pekný deň :) touto cestou si hľadám kamarátku parťáčku na chudnutie. aby sme si vzájomne pomáhali..radili si a podporovali sa . nehľadám niekoho kto chce držať hladovku, ale skôr zmenou jedálnička a pohybovými aktivitami schudnúť približne 15 kg. vo dvojici to ide lepšie :)
Kamarátka na chudnutie
MIMMA o kolkej hodine mavas ranajky,obed a veceru
R: 2 banany
O: gulas, 1 muffin
V: zemla so zeleninou
LEPOK ale ja fakt pisem hrozne a to som zmaturovala zo slovenciny na jednotku ,ale ja neviem dobre ovladat notebook ,ale uvidite ze ja aj to zvladnem popri chudnuti inac tym receptom budem rada ked das len neviem aky ti ja poradim ked ty mas tu celiakiu ale nieco pozrem co by si mohla
Kilečko mne to nevadí, hlavne že píšeš niečo pozitívne a ani som to nejak neregistrovala a vôbec je to o chudnutí, alebo o pravopise ? Kočeny no tak...
Inak idú VIANOCE, dajte zdravé recepty a aj ja niečo pohľadám a tu dám ak bude záujem.
ProHealth mas uplnu pravdu mam stary notebook a neviem ho dobre ovladat raz mam prepnutu slovensku klavesnicu raz anglicku ale zdokonalim sa dam si to vysvetlit ked pridu deti domov nech pisem fakt normalne
Kilecko
Take kratsie prispevky su este ok, ale ked pises nieco dlhsie a cele je to nerozdelene ziadnou bodkou ani ciarkou, tak sa velmi musim sustredit aby som pochopila a nestratila nit.:)
uplne v pohode Pro Health neviem je mi to pohodlnejsie ale fakt sa to tak zle cita
tak ja som mala minuly rok pred vianocami 83kg potom som nieco pochudla a zas pribrala a na tuto temu som sa prihlasila 7.1.2013 mala som vtedy 79kg a schudla som na 68kg moja vyska 175cm vek 47 a garantujem vsetkym ze sa mi tento vysledok podaril za velkej podpory mojich kamaratiek musketierok naucila som sa pitnemu rezimu a tato stranka nie je pre mna len o chudnuti ale rozumiem si z dievcatami aj po ludskej stranke ked otvorim pocitac vzdy sa tesim na ne co napisu co maju nove a ako sa im dari
KILECKO
Ja iba jednu taku vec, neber to prosim ako utok. Zvyknem vas tu citat obcas, len mi nieje celkom jasne ze..ty nepouzivas vobec bodky ani ciarky? Strasne zle sa to potom cita, nehnavaj sa
LEPOK 5 kg dole supeeeer si sikulka len tak dalej ,HELUS kde si chybas mi