Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kamarátka na chudnutie

JessicaI

Ahojte musketierky,

vitajte nove spolubojovnicky.
Prajem vela uspechov v dosahovani vasich vytuzenych cielov.
Dievcata drzim sa... chudnutie mi ide velmi pomalicky,ale nevzdavam sa.

Drzte sa dievcata... do schudnutia.

Maoam

ProHealth - ahoj :D, ja som taka ista krpana ako ty (meriam tiez 165cm), tvoj problem sa da vyriesit v pohode do dvoch-troch mesiacov, ok, ked zaratam sviatky, tak do troch :-), vies kde bol problem (v masivnom privale cukru v dosledku osobnych problemov a ich kompenzaciou takto...), mas podla mier vzhladom k vyske velmi symetricku a stihlu postavu, cize tebe fakt staci obmedzit to, z coho si vlastne nabrala, pohyb k tomu - to uz robis + nezabudni vela pit, aspon 2l denne, idealne voda a caje (bez cukru), vela pi, ked cvicis, mozes aj 2,5l, muke sa vyhybaj, vela zeleniny, ty to das, si este mladucka, takze chapem, ze 51kg by bolo pre teba fajn, ale to ti treba dat dole kolko, 4-5kg max, to je nic, dobre si urobila, ze si zatiahla brzdu teraz a nie po roku-dvoch, kedy by si musela prekopat vsetko a zhadzovat dakych 15kg, takto to mas do par mesiacov dolu, velmi ti drzim palce a vela uspechov v studiu

kilecko

ProHealth ja vam zavidim tu vysku jak ja by som chcela byt mensia date si opatky a ste super boze ved ty papas ukazkovo a este aj cvicis ty sa obmedzujes len v sladkostiach ja si musim davat pozor na vsetko ja jedlo milujem ,JA som nevedela co je BULGUR ale uz som si to na nete nasla a tu pomazanku od maminy z nivy nam napises tak vitaj a doschudnutia musketierky

ProHealth

Tak vam dakujem za pekne privitanie baby:)
Na uvod teda, mam 21 rokov, studujem na VS, meriam 165cm(krpana som po mamine, ona je este nizsia, ma 158 chudatko:)) v lete som vazila 51kg a na jesen som pribrala 5 kil. Bola som jednak chora a mala som troska depresie takze tyzdenne padli 3-4 flasky nutiel(bielych), krovky,salká atd:-(
Takze teraz mam okolo 56kg, mozno viac mozno menej - neviem, nevazila som sa uz 2 mesiace ale zajtra sa odvazim a napisem vam:) Teraz som sa odmerala lebo moje miery som tiez nevedela tak: 93-68-91.
Inak moje stravovanie je asi take ze nejem maso. Ale ryby, vajicka, syry a mlieko papam normalne takze striktny vegetarian niesom:) Dalej nejem muku uz dost dlhu dobu aj ked sem tam si dam ked mam chut, chlebik s medikom alebo milujem nivovu natierku co robi moja mama.. ale nieje to moc casto. Uz asi pol roka som nejedla nic vyprazane. Inak som ale velmi na sladke,v tom je kamen urazu. Citam vas uz asi 4 mesiace, takze o vas toho dost vela viem. Inak zajtra idem na oslavu moj brat(je odo mna o 5 rokov starsi) ma narodeniny tak pozval mna a rodicov, som zvedava ako zajtra dopadnem s jedalnickom.
Ten moj dnesny:
ranajky: 3PL ovsennych vlociek uvarenych v sojovom mlieku s vlasskymi orechami,skoricou a lanovymi semienkami.
obed: tofu uvarene na paradajkovom pretlaku s bielou fazulkou a k tomu bulgur a na veceru som mala to iste len bez bulguru lebo na veceru uz nejem sacharidy. A cvicila som hodinku.
Asi som sa velmi rozpisala

kilecko

CAREY tak sa dobre zabav inac tvoj tatino ma dobre chute kalerab mnam zeleninka a mak na kosti to ja mavam tiez rozne kombinacie chuti sladke ,slane a kysle po sebe mne to ta chuti manzel sa mi tiez cuduje ako to tak mozem jest ale mas pravdu 100 ludi 100 chuti

carey

Inak nechápem otec si dal kaleráb a hneď po si dal makový koláč :D:D to by ma ani vo sne nenapadlo, no 100 ľudí, 100 chutí., dobre babky idem pozerať Funesa a trošku sa zasmiať, pekný večer :)

kilecko

ProHealth jasne ze sa pridaj a neries veci bezvyznamne tu budu chybat ciarky ,bodky a niekedy preklepy ale aj hrubky sa tu vyskytnu,ale mi to neriesime nam je spolu takto dobre .Tak vitaj medzi nami musketierkami a ak mozes napis nieco o sebe vek ,vahu ,vysku to vies ako na spovedi

carey

Lepok ani by som nepovedala, ze som taka disciplinovana, skor teraz mam dost casu, tak si aj varim a hladam zdrave recepty, ale tak casom to asi taketo nebude, ja sa len chcem zdravsie stravovat to je vsetko