Kamarátka na chudnutie

metracek

Ahojte dievcata,tie cukriky boli karamelove talianske ale boli vyborne dnes som isla na zahradku posadit plantu a akurat sa rozprsalo tak som si dala igelitku na hlavu a povedala manzelovi ze kedysi ludia robili na poli aj ked prsalo tak sme sadili hodinu a potom prestalo aj prsat tak sme este salat porozsadzali a taka som prisla zas hladna tak 1 palacinka so spenatom padla a cottage syr a mam teraz novy cajik zaliaty zajtra napisem ako mi chutil a pekny den za mnou ja som vcera uz upratala a dnes som len 3krat do pracky hodila tak sa drzme a ako Helus povedala ziadne hovadinky nejest to mas pravdu moja doschudnutia musketierky

carey

cavte, ja ani neviem ako dnesok ubehol a to som bola doma, akurat co som cvicit bola. Robim na tej praci, ale ide to nejak pomaly, zacinam stresovat.
Light - no nemozem zas vela jest, lebo necvicim kazdy den, niekedy mam aj 2 dni pauzu, trenerka mi povedala ze preto chudnem, lebo mam pravidelnu stravu.

LIGHT 100

A CAREY vidim ze si plna sily a elaanu drzim silno palce,si este mladucka,tak to fajn rozbehnuta=super,len tak dalej a uspech mas na dosah.Ale mozes viac papat ,ked tak vydas energiu v posilke,ja som sa spamatala v 55rokoch ,ale nevadiii nigdy = NIGDY NIEJE NESKORO.....JESSIKAL sak POMALY DALEJ ZAJDES = pis tu co a ako . TAK SA MAJTE KRAASNE.

LIGHT 100

Jaaj METRACEK a ja som si az teraz vsimla Tvoj prispevok o 12.40hod ,nejak to neskor tu naskoci.... a ja sa cudujem co HELUS dava o tych HOVADINACH....a to su ake te karamelky,nie nahodov POLSKE KROVKY?te ja som dokazala SEZRAT niekedy 1/2kg balicek.To je urcitee tym pocasim.... ja som uz takisto jedla co som nemala v plane=graham.pecivo a posekane cervene fazule z konzervy a este obycajnu horcicu,ale ten nalev som oplachla..mniam.PA

LIGHT 100

Helus keby sa to dalo tak by si aj mne daco poupratovala = NIC SA MI NEKCE MAM HROZNE UZKE PERI CHCEM IST DO AMERIKY...= nie nesibe mi to je z tej reklami,ale dnes sa hram s vnuckou a citam ,akurat som si rano zacvicila =to som na to HRDAAA=aspon daco s cim som spokojna.Dcera s vnuckou idu von ,esteze prestalo prsat,ja tu mam zazvorovy caj s aloe...ze ma trochu zahreje lebo mi je zima,vonku = 16stupnov.Citam ZDRAVIE SPECIAL najnovsi=su tam vyyyborne rady ,recepty,delena strava,aj o VANDE HRYCOVEJ ako schudla 30kil.(Na obalke je Katarina Stumpova)Z tych HOVADIN si ma poriadne rozosmiala,zatim PAAAAAAAAAAAAAAAAa

Helus

ahojte kocky,ja som dneska nejaka akcna len upratujem a beham po byte z handrou.
Carey ja z duse nenavidim meter asi 2x v zivote som sa merala,aj to z nechutou.Ale mozno ked budem mat dobru naladu,tak sa odmeriam.
Metracek drzim ti palceky,ty to dokazes,a tou zravkou,a znova nabehnes na zdrave stravovanie,BEZ ZBYTOCNYCH HOVADIN.DOSCHUDNUTIA KOCKY.

LIGHT 100

CAFTE KOCKY = No ja som mala dnes na ranajky mango dzus ,na des.banan Obed:polievka z olivovo bylinkoveho bujonu (natural)len taky cisty vyvar, s graham. pecivom,zemiaky uvarene v supke(olupala som ich)s troskou tatarskej som ich pokrajane premiesala a k tomu salat:vsetko nakrajane na drobne kocky-redkvicka ,paradajka ,uhorka,paprika,cibulka,salat,tekvicove jadra,citronova stava,stipka trstinoveho cukru,morska sol,olivovy olej,trochu vody=vsetko som premiesala a som nechala odstat v chladn. asi hodinku.No a k tym zemiakom mi to padlo velmi vhodne.nechala som si aj na veceru.teraz som si dala kavicku aj rano a 2x caje s aloe.Rano som si zacvicila kalanetiku a bicikel na zahriatie.Zajtra mam 3den ,si zavarim bryndzove pirohy (z mrazaku)s acidkom a na vecer gastanove pire so slahackou a grankom.Tak dnes je MDD idem sa hrat.Majte sa krasne .PAAAAAAAAAAAAAA a viete co ja tiez si myslim ze vaha nieje az taka dolezita jak cm a hlavne ako sa citime=pre dobryy pocit to stoji za to= CAVES

metracek

Ahojte dievcata,tak zravost ma neopustila o polnoci hadam aj 15 karamelovych cukrikov a potom hned slane no vidite aka som blba rano 70kg uz fakt HELUS mas pravdu musim s tym skoncit ved dcera mi cely vecer dohovarala tak a startujem nanovo posledny moj prezieraci prispevok rano som 20 minut cvicila dala som si cajik a mala som vyborny obed palacinky plnene spenatom a tvrde vajicko no mnaaam chutilo vsetkym vecer este cotttage syr a na dnes uz jedla dost.len pit aspon 2litre tekutin a kedze je skaredo tak dole z gauca a cvicit mozem do vecera po etapach a nie cukriky vyjedat,tak sa drzme musketierky doschudnutia

carey

Ahojte, ja sa chystam cvicit, mala som na ranajky keks s jogurtom a na obed bude asi polievocka a spenat.
Helus dakujem, ale inak vies ze vaha nie je az taka dolezita, ale tie cm, lebo na vahe mozes mat stale to iste cislo ale mozes chudnut a ked si to vsimli ludia v tvojom okoli znamena ze si urcite schudla, tak raz za cas sa odmeraj a mozno budes prijemne prekvapena :)