pekný deň :) touto cestou si hľadám kamarátku parťáčku na chudnutie. aby sme si vzájomne pomáhali..radili si a podporovali sa . nehľadám niekoho kto chce držať hladovku, ale skôr zmenou jedálnička a pohybovými aktivitami schudnúť približne 15 kg. vo dvojici to ide lepšie :)
Kamarátka na chudnutie
Mila Kilecko,ja som zenskeho pohlavia, len tolko k tvojmu prispevku. Pred cca. dvoma mesiacmi som sem pridala par tipov s dobrym umyslom PRAVE preto, aby sa vam tu vospolok cesta za cielom ulahcila, ale zozala som absolutne nepochopenie, hoci slo o uplne vecne a dobre mienene rady, ale system za tym nebol pochopeny ani len trocha.
Slo o veci suvisiace s lepkom atd., pisala som sem potom este parkrat kvoli Helus, ktoru poznam z inej temy a Carey poznam 3,5 roka (aj via e-mail), tak len tolko k tvojim otazkam.
Nemaj strach, nebudem sem chodit 'na vasu temu', do vasej temy chodit nebudem a Carey napisem, ked uz, osobne. Maj sa.
Kilecko, je to v pohode, neries to, maomka ma vela skusenosti, bola so mnou v tej teme pred vami, ona sem raz za cas kukne a ma mozno nejaky komentar ku mne, kedze ma "pozna" a som rada ked sem obcas nakukne.
Inak to uz len mesiac do Vianoc, teraz mi to trklo, ako to tu pises, ja jem uplne normalne a nic mi nechyba, takze spokojnost. Idem babke no tak uvidim, ale pre mna teraz pazravost neprichadza do uvahy. Dufam ze aj Helus sa zastavi a nieco prida :) Pekny den uzite si volnicko
je to tu zaujimave ,ale nechapem ako niekto to tu skoro rok diriguje...to je ale vydrz
tak som si pozrela posledne 3 prispevky od MAOAM akoze odborne rady od skusenejsich 27.10 zaujem ako chodi CAREY do kina ,7.10. CAREY prisiel ti e mail otazka ,27.9 nerozumiem nieco o 90 dnovej diete ja som ju drzala od januara do marca spokojna super som schudla a snazim sa to udrzat jem uplne normalne a este raz 27.9 LEPOK daval akesi rady mozno pre nu prospesne no prist na stranku raz za mesiac a kritizovat ci nie ze by som ta zle pochopila ????
ahojte ,MAOAM ty urcite narazas na mna,ale kde si ty prisiel na to ze si skusenejsi a ake odborme rady ja si rada precitam nazory druhych a bud si z toho nieco zoberiem alebo nie som svojpravna a rada sa rozhodujem co je pre mna rozumne a zdrave mozno nejem ako BUKOVSKY ale som v zivote stastna a rada chodim na tuto stranku a rada sa kamaratkam zdoverim a rada si precitam nazor od mojich kamaratiek nemusim hned suhlasit a na rozne zazracne tabletky ma tu nikdo nenahovori a mas pravdu nechod na tuto temu lebo ja ta ozaj nechapem v com si mi chcel poradit a pomoct. A co chcel vediet XDANIELAX ze ked zjem keks zhresim voci sebe ja sa spovedam sama sebe a hriechy z toho nemam len zly pocit co som nemusela zjest tak uz ma chapete ak nie VAS problem ,inac kamosky moje uz mam po oslave no prehreskov v stravovani mam dost ale aj v pekle byvaju hody cez vikend sa budem snazit striedmo jest uvidim kolko bude kileciek v pondelok rano ale posnazim sa a co vy ako vam to ide musim pozret tie vase stranky chcem ist na nieco od 24.11 este mame mesiac do stedreho dna len sa pekne drzat a nieco zhodit lebo cez vianocne sviatky tam je nastrah a ja vsezravec co vsetko lubim pre mna je to tazke nejest ale drzat sa budem aj minuly rok sa mi to podarilo tak si verim sem tam zhresim ale bude v pohode dam to potom dole tak doschudnutia musketierky
R: banan
D: banan
O: torteliny
V: zemla so zeleninou
xdanielax: ak ti mozem poradit, vyhybaj sa tejto teme, nema to vyznam, bud sa to zle pochopi, alebo nepochopi vobec a nazory zvonku nie su prijimane a uz vobec nie od skusenejsich ci odborne rady a vysvetlenia, ako to funguje, pa a ozvi sa obcas
Lepok s tym druhym clankom neda nesuhlasim, clovek musi jest aj sacharidy, sak z toho ma hlavnu energiu a tucne veci jest, no tak to urcite, ked tak zdrave tuky ale nie tucne maso, tucne syry
Kliknite vedla na tom predchádzajúcom linku je tiež poučné "
www.vyuzeno.cz