Kamarátka na chudnutie

carey

Agnes998 inak hej mas idealnu vahu na tvoju vysku, dufam ze aj ja sa k takemu cislu dopracujem. Mozno u teba skor len ten sport na spevnenie postavy ale chudnut sa uz nedoporuca

metracek

AGNES ved ty k tvojej vyske mas super kila ja mam 174cm a 70 kg ja keby som mala tvoje kila to by bolo ale zase v tvojom veku som mozno aj tych kil tolko mala vies kazdou desiatkou mi kg pribudali ako 30,40,a preto ked budem mat 50 musim si davat pozor na vahu ta ide velmi rychlo hore ale dolu tazsie a pit viac to som sa musela tiez naucit teraz 2litre tekutin uz dam tak sa len drzme musketierky

carey

Agnes998 si rovnoko vysoka ako ja :), tak ja na veceru sa snazim vzdy jest nejaku bielkovinu, bud masko, tofu, mocarellu, cottage alebo take nieco a zeleninu. Niekedy s prilohou a niekedy bez. Obedy mas v pohode, len by som sa vyhybala zahustovanym omackam, dost sa od toho pribera. Mozno by si mohla skusit este nejake tobolky vlakninove brat, ale potom jest viac tej zeleniny a ovocia, ani mne surova az tak nechuti, tak si ju robim na pare

Agnes998

Meriam 174cm. A co si mam davat na veceru potom? Skor asi surovu zeleninu ze. No skusim sa to nejak prinutit jest, moc mi to nechuti. Hej, je mozne, ze malo pijem, skusim sa prinutit viac. Ako sa stravujem, no na ranajky takmer vzdy chleba s medom. Na obed casto nejake zeleninove jedlo, ak maso, tak skoro vzdy len kuracie, niekedy ine biele, ako napr. ryba, morcacie. Ine maso mi nechuti a ked ho jem vela, byva mi zle. Na obed si davam hocico, napr. rizoto, plnene sampinony, spenat, zapekane zemiaky s brokolicou, cestoviny s nejakou omackou a pod. No a na veceru sa to snazim obmedzovat. Pohyb mam tiez, mozno by mohlo byt aj viac, ale snazim sa kazdy tyzden aspon 2x nieco robit, behat, bicyklovat, ist na vysokohorsku turistiku. S tym travenim fakt musim nieco urobit, chcem zacat jest viac vlakniny a musim sa donutit pit viac vody.

carey

Ahojte, tak ja som si prave spravila veceru, spaldovu tarhonu s tofu a zeleninkou na pare.
Metracek to aj ja si musim cely zivot davat pozor na stravu, lebo hned priberiem a ten pohyb je tiez dolezity
Agnes998 - no ja niekedy chodim na zachod 2x do dna a niekedy ani raz, neviem mozno malo pijes, alebo jes vela mliecnych vyrobkov, asi mas spomalene travenie. Napis viac o tvojom stravovani

metracek

Ahojte kamosky,AGNES ty sa s nikym neporovnavaj kazda sme original a aka si vysoka ,to jablko by som si na veceru nedavala to su same cukry inac jest clovek by mal cely zivot zdravo a popritom sa hybat ked su vykyvy tak automaticky kilecka pribudaju ale su jedinci ze nebudu cvicit a budu sa prejedat a nepriberu no my to mame tazsie asi tolko ja inac nic nove musketierky doschudnutia

Helus

Ahoojte kocky,ja som vam taka unavena,ze pojdem dnes spat o 20 tej.Rano vstavam o 5-tej,a chodim domov skoro o 16,30.Mala by som cvicit viacej,ale dnes tych 15 minut a budem umreta.A zajtra pojdem urcite von na rychlu chodzu.Inac musim sa pochvalit,tento tyzden ziadny caj sa nekupoval,nemozem mam doma veeela.Teraz pijem kavicku+ cajicek a trochen relaxujem,a nastupim druhu zmenu v kuchyni.pracka uz perie,a na veceru si spravim opecene kuracie prso+hraskovu polievku,na nu mam chut.A zajtra sa odvazim cvicne.Doschudnutia musketierky.

Agnes998

Ahojte baby. Mne sa dari vaha drzat na 62-63 kg zatial. Ale chce to obmedzenia, sladkosti len raz za dlhsi cas a vecer uz jem len symbolicky, napr. jedno jablko. Casto som vecer hladna, hoci je pravda, ze uz to nie je taky vlci hlad ako na zaciatku. Desim sa len toho, ze mam 34 rokov a uz teraz nemozem jest vsetko co chcem aby som si postavu aspon ako-tak udrzala, aj tak to nie je idealne. A ze co bude za 10-20 rokov si neviem ani prestavit. Mam kamosku, co je rovnako stara ako ja a ta je uplne stihlunka ako prutik. Pritom ona by prave chcela pribrat a moc sa jej nedari. Zrovna vcera mi spominala, ze chodi na zachod tak 2-3 krat denne, co mna dost prekvapilo, pretoze ja chodim tak raz za 3 dni. Myslite, ze to ma nejaky suvis? Mna hned napadlo, ze by mohlo mat. Ona co zje, hned to aj vyluci. Ja vylucujem malo a potom sa to uklada do tukov. Co si o tom myslite? Ako casto chodite na zachod vy? Mozno by riesenie bolo v tom, nejako rozhybat lenive creva! Samozrejme nie prehanadlami, tie sa nemozu brat dlhodobo, ale su na to aj ine sposoby, prirodne.

carey

Cafte baby, tak zo vcera na dnes bolo super, som sa nasmiala, aj toho vypila, pojedla, tak dnes taky skor ocistny dnik...a idem asi aj spat, lebo som spala par hodin.