Kamarátka na chudnutie

waleri

Ahojte dievcata,vsetky Vas pozdravujem.Ja dnes jahodovy den,boli sme si naooberat v ramci samozberu,su vonave a sladke,nie ako z obchodu.

90-dnovku som opustila,teraz je uz nova zeleninka,ovocie tak v mojom jedalnicku prevazuju salaty,polievky + vodovy den,ale teraz zamienam za jahody uz druhy tyzden.

Nech sa Vam dari ...

carey

maoam ahoj som na teba myslela ze si tu dlho nebola, no pošlem ti až zo svadby potom ked budu, ja asi fotak neberiem, nechce sa mi fotit

carey

Cavte, tak ja sa uz pripravujem, vlasy spravene, saty pripravene, pojdem si este navarit obed a pockam na priatela, musi mi pomoct so satami, kedze su korzetove...inak ja som teraz tak stala v podprsenke a nohavickach pred zrkadlom a vyzeram lepsie sa mi zda :), no vidite ide nam to.
Metracek peknu grilovacku prajem, aj tisko zavidim ze mozte takto na zahradku ist a grilovat a varit v kotliku jeej to musi byt super, my vzdy takto na dovolenku ideme dakde na chatu a musi byt kotlik samozrejme :))

Helus

Ahojte musketierky vaha nesklamala,a som spokojna,dopijem kavicku a idem do prace.Drzte sa kocky a doschudnutia.
Carey peknu svadbu a uzij si.
metracek super den budes mat,uzij si ho s rodinkou,a ty mas super postavu.Ja sa citim s mojou postavou super uz,ale nebudem sa branit ,ked este pojde nieco dole.Som nejako moc lahka,a to je super pocit,aj bez diety.Mne idu v prvom rade cm,a vahu neriesim.Zdrava strava sa vyplatila,ovocie to prinieslo.-

metracek

Ahojte kamosky,Helus ja mam 69 ale po dnesku ked ideme na zahradku no neviem ideme varit v kotliku kapustnicu a mame vykostene kolienka udene tie budu s chrenom,horcicou a este robim langose no tak aspon sa pokusim udrzat kila mam tam rotanu asi sa budem pri kotliku tocit cely den pitny rezim dodrzim berieme aj vinko ale ja to dam dole v tyzdni bude len zeleninka a cvicenie a dam aj schody ak bude pekne pocasie kupila som si krasne saty ale boli L tak som ich nechcela ani skusat ale manzel ma presvedcil ze mam to skusit no a sadli mi ako uliate aj som sa cudovala lebo boli take male na vesiaku ale su take elasticke a taky super strih ze neni su vidiet ziadne faldiky a mam aj novu bluzku 38 ale som pysna satnik si vytvaram novy to je musketierky super pocit drzim vsetkym palceky bpjujeme dalej s kileckami ,slniecko svieti cesto na langose mi kysne este vysmazit a hajde na chatku dufam ze pocasie vydrzi vecer sem kuknem popiste ako sa vam dari a co mate nove doschudnutia musketierky

carey

Helus gratulujem, super :)) Ja som dnes bola cvicit no dost brutal to bolo, spravila som si veceru v paraku no a dnes uz len odpocivat, vlastne este riady umyt, ale to je nic. zajtra idem na tu svadbu, tak som v ocakavani., dufam ze budem papkat normalne a nebudem chciet zo vsetkeho ochutnat :D

Helus

ahojte kocky musim sa pochvalit,mam na vahe 68 kil,ale rano sa znova prevazim,ci je to ozaj pravda.konecne sa to pohlo.Mojim cielom s metrackom bolo sice 68 ale ked to pojde tak budem stastna jak blcha.Inac uz su mi velke podprsenky,kostice mi lietaju,a nesedia.A to sa udrziavam,a ziadne diety.Ale dnes mam na veceru ceresne,ved tie su len 1x do roma,aj ked je to samy scukor,nevadi.Idem do zahradky nieco okopat,a potom doma este porobit,vikend mam pracovny,a vecer chcem hodit stacionar na 30 minut.Doschudnutia musketierky.