pekný deň :) touto cestou si hľadám kamarátku parťáčku na chudnutie. aby sme si vzájomne pomáhali..radili si a podporovali sa . nehľadám niekoho kto chce držať hladovku, ale skôr zmenou jedálnička a pohybovými aktivitami schudnúť približne 15 kg. vo dvojici to ide lepšie :)
Kamarátka na chudnutie
ahojte muskatierky,veru tie povodne su hrozne,uz aby bolo slniecko a teplo.aj tu prsi s prestavkami,je to doslova depresivne pocasie.ja som mala na veceru zeleninovy privarok+ bdusennu ryzu.
metracek tie caje som uz mala,tak si ma neinspirovala na kupu.
Light super receptik s tym salatom,v stredu spravim ked pridem z prace.Dnes mi zmenili zmenu,zajtra idem poobede,a potom zase rano.inac kocky cm mi isli dole rifle co som si kupila,pred mesiacom su mi fest volne.Tak doschudnutia musketierky.
LIGHT mas pravdu s tymi povodnami ja to tiez teraz pozeram v telke a som rada ze byvam daleko od vody lutujem tych ludi lebo v nasej republike sa pomoci nedockaju ale to je tak nic sa nebuduje na nic nie je peniaze ale na somariny to vlada vie minat
Caftee kamosky.Mam vela redkviciek tak idem nalozit s cesnakom a odlozim do chladnicky=aj som si urobila vyyborny salat MIX= redkvicky paradajky paprika uhorka ,mlada cibulka cesnak =pokvapkala nalevom a olivovym olejom a este som posypala klickami, dala som si k tomu trosku tvarohu = dnes vitaminovy den,pecivo nie.Recept som nasla na nete.No te povodne=potopy HROZNE to este sa da cakat horsie....tak len nech to rychlo odide prec ,ta hroza=DRZME SI PASTE MUSKETIERKY.
Ahojte kamosky,to ale mame uprsany den ,dnes som mala rano roztek grah.s maslom a vajicko potom jogurt trosicka rybac.salatu a doma pirohy masove5 z lidla ale okolo masa len chodili ale boli inac fajn dala som si na ne pochut.smotanu super hlavne ze som nemusela varit rychle a dobre ,teraz pijem cajik dievcata novy kupila som ,ze by som vas dobehla zihlavovy s citronom zajtra si este kupim s medovkou inac ten caj je dobry zihlava na precistenie a s prichutou citrona je celkom fajn chuti mi zas aspon zmena uz vecerat nebudem len si zacvicim a ak ma chyti hlad tak osupem mrkvu narezem na kolieska a budem mat chutovku pri telke inac rano uz 69 ale musim sa zmerat uvidim ako som na tom musketierky doschudnutia
Ahojte dievcata,dobre ranko vam prajem.tak ja som skocila na vahu,a mam -100g.to je blbe cislo,ale ide to pomalicky.Mam smiesne ubytky,ale hlavne ze to ide.Mne to ani nema z coho ist hore,strava dietna,sladkosti ziadne,a chlieb tiez ziadny.Ale uz mam bezlepkovy,tak budem musiet vyskusat.Ranajky budu jablka,a teraz pijem kavicku+ slivkovy cajik.Doschudnutia musketierky.
Dobre rano dievcata,
prajem pekny den a dakujem vam za gratulacie a priania.
Ste fajn kamaratky aj ked vas osobne nepoznam.
Drzim vam paste v zdravom chudnuti.
Doschudnutia musketierky.
ahojte musketierky,ja som uz doma z prace,a som si vas precitala.
Light to je dobre,ze ti chuti,ja take vobec nejedavam,nemusim slahacku.ja som skorej za gumove cukriky.
Metracek super sisi makla.
jessical gratulujem v vyrociu,nech vam to vydrzi cely zivot.idem spat,tak doschudnutia kocky.
Ahojte kamosky,tak nedela mi vysla som sa na zahradke nezastavila ale to mi nevadi hned sme zacali pliet potom sme si tam ugrilovali ryby a tie zemiacky v parnom hrnci mnaaam potom zeleninovy vyvar a skvarkovy pagacik dietny hi hi,jaj a grapefruidove pivko male no co za rybkou bodlo a pri praci akurat sme vsetko dorobili a prisla o pol piatej leja ale nevadi na aute nas odviezla dcera doma som si dala plnu vanu vody a relax teraz pijem kavicku zajtra budem mat isto trochu svalovicu uvidim a este si dam dnes pri telke brusaky nech som fit a uz som vymyslala co by som zjedla aj do ladnicky pozrela ale nic som si nezobrala a do rana uz nejem dam si uz len pol litra caju tak sa drzme musketierky JESSICAL vsetko najlepsie k vasmu vyrociu a dalsie krasne prezite roky s manzelom vam prajem
Jessical nie nie, myslim tym pisanie prace :), to bude na dlhsie potom. Tiez gratulujem, je treba si ist obcas niekam sadnut a len tak poklabosit :). Kamoska mi volala ze v stredu som pozvana na rozlucku so slobodou, v sobotu ta svadba, tak moja dieta asi skoncila na tie dni, ale ja sa nevzdam, potom pokracujem dalej :)
JESSICAL tak BLAHOZELAAAAM k vyyyrociu = uzite si to.Tie caje ja tiez len co mam odskusane ,bylinkove niektore vobec nemozem ,sa mi po nich odgrgava s prepacenim.Idem vooon ,konecnesa vycasilo.PAAAAAAAAAAAAAa