Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kamarátka na chudnutie

Lepok

ProHeath-veď si sama povedala, že "bez urážky" nikto sa za to nehnevá a myslím, že tu budú kočeny rady ak sa pridáš !!! Aj mňa tu pekne privítali medzi seba a tak vitaj.

carey

Musim sa priznat, ze som ich este nerobila, len teraz pred par dnami som videla ten recept, tak isiel rovno do Wordu, ale myslim si, ze ich treba upiect skor, dat tam krajec chleba a budu makke cele sviatky., ja by som ich rada robila cez tyzden, tak uvidim.

Lepok

carey,
dík za zdravé recepty - ja si urobím z bezlepkovej múky tie tvoje medovníčky a ja hrozne rada zdobím - taký relax. A nie sú medovníčky tvrdé? Tie čo ja pečiem sú mäkké, ale vyskúšam aj tvoje
CAREY - ty si z nás asi najsvedomitejšia v stravovaní, takže obdiv.

ProHealth

Lepok

ale ja som vobec na Kilecko nechcela utocit, prave naopak, rada vas citam, len som jej chcela poradit, ze je fajn pouzivat aj bodky. Nieje to ziadne vyryvanie a podla mna na tom neni nic zle, ved sme tu aj od toho aby sme sa podporovali ale ked vidime nejaku chybu, tak aj to treba povedat. Inak by som sa k vam rada pridala aj ja s pravidelnymi prispevkami aj ked po tomto uvode neviem, ci smiem :-/

kilecko

MIMMA ja sa tiez snazim jest veceru do 18.00 zatial sa mi to dari ,JA som tiez smutna boli ma z toho zaludok dnes som ani neobedovala a vecerat tiez nebudem neda sa mi ale pol litra caju si dam ,neboj vsetko bude dobre laska vie niekedy potrapit

carey

Cavte, tak ja som uz doma z dvoch navstev, bolo dobre, na obed gulasik s celozrnnym chlebikom a na veceru tofu s lecom. Inak Kilecko ja som si ani nevsimla ze nejak zle pises, vzdy pochopim co si tym chcela povedat :D Lepok dobra stranka, ale toto ja tento rok nie, mam recepty na celozrnne medovnicky, muffiny.

Celozrnná perníčky

120g trstinového cukru
2 vajíčka
150g medu
60g palmarinu
400g celozrnnej hladkej múky
1 ČL prášku do pečiva
2 ČL korenia na perníčky
1/2 ČL mletej škorice
1 vajíčko na potretie perníčkov po upečení (nemusí byť)

POSTUP PRÍPRAVY
Vymiešame cukor s medom a vajíčkami do penista, primiešame mäkký tuk a postupne zapracujeme múku premiešanú s práškom do pečiva a koreninami. Vzniknuté cesto dáme na min 1 hod. do chladničky odpočinúť. Potom vyvaľkáme na cca 5mm a vykrajujeme. Pečieme 6 min pri 180 st.C ( ja mám teplovzdušnú rúru) a po vybratí z rúry potrieme rozšľahaným vajíčkom s trochou vody.

Celozrnné sušienky s ovsenými vločkami
- Ingrediencie na jeden plech
125 g múka celozrnná jemná výberová
50 g vločky ovsené pomleté
100 g maslo
50 g cukor kryštálový
1 ks vajce
½ balenia cukru vanilkového

Najskôr si zomelieme ovsené vločky, suroviny dáme do misky, pridáme maslo, rukou vymiesime hladké cesto, zabalíme do potravinárskej fólie a na hodinku dáme do chladničky. Dáme cesto na poli, vyvaľkáme na tenšie a vykrajujeme tvary aké chceme. Vykrojené sušienky poukladáme na plech vystlaný pečiacim papierom. Pečieme na 200 stupňoch asi 12 minút.

Muffin, Rozmixujeme 60g ovsených vločiek, do ktorých prisypeme 60 g celozrnnej hladkej múky, nasypeme 1 prášok do pečiva, prilejeme 4 žĺtky a rozmiešame. Z bielkov spravíme sneh, pridáme 1-2 nastrúhané jablká + 60g trstinového cukru, 1 ČL kakaa, opracujeme zapracujeme sneh. Formičky si vymastíme trochou oleja a plníme, pečieme na 180stupňoch cca 25 min.

mimma

Ranajky som mala o 9, obed o 1, veceru o 6.
Ale inak jem 4x denne... to iba dnes som jedla tak malo... mam problemy s priatelom tak ani chut jest nemam :-/

kilecko

LEPOK no fantasticka stranka ty si zlaticko dam si trolinka sladke ved aj v 90 dnovej diete bol kazdy 3 den kolacik a mam rodinu ktorej vzdy vypekam medvedie labky musia byt a suhajdy, fukane kokosove rozky ,linecke ,metrovy kolac uz mi to pripominaju co budem piect ale necham sa inspirovat touto strankou vyskusam nieco nove este raz dakujem JA to vzdy hovorim VSETKO JE NA WEBE

Lepok

Prišlo mi mailom: kto môže, nech si upečie..hihihi.Inač to nemá nič spoločné s touto témou - chudnutím, ale po zhodení kg. si azda na sviatky dáte a či ?
www.cukrovi.kvalitne.cz
Kilečko,
kašli na nejaké čiarky bodky a nesyp si popol na hlavu a že to tu doteraz nikto neriešil?
Ozaj HELUS kde si ?