Kamarátka na chudnutie

JessicaI

Ahojte dievcata,

ja idem dnes na zmrzlinku a kavicku s manzelom. Mame vyrocie svadby.

Ja mam tiez dost druhov cajou doma ale teraz pijem Stihla a fit a PU-EHR.

Len neviem ci ma od toho PU-EHR nebolieva zaludok.
Zeleny caj nemozem pit boli ma nielen zaludok ale aj hlava.
Cez vikend si robievam vodu s citronom, metou a zazvorom. Citala som niekde, ze to pomaha pri chudnuti odburavat tuky. Tak skusam...

Carey to uz si tak rychlo nasla job?

LIGHT 100

AHOJTE kamosky...CAREY ja som sa tiez popalila ked som si zavarala moje 7 pirohy = aj to mi vykipelo,potom som to isla umyt a ma NENAPADLO! ze to bol ohen a som zo spongiou utierala tak som aj palec pritlacila k tomu zeleznemu drziaku (co na tom stoji hrniec)no povedzte jak hotentotka z pomocnej skoly.Skoro som si to chladila pod studenou vodou = malo platne,ani neviem ako som tie pirohy sezrala = zjedla som ich vobec....hhihi.Uz mi dcera naznacila ze ked mam dovolene sladke ci musim mat stale slahacku,ja som jej povedala ze aj tak chudnem = neodpovedala.Uz som naznacila ze si chcem kupit vahu,este pockam ci sa niekto z rodiny neumudri.Mam urobenu nescu aj cajik.Teraz uz len pitny rezim a vecer to gastanove pyre nastruham a na to SLAAAAAHACKU s grankom :) mniaaam.Zajtra mam vitaminovy zas budem hladovat,ale nie normalne do obeda ovocie = co kupim cestou rano do prace ,na obede daco zobnem a povyberam ,vecsinou si pytam zeleninovy salat,podla toho cci daju nejaku oblohu.....Tak sa majte kraasne kamaratky a drzme sa MUSKETIERKY PAAAAAAAAAAAAAAAAA

Helus

Ahojte kocky u nas je zima a celu noc prsalo,tak je hnusne.Ale ja uz idem do prace,tak mi to nevadi.doschudnutia kocky,vecer si vas precitam.

carey

Ahojte, ste ma pobavili s tymi cajmi, tak ja nemam ziadnu krabicku teraz, len 3 druhy sypanych zelenych cajov, ktore obmienam, ale dnes si chcem daky aj krabickovy kupit tak uvidim, ktory ma zaujme. Treba mi este to sako kupit, tak pojdem dnes s maminou pokukat. U nas zamracene, zas take depresivne pocasie, rano som si stihla opalit prst na panvici, tak som happy a potom ma caka praca.
Pekny den kocky

metracek

Ahojte dievcata,tak som rano dobre zacala 1 jablko a 1 mrkvicka kavicka pol litra cajicka a idem nedelu prezit do zahradky ugrilujeme ryby tam a zemiaky spravim tam v parnom hrnci a pohyb v burine a pretrhani mrkvy a petrzlenu mam tam aj rotanu ze by som to dala tak vecer sem kuknem a tesim sa co popisete slniecko skace dufam ze na mna bude pozerat cely den tak peknu nedelu prajem adoschudnutia musketierky

Helus

Ahojte kocky dobre ranecko vam prajem.
Metracek tak ten caj som mala uz tak ten si nekupim,ten poznam.Ale nerucim za seba,ked objavim nejaky novy,ze ho nevyskusam.Mne najviac chutia zelene,neobsahuju ziadne barviva,a dochucovadla.Ale pijem vsetky,dokonca aj feniklovy od vnucky som skusala.Doschudnutia musketierky.

metracek

tak caute kocky este som tu kukla pozeram film na jojke a je reklama tak ju vyuzijem prijemne ale som sa nasmiala kocky nad tymi vasimi cajmi ja ich mam len 6 krabiciek ste lepsie a ten novy caj je z kauflandu popradsky stihla a fit caj na chudnuties pupavou,citronovou travou a chutnymi malinami no ale mi vonia ako keby tam mata bola ale nie je tak si este dokupte nech mate daky cajik hi hi a ked som ho dnes kupovala odporucila som ho kamoske a ona ze co 1,69 tak nejak stal ze vela no ale co ved nefajcim a neprepijem tak co ale manzel mne zas tie caje schvaluje sam ze kup si ale keby som ich mala 18 hi hi no neviem ale ste dobre aspon ich mozte obmienat ja si pojdem kupit ten s aloe vera no co nejaku normalnu uchylku treba mat vsak co nespravime pre zdravie,ze dievcata tak paaaaa cajocky

Helus

LIGHT NEUVERIS MI ALE JA SOM SI TERAZ POCITALA TIE CAJE,A MAM PRESNE 18 KRABICIEK,A TO NEPOCIATAM SYPANE,ASI TO TIEZ NAPCHAM DO DOZY A KRABICKY HNED PICHNEM DO KOSA A POJDEM VYHODIT,LEBO MA ZAVRU NA PSYCHIATRII,ZE SOM ZAVISLA,STYRY CHRAPE,TAK IDEM TO SKOMPLETIZOVAT,A UZ ZIADNY CAJ,ALE METRACEK MA NEJAKY NOVY,TAK ESTE TEN VYSKUSAM JA SA NEPOLEPSIM NIKDY.DOSCHUDNUTIA.

LIGHT 100

No tak kamosky ja som si skusala zase oblecenie ,co mi bolo male = a mam kopu veci nic uz nekupim ! Nohavicovy kostym co som si kupila na 50tku(pred 5 rokmi )tak mi je dobry=taky strih klasicky,ze mozem obmienat....Kabat(vetrovkovy) co som dostala od dceri na vianoce mi je uz velky=daco vymyslim ,ze posunut gombiky...atd.Hlavne ze takisto mam caje do bludu....hihi a neuveris HELUS ja som si tiez davala dokopy tie caje,sak mam 12baleni,tak som si to vysypala do takej vecsej umelej dozy a premiesala ze budem to striedat jak ponozky,aaaaale tiez to mam na tajnom mieste ,keby videl moj kraaasavec ta hned by mi povedal= ze harasi ti joko...teraz som si urobila ten pu erh so slivkou a je fajn.Musim koncit.PAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Helus

Ahojte kocky,priatel ma poobede nastval,tak som isla do Hypernovy na kavu za kamoskou,super sme si pokecali,a teraz sa hram na urazenu,este dobre,ze zajtra robim,nastupujem na obed az do 22.A nech si pecie maso a dusi kapustu sam,ved je emancipacia.
lIGHT TO by bola partia ja,metracek+ ty keby sme zapadli na kaffe.Zase som si kupila caj pu-erh som zavislacka na cajoch,nikdy neodidem z obchodu bez nejakeho.ale staci,treba mi popit,co mam doma nakupene,a to je asi na 3 mesiace.Ale ten som zasila,aby stary nevidel,ze mam zase novy caj,poslal by ma k cvokarovi hi hi.Doschudnutia musketierky.