pekný deň :) touto cestou si hľadám kamarátku parťáčku na chudnutie. aby sme si vzájomne pomáhali..radili si a podporovali sa . nehľadám niekoho kto chce držať hladovku, ale skôr zmenou jedálnička a pohybovými aktivitami schudnúť približne 15 kg. vo dvojici to ide lepšie :)
Kamarátka na chudnutie
ahoojte kocky,ja sa musim púochvalit novym ucesom,dnes som bola u kadernicky,teraz som 3 dni,ani nemala cas pomaly sem kuknut,ale uz to bude lepsie.Mala som vybavovacky,a vecer som ani na postel nevidela.nestiham cvicit,ale telo sa upravuje,podprsenky co som si kupila,su mi nejake velke uz,a to neni dobre,uz zase nebudem mat co nosit,budem musiet kupit mensiu,a to dietu nedrzim ziadnu.A caje som nekupila ziadne uz 2 tyzdne,minam zasoby.doschudnutia musketierky.
LAIGHT 90 gratulujem k vodnemu dnu si sikulku ja viem ze to je tazke a ty si to zvladla super tiez by som si mala dat jaaaj ale kedy na to treba odhodlanie v 90 dnovke to bolo jednoduche bolo to urcene a isla som na to asi porozmyslam nad novou prezyvkou ved nie som metracek sa mi zapacilo ako si si uz upravila meno len tak dalej urcite bude nasledovat LAIGHT 80 budem sa tesit s tebou tak doschudnutia
Ahojte kamosky,CAREY mas uplnu pravdu s tym prejedanim cez vikend ved mi aj doma dohovarali ale uz som znova v starych kolajach rano mrkva a jablko na obed masko na prirodno a zelenina a vecera este neviem tekutin vypijem 2 litre co je zaklad ,no treba len vela zeleninky papat vylucila som pecivo teraz v tyzdni ale chcelo by to cvicit akosi mi to tento tyzden nevychadza ale len co teraz dopisem dam aspon brusaky lebo sa nepohnem dole HELUS ty si super ked uz mas tych 68kg neboj ja ta dobehnem ty budes teraz taky moj osobny tahac som presvedcena ze to dokazem ,tak sa drzme musketierky a doschudnutia
Dobre rano, hrozne pocasie toto :/
Na ranajky som si dala ovsene vlocky s hrozienkami a goji a pijem cajik a na obed asi spenatik...nejak nemam zasoby jedla, musim ist do obchodu.
Metracek to je v pohode, ak to jes raz za cas, ja len tak ze som citala ako sa teraz stravujes, tie langose, gulas a pod., ze to uz je asi trosku moc teda aspon pre mna, hned by som pribrala spat. Drz sa :)
Ahojte kamosky,tak v jedeni som sa uz kludnila dnes rano pol jablcka a 2 mrkvicky kavicka este pol litra cajicka,CAREY ten chleby z dzemom som mala asi po pol roku a ze mohol byt len 1 to mas pravdu ale ked mi vaha ukazala 71 kg no nebolo to len z toho chleba ale z celeho vikendu 6 langosov dievcata mi doma dobre prehovorili do duse ze sa nemam prejedat ze ked som raz uz schudla nemam sa vratit spat teraz ma drzia nakupene veci a dnes rano kusocek pod 70 kg tak uz som nastartovana a idem dole z vahou na obed masko na prirodno a zelenina musim ist do bchodu dokupit si ovocie aj zeleninu a zas prsi este ze ten vikend vysiel na jednotku tak sa drzme doschudnutia musketierky
Ja som doteraz este zhanala zahranicne zdroje do diplomovky, ale idem uz spat, hlava mi tusim praskne :/
Na večeru som si spravila špenát s vajíčkom a mi to nejak nesadlo, zle mi bolo.
No bóže tak toto musim napisať=v skrini som našla ešte jeden čaj = dufam že posledny hihi.PA
Ešte som zabudla = v sobotu som mala vodny deň=zvladla som to.Kupila som si taky chlebik = bez droždia = mliečne kvasenie.Vyskušala som aj take tyčinky zo špaldovej muky = chutili mi.PA KAMOŠKY
No ja som dnes tiež akosi mimo a mam pocit ,že som prejedena,to som mala na obed rizoto a bolo tam mäso tak som ho pojedla=to som nemala.Musim to napraviť....dnes už len zeleninu.
Ahojte, ja som dnes nejak mimo, cely den ma hlava boli, asi nizky tlak, vela pijem, aj cvicit som bola ale nevladala som velmi., musim viac cvicit brucho, mam ho strasne slabe.
Metracek - ako nechcem ti nic hovorit, ale tak 2 chleby s maslom a dzemom na ranajky je dost ak teda chces udrziavat vahu a nepribrat. Ale tak viem niekedy je to tazke, snad ti to pojde lepsie