pekný deň :) touto cestou si hľadám kamarátku parťáčku na chudnutie. aby sme si vzájomne pomáhali..radili si a podporovali sa . nehľadám niekoho kto chce držať hladovku, ale skôr zmenou jedálnička a pohybovými aktivitami schudnúť približne 15 kg. vo dvojici to ide lepšie :)
Kamarátka na chudnutie
Ahojte kamosky,tak som sa cez vikend riadne vykrmila a rano vaha zaplakala 71kg jaaaaj musim sa mat napozore a tento tyzden ze by hladovka ,no rano 2 chleby z maslom a dzemom polievka na obed a vecer si uz dam len jogurt musim sa spamataat pokial nie je neskoro ved ja do tej svadby nesmiem pribrat zajtra pocvicim dnes mi to nevyslo tak vam budem pisat co a ako jem no disciplinu mi treba udrzat je tazsie vahu ako schudnut tak doschudnutia musketierky
Čavte ja som (100)som sa prekrstila.Ale nie z počitača sa mi neda a z mobilu=pridem o oči.ZATIM PA MUŠKETIERKY.
ahoojte musketierky tak co je s vami,ziadne prispevky,ale chapem neni cas,tak poobede rychlo pisat.Ja som mala na ranajky pomarance+ jablko,a teraz pijem kavicku+ ovocny cajik.A obed bude opecene kuracie masko+ chlebik+ zeleninova obloha.nemam chut na ziadnu ryzu,tak volim chlebik.Mam taky kupovany bezlepkovy,nic moc,ale da sa zjest.Budem musiet upiect doma,aj muku uz mam kupenu,len nejako nevychadz cas.Ale vo stvrtok je na plane chlebik,aj ked budu tragace padat.doschudnutia musketierky.
ahoojte kocky.
Maoam aj ja mam ten pocit,ze vsetko sa na mna sype,a na druhych nic,ale hlavu hore,a ideme dopredu.Inac nic nestiham,cvicit mi nejako nevychadza cas som strasne unavena,ale hadam to prejde.doschudnutia musketierky.
aj-aj, je to strasne
neviem, asi mi nie je dopriate alebo co :-//, niekto sa ma vzdy super, niekto si zlizne vsetko na vsetkych frontoch, co uz
tak sa budem tesit na fotky a kludne sa ozvi aj na e-mail :-)
Maoam jasne ze poslem cakam na ne, takze ked budu tak hned posielam. Zle sa mas zdravotne, pracovne? Neviem kedy uz budes mat trosku pokoja
Carey, no ja sa mam velmi zle, fajn, ze svadba vysla, ked budu fotky, nejake mi prosim posli, potesim sa :-). A pozdravujem frajera, super ze vam to tak krasne klape a baby v tejto teme, drzte sa, nech sa vam dari.
Dobre ranko, mne sa nejak neda spat. No bolo dobre, len miestami zabava stala, ale kolacov, pagacov, zakuskov bolo neurekom, ale poviem vam ze mi to jedlo ani nejak do toho zaludka neslo, mala som velke oci iba :D trosku ma bolia nohy z topanok ale v pohode, s priatelom bolo super, budeme mat vela fotiek tak sa tesim, vlastne az od tej 20 00 zacala taka to skutocna zabava tancovalo sa, veselilo potom trosku program pre mladomanzelov, sme sa nasmiali no a dnes pekne znova dietka :)
Ahojte dievcata,tak kapustnica v kotliku mnaaaaam ale zjedla som plnu misku a mala som dost ale predtym 5 langosov jaaaaj som sa prejedla ale pocasie nam vyslo bolo super teplucko pocasie nam vyslo a na zajtra uz mam aspon navarene kapustnicu a ugrilujeme masko krkovicku dufam ze aj zajtra bude pekne vlastne dnes som sa prebudila a dcera bola este na nete tak som si vas precitala a uz idem spinkat tak dobru noc musketierky i ked vy uz isto spite
Ahoojte kocky precitala som si vase prispevky a idem spat zajtra zase do prace.Prajem vam peknu nedelu,a uzijte si ju.carey ty sa iste veselo zabavas na svadbe.
metracek ty si mala tiez perfis den,ked si bola s rodinkou na zahradke.doschudnutia musketierky.A light sa tu neukazala,kde si kamoska nasa.