pekný deň :) touto cestou si hľadám kamarátku parťáčku na chudnutie. aby sme si vzájomne pomáhali..radili si a podporovali sa . nehľadám niekoho kto chce držať hladovku, ale skôr zmenou jedálnička a pohybovými aktivitami schudnúť približne 15 kg. vo dvojici to ide lepšie :)
Kamarátka na chudnutie
Baby tak celozrnné perníčky sú napečene a sú vynikajúce na jedničku :D tak si urobte aj vy a ja tam ani rozdiel necítim oproti tradičným, inak sú mäkkučké, stačí fakt tých 6 minút piecť, juj teším
MAOAM ja inac nemam bezlepkovu dietu ale milujem vsetko jedlo a z pribudajucimi rokmi sa to zacalo na mna lepit ,ale spamatala som sa ked mi vaha vysla na 83kg ,inac mam pohyb do prace pol hodiny a z prace tiez pol hodiny chodze ,pitny rezim sa snazim dodrziavat 2l denne ale ked sa snazim aj obmedzovat a zdravo jest tak mi ta vaha nejde tak dole ako by som chcela ,by som musela obmedzit pecivo a sladke ale kolace si dam len na oslave najviac mi pomohla 90 dnova dieta ale to som chudla z inej vahy teraz rozmyslam co by som take radikalne spravila aby som to do vianoc dala na tych 68kg napisem blbost co nemam jest ci ako to dat dole ved som uz zacala aj cvicit aj dnes dam doma brusaky a na nohy cviky P O R A D T E ,dakujem
Kilecko, skus ho obmedzit, aj to vela robi, ked to clovek robi dlhodobo (mesiace).
Inak ryza neobsahuje lepok, zemiaky mozes tiez (skus v supke, nic smazene a tak, alebo ich pec, v rure a tak, s trochou olivoveho oleja), atd., zvys prijem zeleniny a vela vody.
Lepok - ak ho prijimas vela, tak neschudnes, ani ked sa na hlavu postavis + sposobuje o.i. aj zadrziavanie nadbytocnej vody v tele.
Pridaj pohyb, nemyslim len sport - ale proste zarad pohyb uplne vsade do svojho zivota, vsade v budovach chod po schodoch namiesto vytahu ak tam je, ak chodis MHD, vystup o tri zastavky skor a chod peso, ono to fakt strasne vela robi, ked to robis denne.
Ak denne prejdes dost vela po vlastnych, tak sa to tiez odrazi na vahe. Ak ti treba schudnut uz iba par kg, tak sa oplati vydrzat do ciela a pridat nejake novinky, drobnosti, ktore postupne prijmes za sucast zivota a nebudu ta vobec stat namahu (mozno troska casu a zvyk, je to vsetko O ZVYKOCH).
ahojte dievcata ja by som pri mojej vyske asi ostala na ocot 175cm budte radi ze ste male opatky vam vysku vylepsia ale co mi vysoke ale je zaujimave ze my sa pacime chlapom co su malicky ze by mali komplex tiez zo svojej vysky ja som dnes ranajkovala prazenicu s hribami udusenymi neni to dietne ale dobre mnam boli vlastnorucne nazbierane a na obed kolozvarsku kapustu a na veceru este neviem nieco dietne ale co poradte a idem si uvarit cajika pol litra rano som mala 72 kg do vianoc chcem dat dole pod 70kg ale to by som musela riadne sprisnit stravovanie dievcata ja vas obdivujem ja mat tu vasu bezlepkovu stravu no to by som mala ine obmedzenia ja vas chapem ked clovek musi tak musi JA sa drzim hesla, Na tomto svete mam len jeden zivot a tak ho musim prezit ako najlepsie viem ,lebo iny uz mat nebudem .
Ahojte, ja som si bola doobeda zacvicit a robila som prave cesto na tie celozrnne pernicky, uz je v chladnicke, vecer ich chcem robit, tak vam potom poviem ake boli :) idem si dat šlofika :D
Lepok, ja nie som typ na vyslovene disciplinovany jedaci styl :D, na to som prilis lezerna. Vitarianka zo mna nikdy nebude :D.
Ten lepok je inak svina. (sorry za vyraz) Ja som kedysi mala take traviace problemy a veci ako vyrazky a pod., vsetko zmizlo len jeho vylucenim, teda maximalnou eliminiciou, lebo kde-tu su vzdy dake stopy.
Tak len pekne pokracuj, dolezite je, aby si nasla potraviny a kombinacie, ktore TVOJMU telu sadnu. A to sa da iba dlhodobym skusanim a pozorovanim.
Maoam,
vďaka tebe som prišla na chuť pohánke a áno je to lepšie bez lepku, bohužiaľ ešte som niet taka ukáznená v stravovaní a keď poruším tak pykám..
Aj ja bohužial sladkému neodolám.
Lepok, cauko :D, no to je OK, si zena, to sa neriesi, fakt, osobne sa mi drobnejsie nizsie zeny pacia a to som zena :D, kebyze som muz, tak si vyberiem zenu do 166cm :DDD, vyssiu asi nie :D
Lepok, no tak aby si si nerobila o mne iluzie, mam velmi rada sladke :D. To len na upresnenie, sice nejem lepok, lebo nesmiem, rsp si mozem dovolit iba jeho stopy, ale mam velmi rada jedlo a velmi rada sladke :D a v poslednej dobe obzvlast.
Takze si ma posun z piedestalu troska nizsie :DD.
A drzim palce v bezlepkovej strave, citis sa tak lepsie? Mne sa nou komplet upravilo travenie a to som pred tym s nim mala hrozne problemy. Teraz je to ako ked som bola mala, samoregulacia a ani si to vsimat nemusim. Keby sa tak poriesili aj ostatne veci...tak by bolo super :D.
ProHeath,Maoam / tak mať vaše problémy, vraj krpane a čo mám povedať ja s výškou 158 ?
Maoam som rada,že si tu, nakolko to tvoje stravovanie mi imponuje.
ProHeath - som rada,že si sa pridala, máš OK stravovanie a tak sa od teba budeme mať čo učiť...
Môj dnešný obed a jedol aj manžel:
Kuracia polievočka - ja iba zo zeleninkou. Kuracie mäsko+ryža :
Speniť na oliv.oleji 1 veľkú cibuľu na plátky,pár str. cesnaku,pár čili papričky, 3kuracie rezne nakrájané na nudličky. Nakrájať zeleninku - zeler,mrkva,por,osolíme a dusíme cca 20min.Zahustiť sojová omáčka a solamyl.Príloha ryža / ja celozrnnú /
PS: k zeleninke ešte pridať pol konzervy bielej fazule - ja som nedala.
Práve pečiem v rúre sušienky Petra Havlíčka a dúfam,že budú tak dobré ako tie čo pečiem ja: Kolieska z ovsených vločiek bez múky.Peknú nedeľu.