Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kamarátka na chudnutie

kilecko

ahojte,XDANIELAX neries nas mi si rozumieme sme tu uz skoro rok a vyhovuje nam to zhresime a ideme dalej a treba sa nam aj vyzalovat my vzdy vieme sa pochopit a PODPORIT ,CAREY vidis aka si sikulka vo vareni aj ocino ta pochvalil a nezabudni kto nic nevari nic nepokazi,len sa zdokonaluj ,JESSICAL citim z tvojho prispevku tolko optimizmu len tak dalej,ja som aj vcera bola cvicit ale dnes ani zajtra mi to nevychadza ,ale inac sa drzim som zvedava aka bude vaha v pondelok rano ,LEPOK pozrem co za nove stravovanie to mas a potom napisem ,MIMMA ako vzdy strava na jednotku,tak dievcata DOSCHUDNUTIA

xdanielax

mna by zaujimalo, ked niekto zje napriklad kolac, alebo keks, alebo nieco mastne proti comi "zhresi". Ako to vidite vy. Lebo tolko "hriechov" to je tu skoro ako v spovednici

carey

Tatianok jedna horalka nezaskodi z casu na cas a vidis to je dobra vec ta podlozka :)
Ja som si na obed spravila lososa so zemiakmi a zeleninou na pare a na veceru idem s priatelom do avionu na nase oblubene kuriatko mnam, inak zaujimave dnes som bola s kamoskou v cukrarni ona si dala veternik ja nic, lebo som bola najedena z obeda, ale nic to so mnou neurobilo, som rada teda, vôbec mi to k zivotu nechyba. Ako ste na tom vy ?

tatianak

ahojte,
akurat teraz som zhresila - dala som si kavenku, inak k tomu cviceniu ja mam teraz ako kamaratku na cvicenie tuto podlozku
www.miniceny.eu
ktoru vytiahnem kedy sa mi chce a nikto mi nehovori ze skacem pomaly alebo nesikovne - tak mi tovyhovuje

carey

Tak zemlovka sa vydarila :), sladke nechcem vidiet nejaku dobu, ale sranda lebo ani nebola velmi sladka len fakt malicko a stacilo mi to, aj otec si pochvaloval tak super :D

carey

Kilecko vies nazor môjho priatela je taky, ze som chuda a mam vela jest, ale ako mu vysvetlim ze potrebujem trosku zhodit to neviem. Inak robim zemlovku ale zdravu akurát je v rure otec musel okomentovat, ze dufam ze sa to bude dat jest ale to preto ze raz som nieco piekla a nebolo to dobre, ale tak nie vzdy sa podari, som mlada tak skusam a vzdy spravim zdravsiu variantu, ako menej cukru, menej zltok, tmave rozhliky a pod. Obedujem prave biely jogurtik a na obed si dam tu zemlovku teda a vecer mam stretko s kamoskou po dlhom case tak sa tesim, idem aj do agentury kvôli brigade a tak.