :o)
Pri čítaní o vašich zásobách čajov som sa dobre pobavila. Vyzerá to naozaj na závislosť. Potom som vstala a šla spočítať svoje zásoby. Narátala som ich 11 krabičiek. ha-ha! Prosto... patrím k vám!!!!!
A teraz moja bilancia... Ráno som sa odvážila odvážiť: 54kg! Kilečko išlo hore, ale to sa napraví.
Jessical, dodatočne všetko najlepšie k výročiu.
Heluš, gratulácia k úbytku na váhe. Máš to naozaj vydreté a máš môj obdiv.
Ahojte kamosky,dnes oddychujem,rano sladky roztek na obed masko a zelenina potom zeleninova polievka a teraz 1 chlebik s tenuckym udenym maskom pol litra caju a dam par brusakov dievcata ak chcem schudnut ja musim intenzivne cvicit ale sa mi akosi nechce len doma troska ale to je tym depresivnym pocasim dufam ze vas tie povodne nezasiahli,ja som zas rano mala 70kg za mesiac svadba ja musim dat dole na 68 kg ved tie saty som skusala ked som tolko mala kg ach ved to cele je len o zdravej strave a cviceni ale pre krasu clovek musi daco obetovat ako zavidim kolegyni ked jej nechuti jest to mne velmi.SLNIEEEECKO kde si chcem ist na korcule ,behat,potrebujem energiu dievcata piste aspon nech sa nejako nastartujem doschudnutia musketierky
Baby ja sa uz idem chystat na vecer, zajtra sa ozvem :)
Ahojte baby :)
začítala som sa do vašej témy :)
ak by ste potrebovali nejaké rady ohľadne stravovania alebo cvičenia pri redukcii, alebo si neviete s niečím rady môžte ma kľudne kontaktovať :)
Lucia :)
AHOJTE MUSKETIERKY AKO SA VAM DART,JA SOM TERAZ PRISLA Z PRACE PIJEM KAVU+ CAJ A IDEM DO ZAHRADKY NIECO POROBIT,A NA POSTU,A PRIDEM VECER,A CO BUDEM JEST,TAK NETUSIM,ESTE MAM ZELENINU DUSENNU A SPRAVIM SI CHLIEB SO SUNKOU,RYCHLOVKA.
Ahojte, ako sa máte ? U nas stale prsi a je zamracene. Dnes idem na rozlucku so slobodou ku kamoske, tesim sa ale aj obavam aby som nezosrotovala same hluposti a hlavne ten alkohol ma strasne vela kalorii, ale tak raz za cas neuskodi snad :). Inak so stravovanim sa drzim stale, ale asi budem musiet redukovat pomaly niektore veci, sak uvidim postupne, idem si dat prave jablcko na desiatu a na obed mame rybickyy co je super
Ahojte kocky ja som teraz na ceste za vybavovackami,tak lietam a poobede do prace.
Carey tak ten caj som este nemala poobede kuknem v obchode.Na ranajky budu 2 nektarinky.Doschudnutia kocky.
Baby cavte, ja som dnes cely den mimo domu, tak aj moja strava vyzerala, no co uz, inak v stredu som bola pozvana na rozlucku so slobodou a v sobotu svadba takze moja dieta bude v koncoch, ale tak svadby nie su kazdy den :) dnes sme mojemu kupili oblek, koselu aj kravatu, tak bude pekne zladeny so mnou, tesim, aj on je spokojny a neveste som este kupila take mile pohariky s postavickami :))) na veceru som si dala špenát a a pár zemiačkov.
Inak kupila som si novy caj ROIBOS s vanilkou, uzasne vonia a aj chutovo je dobry.
Helus tak vidis tie cm ti ubudaju to je lepsie ako cislo na vahe.